glöm inte mors dag på söndag!

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.

Jag har verkligen världensbästa mamma och de ska hon få veta också på morsdag och hur mycket jag verkligen älskar henne. Men En bukett blommor, fotvårdsbehandling och en städad lägenhet.  Glöm inte bort din egna mor på söndag.


Apelsinsaft.

Satt på jobbet igår och fick se en tjej gick förbi och dricka apelsinfestis och känns verkligen att jag måste ha en. Har aldrig vart s förtjust i apelsinsaft men de är nått visst med de. Köpte en flaska och slukade i mig nästan hela på en gång. Fick en härlig känsla i kroppen och smaken fick mig att väcka minnen från när jag va liten. Fick alltid apelsinsaft på sommaren när man var hos mormor och morfar. :) Insåg att saft är rätt gott. :)



kram

Till Amanda!

Hahahhah Hittade denna vackra bild på dig gumman. :)

26 dagar kvar.

Känns underbart att Grekland närmar sig. De är bara 26 dagar kvar. Och fram till dess är de fullt upp med jobb, studenter och massa annat kul. Känner att jag behöver komma iväg lite till sol o värme. Där de förhoppningsvis inter är sol och regn varanan dag.

 

Igår var jag iväg och tog fästingsprutan. Usch. har jätteont i armen idag percis som när man tog vaccinet på svininflensan. Konstigt nog.

Idag ska jag iväg till fotvården och bli av med mitt nagel trång som jag har gått med i säkert ett halv år men inte gjort nått åt. Jag är nämligen så himla rädd för att de ska göra ont. Super löjligt kanske men jag har alltid vart sån. När jag va liten vart jag helt svimfärdig av att bara mamma sa att vi skulle till tandläkaren. hahah

 

 

Mitt Stockholm

I Stockholm é jag född.
Där har jag min familj,
och jag hittar nästan överallt, men Stockholm har blivit (kallt) varmt.



Jag kommer sakna STOCKHOLM, MIN FAMILJ, MINA VÄNNER, Och när de fina grönvita flaggorna vajar längst söderstadion.
Känner mig väldigt vilsen just nu om vad som kommer att hända efter sommaren men samtidigt är jag väldigt förväntansfull och hoppas på de bästa.


20 maj.

!

The Vampire Diaries

Har fått en ny favorit serie nu. The Vampire Diaries. Har inte sett så många avsnitt men jag älskar de redan. Sitter och plöjer avsnitten på datorn. Skönt att man slipper alla dessa reklamer som är stup i ett. Har ni inte sett den tycker jag ni ska se den. Första avsnittet är lite segt men ge de en chans så kommer ni oxå älskla de :) förhoppningsvis.

 

Helt slut.

Sommar närmar sig med stormsteg. Vilket innebär att vi åker till Grekland snart. Lyckorus. Men som vanligt när sommaren börjar närma sig så är det väl dax att komma i form för att slippa sitt i vassen när alla andra solar o badar. höhöh

Så imorse ringde klockan 8 (sjukt jobbigt eftersom man inte börjar jobba förens 1) för att jag skulle upp och ut för en löpar runda. De gick väldigt bra. Frågan är bara om jag kommer kunna gå imorgon. Man känner pressen med träning med tanke på att man ha en pojkvän som tränar 2 gånger om dan. (tränar inför kommande hockey säsongen) :)

Nu ska jag käka lite och sen förbereda mig innan jag dra och jobbar. Ikväll blir de nog bara mys med älsklingen :)

kram

 

9 maj. riktigt svullodag

Känns som att man är 14 igen och ständigt trött vaknade halv 12 idag. De va år och dar sen jag vaknade så sent. Känns lite som att man har sovit bort hela dan.
Bestämde mig för att dra in till stan och träffa Amanda och fika. Vi hamna på Baresso där söta Johanna jobbar. OJ va vi svullade.. tog en morotskaka, citronmaräng paj och kärleksmuffins och varsin cola allt detta för ett mycket  bra pris. Blev även liten sväng i affärer där de självklart blev shopping trots att plånboken inte tillåter det.
Resten av kvällen betår av hockey. Sverige-Norge. Och sen ska jag och min kära syster anmäla oss till tjejvättern som innebär att cykla 10 mil. 10 mil de är ju hur långt som helst. Fatta värken i rumpen. höhö.


