Tisdag

Regn och rusk. Typiskt november. Hoppas på lite snö snart så de lyser upp tillvaron lite mer. Känns som att de ständigt är mörk ute.
Idag har jag vart i skolan en litet tag iaf. Håller på med mycket miljöfrågor och ekologiska produkter. Jag vet inte om de är så spännande men de är bra och veta.
Annars händer de inte så mycket just nu. Imorgon blir de bandy då mitt älskade bajen kommer hit och möter vsk. Vi får se hur de går. Själv är jag sjukt taggad på de, tyvärr måste jag stå i vsk klacken då jag inte känner nån som ska stå på den grön vita sidan.

Nu blir de lite vila då mitt huvud sprängs snart. Och sen lite plugg. Tack o adjö för idag.

Söndag

Vilken härlig dag lallaala... Näe inte riktigt. De är söndag och jag måste plugga heeela dagen för att hinna ha lite fritid i veckan. Va de nu är? Fritid! Från att inte ha haft nått i skolan och bara lallat runt till att ha prov på 300 sidor. De är ju synd att lärarna inte kan fördela tiden lite bättre.. Neej varför ska man göra de? Vi elever ska bara bita ihop och göra de.

Nog om skola och plugga. Den kommande veckan blir de Lussebak, bandy då mitt älskade bajen kommer hit till v-ås. Längtar. Och sen flyttar min syster med familj hit. Är så lycklig att vi ska bo i samma stad igen efter tre år. Vi kommer kunna hänga varje dag om de är så. Nu ska jag återgå med näsan i boken så får vi se om jag överlever denna söndag.

Torsdag

Nu börjar skolan verkligen blir allvar. Massor med intensiva lektioner och massa plugg. Nästa fredag har vi ett stort prov som är på inköp och varuhantering och de är inte lite och inte lätt för den delen. De är på ca 300 hundra sidor. Visst de kanske inte är något i jämförelse med högskolan men har man inte pluggat på fem år så är de galet mycket. Har nästan glömt hur man gör. Har suttit hela kvällen med x antal sidor men de vill lixom inte gå in. Men jag har ju en vecka på mig att fokusera på de här.

Har iaf tagit en liten paus för att de lite böda camping och se när folk skämmer ut sig. Bästa som finns när man själv sitter och fnissar åt dom. Ha de bäst alla.

Onsdag

Tänkt att de redan är onsdag. Alltså en dag närmare första advent. Längtar massor till jag får plocka fram jul sakerna och tända de första ljuset, ta den första tuggan av lussebullen, känna lukten av rykande glögg, skalade mandlar och russin i allra högsta grad. Jaa om en och en halv vecka är första advent här. Ska bli så mysigt. Känner en längtan efter de. Nog om de.

Skolan rullar på för tillfälligt är de seg som bara den. Vi håller på med inköp och varuhantering vilket jag känner inte är min grej. Jag kopplar bort skolan för ikväll och tar igen lite nya gossip girl avsnitt istället mycket roligare och trevligare för den delen. Ha en skön Lill-lördag.

Söndag

Gomorgon söndag. Har just avnjutit en lååång frukost med tända ljus framför Nyhetsmorgon. Njuter av att M förengångskull är hemma en söndag, spelledig.
Igår var vi på sista Twilight filmen. Som vi båda var hel nöjda med. Har du inte sett den så se den. Lätt värd att se på bio.

På schemat idag står de plugg. Jag ska ner på stan och träffa Sara och så ska vi göra en liten undersökning för att sen redovisa de imorgon i skolan. Annars blir de bara lugnt idag innan en ny vecka drar igång. Ha en skön söndag.


Onsdag.

Weehoo... Vi hade en lite tävling i skolan i veckan. Och jag kom på en andra plats. Hihi och vann massa godis. Tur att de är jul snart så man man ge bort lite.

Annars da!? Jo vi har prov imorgon på sälj och service. Så sjukt mycket att ta in. Man trodde man kunde mycket men de är en massa ord man inte har hört talas om inom handel så de är mycket att ta in.

Fem år idag med älskling <3

Denna lördag är så välkomnande. Mer än någonsin. Har vart så trött hela veckan och bara väntat på helg och sovmorgon. Vet inte om höst-depp är i kroppen.
Annars är denna lördag min och M:s årsdag. Och idag blir de fem år. Tiden har gått så sjukt fort. Vi har delat massvis på dessa fem år. Vi har haft distansförhållande, blivit sambo, flyttat från stad till stad. Delat lycka och sorg. Jag kan fortfarande känna mig nykär ibland. Och fjärilarna i magen finns kvar. Vi har bråkat och skrattat oss fram. Han är min bästa vän. Finaste. Kärlek.

Smuf-glass är gottis

De är så konstigt för när jag inte bloggar har jag massor med idéer jag kan skriva i bloggen men när jag väl ska logga in så är de typ som att dom försvinner och inspirationen blåser bort. Skulle verkligen vilja blogga mer och oftare men jag känner att de inte rikitgt händer nått i bloggen. Eller att jag har nått vettigt och skriva om. De blir lixom bara samma tråkiga saker hela tiden. Känns som att jag inte har nått roligt att skriva om när jag väl ska skriva. Är mycket bättre på att läsa andras bloggar än att uppdatera min egna.
Men jag fortsätter väl ett tag till så får vi se om jag kanske tar en paus eller får världens lust att skriva mer. Hahah

Helgen som var vart de en snabb visit hem till Stockholm med lite mys med familj och vänner. Rikitgt skönt att få komma hem lite och få byta miljö. Nu är man tillbaka i V-ås igen och skolan är i full gång som förövrigt är rätt kul. Idag hade vi tex en fältuppgift där vi går runt i olika butiker och ser hur servicen är och så. Väldigt nyttigt och se hur man själv bör jobba eller inte jobba sen. Eftersom jag ska jobba på team sportia så ska de bli intressant hur man kommer vara. Jag ju aldig jobbat i någon sån butik tidigare. Behöver inte känna mig så låst i en kassa hela tiden utan jag kan röra mig i butiken.
Efter undersökningen unnade vi oss lite glass. Mycket gott.
Ikväll blir den en tv kväll då de är en massa bra program och filmer. Hihi ha en skön tisdag. Kram

Torsdag

Visst är de underbart att de är torsdag och att helgen knackar på. De bästa är att jag går halv dag imorgon och kommer vara på stan och ha en liten statsvandring för klassen. Jag och Sara har valt ut vissa historiska platser vi ska berätta om och vi va i eld och lågor när vi leta reda på fakta om de vi ska prata om. Mycket intressant. Kan nog mer om Västerås historia än va jag kan om Stockholm. Hahah



RSS 2.0