Stockholm.Vänner.Midnattsloppet.

22 augusti 2012

Gokväll. Hösten knackar på dörren och säger att den är här och verkar vilja stanna. 11 grader och regn är ett riktigt höst väder enligt mig. Men de är väl bara att vänja sig och hoppas på att vi får några sköna höst dagar.

Just nu ligger jag på kökssoffan och försöker knåpa ihop ett cv och söka ett jobb jag verkligen skulle vilja ha. Men just nu står de stilla i huvudet på mig så jag kommer ingen vart. Irritation.

Jag har även fått veta att min älskade syster med familj har köpt hus i Västerås så nu kommer jag kunna träffa henne hur mycket som helst. Lyckan är total.

Näe nu ska jag hjäpa mamma att rensa lite bär. Chip och hej.

Onsdag. 15 Augusti.

Gokväll. Vilken dag jag har haft. Från igår då jag kände mig nere till idag att vara en helt annan person. Morgonen bjöd på sol och det utnyttjades med sol på balkongen. Runt lunch kom syster med barn vilket var de bästa som kunde hända just nu att ha lite liv här hemma. Vi har myst och lekt hela eftermiddagen och kvällen. Blev även ett besök hos systers svägerska där de bjöds på hembakat och framtids prat. Nu är jag rikitgt sugen på att sätta igång med att plugga på rikitgt. 
 
De närmsta dagarna är planerad till max då de bl.a. blir en sväng till Stockholm för att träffa tjejerna och kolla midnattsloppet och nästa vecka åker jag till landet några dagar och försöker njuta av de sista av sommaren innan allt drar igång på allvar sen blir de Stockholm igen för ett besök på Gröna Lund då underbara Lars Winnebäck spelar. Har mycket att se fram emot samtidigt som jag har mycket att fixa här i Västerås men de ska väl lösa sig inom sin tid. Nu blir de tv titt (som vanligt) och vänta på att M ska komma hem från sin första match sen i vintras. Riktigt nyfiken på hur det gick och kändes. KRAM
 
 

Tisdag. 14 augusti.

Trots att mitt humör har vart ganska lågt idag har jag haft en toppen dag. De började med en frukost hemma. Lyckade till de med att äta framför tv:n. Sen drog vi ner på stan och skulle spana in hamnen. Sjukt mysigt och solen sken så varmt att sommar känslan kom tillbaka, synd bara att jag hade kläder på mig som att de vore september. Svettades ihjäl i mina jeans och långärmand. De blev iaf lite glass och kaffe vi vattnet och sedan en god lunch vid en utav hamn resturangerna. Underbart mysigt.
Kvällen har spenderats hemma i soffan med massa bra tv, spel, vin och ett låångt samtal med min fina vän Linnea. Blev över en timmes babbel vilket kändes som ett måste då jag kände mig lite nere och ville bara rensa luften.
Nu är de snart läggdags då jag känner mig helt slut och matt. Som att en förkylning är påväg. Förhoppningsvis kommer den inte. Kyss o hej.

En vecka. Check.

En vecka. Check. Vi har alltså bott här i Västerås en vecka nu. Kan väl inte säga så mycket om hur de känns eftersom jag iaf inte har gjort så mycket. Har mest fixat praktiska saker och håller nu på med att skriva ett cv som jag så småning om börja använda. Vardagen har inte kommit igång på rikitgt ännu mer än att M har börjat träna och är borta hela kvällarna. Men jag överlever de oxå.

På onsdag kommer min älskade syster hit med barn och stannar några dagar. Som jag längtar efter dom och bara få umgås och mysa. Längtar ihjäl mig.
Näe nu blir de snart middag och sen kanske lite film. Ha en skön måndags kväll alla.

Redan höst?

Kan de vara så att sommaren är slut!? De känns som att dom senaste dagarna bara är mörka kalla och regniga. Jag vill ha mer sommar och sol innan de är dax för höst mörkret och allt där till.

Hur som helst är vi nästan klara med allt i lägenheten. Och man lär sig verkligen att hålla iordning och rensa när man bor litet. Blir av med massa krimskrams som följt med flytt efter flytt men har inte kommit till användning. Rikitgt nöjd.
Annars har vi mest tagit de lugnt. I helgen blir de till att kolla in stan lite mer och se vad de finns för skojjiga affärer, cafér och massa andra roliga saker.
Nu ska jag fortsätta i lägenheten och hoppas på att få klart mycket innan M är hemma från träningen.

Här kommer alla känslorna på en och samma gång...

GLAD.LYCKLIG.SPÄND.NERVÖS.LEDSEN.STRESSAD.KÄR. Jaa just nu är de sjukt många känslor inblandade på en och samma gång. Idag tog vi vårt sista pick och pack och flytta till Västerås. Därav alla känslor. Första kvällen i lägenheten känns rätt okej trots M är och tränar. Har ju som sagt en hel del och pyssla med inte minst hur jag ska få ordning på alla kläder. Har precis lyckats fixat de mesta av de då jag inser att jag har två flytt lådor kvar. Pust. Inte lätt att bo litet. Men väldigt mysigt måste jag erkänna. Imorgon väntas en fullspäckad dag då vi ska ut på stan och fixa en hel del. Kanske försöka hitta en bra affärer då våran kyl är mer eller mindre tom och frysen behöver vi inte en nämna. Haha Men taggad är jag för att se vad staden har och erbjuda och vad jag ska syssla med. Än så länge är jag på reservplats tre till min kurs och jobbsökandet börjar väl här i dagarna oxå. Nu är de slut på lata dagar!! Rutiner måste skapas. Nu är de nog bästa att jag sätter igång igen innan jag fastnar här i soffan.

RSS 2.0