Kram

Brage? Braaaage? fattar 0

Vänta lite nu.. va fan är Brage för jävla lag? Ett lag från Borlänge.. sen da. Näe de är inte helt okej!

8 Maj. Regn Regn Regn

Usch va jag hatar de här vädret. Finns inget att roligat och göra eller snarare att man tappar lusten för att göra nått. Så jag har bara legat i sänget och deget nästan hela dagen. Har kollat på en massa lägenheter som kankse kan passa till hösten, vill bara hitta en fin lägenhet nu och flytta in i den.
Trots de tråkiga vädret så grillade vi. Stod på balkongen med ett parasoll och lyckades få ett riktigt gott kött. därefter vart en gooood kladdkaka. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla film.

kram kram

Och mitt grönvita hjärta fortsätter ännu att slå.

Trodde att min grönvita hjärta skulle sluta slå, de kom iaf i otakt efter en pissig förlust mot IFK Norrköping men igår började de slå i rätt takt igen. Känns skönt med en vinst på 3-0 borta mot Assyriska.
Jag trivs med mitt Grönvita land jag trivs med mitt grönvita lag och mitt grönvita hjärta fortsätter ännu att slå.

skoskav, trasig BH, träningsvärk. Jag tror de vart en lyckad kväll igår.

Igår va de lite glory days. Va nämligen på en studentskiva.. närmare bestämt Johannes studentskiva. Usch va tiden går fort.. Insåg just att jag skrev Johannes studentskiva, de är nämligen min bästa vän Amandas lillebror som jag har känt sen han va typ 5 år. Jag är ledsen Johannes men hur gammal du är blir och va du än gör kommer du vara liten för mig. Minns när du inte fick vara med oss när vi skulle basta och när vi lekte med dockor i källaren eller som när vi spelade fotboll på Gotland där jag också gjorde så ni slutade använda eren lilla uppblåsabara båt. Tack Amanda för att du ha så fin bror va rädd om honom.
















Våren är här. LYCKLIG

Nu har våren verkligen kommit hit och snart är den efterlängtade sommaren här. Blomningen och pollen är i fullblom, det står inte långt på att syrenerna knackar på dörren och dom vitklädda studenterna springer ut från skolorna och ska ut i den riktiga världen. Jag minns själv min student som om de vore igår. Sommaren är verkligen påväg. Ett annat gott tecken på att sommaren är på väg de är att de är ljust när man är påväg hem efter en partynatt. :) Just nu känner jag mig så lycklig. önsakr bara att känslan kunde stanna för evigt.


 
Stunder man aldrig glömmer

1 Maj. En oplanerad men lyckad valborg

Tänk att de redan är maj nu. Vilket innebär att de inte är långt kvar till sommaren. LÄNGTAR!

Igår va de valborgsfirande på hög nivå. Tanken va att vi bara skulle vara hemma hos Markus och grilla med Jennifer o Victor och bara mysa. Men efter 1 glas vin, 2 glas vin, 3 glas vin några jäger och lite mer vin så tar partystämingen över. Jag och Markus bestmäde oss för att ta vårt glada partyhumör till stan för att dansa loss med hans gamla hockeykompisar och min kära vän Adela o hennes kompisar. Kan de bli bättre när de visar sig att alla är samlat på ett ställ.
Blev ju rätt fartfyllt ute också.. Inte minst när man får "vakta" killarnas toa för Adela och Dragana ska kissa där  för tjejernas toakö va ända till nangiala, när man är framme i den kön då har man ju redan kissat på sig flera gånger om! Skämms att de bara har 2 toaletter för tjejer! Mycket dans, skratt och dricka precis som de ska va för att få en lyckad kväll. Tack allihopa för en härlig kväll
Tim jag hoppas du mår bättre idag och kanske hittade din pengar i nån ficka :)



Nu är de bara och ladda batterierna för att åka iväg på 40-års kalas, hur man nu ska orka med de. men som man brkuar säga.. den som lever få se

Kram kram

Ps. Bästa partyskorna ever!
HM
RSS 2.0