Till helgen får ja...

Till helgen får jag träffa min favorit tjej. Åker hem till stockholm i helgen. Då blir de mys med familjen och de rycktas om att de blir pappakaks bak då med. Själv är jag inte så förtjust i och baka peppakakor. Äter helst upp smeten :)

 

30 Nov. Sista dagen innan vi går in i julmånaden.

Idag är de 30 november. Sista dagen innan vi går in på julmånaden. Imorogn börjar julkalenden och man får öppna första luckan på kalenden.

 

Har just vart ute på en liten vinterpromenad med Elin och tagit en massa härliga vinter bilder. Och solen skiner så idag är den en rikitg vinter dag. Så härligt. Snart är de dax för lite jobb vilket känns helt okej ändå. Har  trots allt vart ledig tre dagar nu och haft de underbart.

 

29 November. Ännu en helg...

Ännu en helg har passerat och snart har även november månad passerat de går föör fort nu. Känns som att veckan bara består av måndag och fredag och dagarna där emellan bara försvinner.

 

I fredags var de planerat att vi skulle ha lite taco kväll med tjejerna, de blev de oxå. Men senare på kvällen när Kaisa och Sandra kom förbi så vart de både ölspel och dans. Hahah. De blev även ett besök på otten och. MEn jag sak inte klaga för jag hade riktigt roligt.

 

I lördags kom lilla Emma på besök. Då vart de mys på stan och sedan lussebak på kvällen. De blev riktigt goda måste jag säga. haha Snart är de slut :)

 

 

Vi va helt enkel på G!!!

25 november. Snö och lön. Lycklig.

Jag tror jag tillhör en av dom få som älskar att snön äntligen har kommit och att den faktiskt ligger kvar på marken och inte bara smälter :) Sen fick jag min första lön från ica oxå. Inget att storjubla åt men de va iaf lite. Räcker nog till hyra och räkningar iaf. Hur jag ska klara resten av månaden blir en gåta och se men jag är glad för att jag fick lite pengar iaf :)

Nu ska jag fixa lite här hemma sen blir de jobb ikväll. :)

 

Take me back!!!!

Sitter här hemma i min soffa och äte min lilla mat som jag just har gjort. Består av köttfärsås och makaroner. Rätt gott som jag får säga de. Har kollat på en massa bilder från min resa jag gjorde 2008 när jag var iväg i Aussi och NZ ocoh en liten sväng på Malaysia. VILL BARA TILLBAKA!!!

 

Fösta dagen på resan. Närmare betsämt min 20 års dag

I en bil påväg till en ö som tillhör Aussi för lite camping

Glassiärer fick sig oxå ett på besök på NZ

Ibland kunde de bli riktigt trångt.

Två sjukt nervösa tjejer inför de sitt livs störta äventyr

Inge mindre än skydiving

De gick ju de med.

Att klappa en kängru är inte helt fel eller...

...att få mata en

Varför inte krama en koala när man ändå va i Aussi?

Jag vet att de finns fantastiskt fina plater på denna jord.

Även operahuset fick sig ett besök

Självklart va surfingen prioett

Ett besök i djungel tackar man ju inte nej till!

Finner inga ord för hur underbart de va på Malaysia

En ny stavelse på mitt efternamn blev de oxå på resans gång

Jodå party blev de med. Med drinkar i syltburkar.

Alltid lika gott och få mat

Varför inte förnya badrummet hemma till nått mer häftigare.

De va rätt skönt att flyga hem till Sverige igen.

 

De här var bara några utav våra bilder. Blev närmare bestämt lite över 3000 bilder på resans gång. Känner ett stort sug av att åka tillbaka men jag tro att de får vänta ett tag till men drömma kan man alltid göra.

21 November. Söndagsmys.

Ja snart är även denna helg över. Och en ny vecka är påväg att möta oss med nya utmaningar och möjligheter. I fredags va de jobb heeela dagen. Efter de gick vi hem till Jossan och Viktor för att äta lite middag och mysa. Supergod mat fick vi. Bakpotatis och kött och ett mumsig sås till och självklart vin och andra gosaker. Synd bara att man va så trött och inte orkade stanna så länge men de va underbart att får vara där och bara mysa. Även Fille fick vara med på ett hörn och senare kom Ohlsson förbi för att säga hej.

 

Även igår. Lördag va de jobb som gällde, inte så roligt för de va Markus ända lediga dag denna vecka och så va  man tvungen och jobba. Idag är han borta hela dan på match borta i Sunne så han är väl hemma sent ikväll. Men men de är väl sånt man få ta när man lever med en hockeyspelare. hahaha

Iaf de vi skulle ha gjort igår kväll va att gå på bio men alla biljetter var slut till alla nio bion så de va bara och stanna hemma och mysa. Jag, Fille och Markus gick och hyrde film. En kanon bra film " Nowhere boy" handlar hon John Lennons liv som tonåring innan han slog igenom med The Beatles. Riktigt bra film. Och för den som älskar Beatles så blir filmen ännu bättre.

 

Idag da.. Va ska man göra en sådan regning dag. Mamma och Pappa har var här och lämnat lite saker och vi satte upp våran hall spegel som har sått på golvet i typ två månader haha men nu är de äntligen på plats. Sen gav mamma mig de årliga chocklad kalendrarna. LOOOVE THEM. hahahah Känner mig fortfarande som 8 år.  Blir lika glad varje år som jag får dom. Hahah

 

Nu ska de städas för de är ett måste nu.. Hittar massa små dammråttor nu. Jag är ingen djurplågare men tyvärr får inte mina dammråtter leva längre. :) Ha en skön söndag allihopa. Puss o Kram

 

18 Nov. Powerwalken blev till Lindahls (200m)

Först vill jag bara säga grattis till Fille som fyller hela 20 år idag. GRATTIS. Nu är du vuxen och kan gå på systemet alldeles ensam :)

 

Annars da!? Idag har jag vart ledig och har bara tagit de lungt. Elin ringer mig när jag kollar på film och kommer upp och hälsar på. Vi pratade om att vi skulle ta en promenadoch vara lite duktigt. Nja riktigt så blev de inte. Vi gick ner till Lindahls där vi träffa lilla Jossan som jobbade så vi bestämde oss för att ta en fika. Lyxa till de med en varmchoklad med grädde och en jätte maräng. MUMS va gott de va. Sen var Elin tvungen och gå hem och plugga vidare så jag valde att kika lite på stan och se om de fanns nått roligt. Och de fanns de för med mig hem fick jag med mig en body som ser ut som en baddräkt som är spettsig och ett fint rosa pandband som man kan ha när man är ute och springer, om jag nu skulle få för mig att göra de.

 

Väl hemma var de bara och ställa sig och diska upp gårdagens middag och dagens frukost. När jag står och diskar ringer telefonen och de är Jossan H som ringer och säger att hon har spytt. Ucsh och inget fanns i kylskåpet att ge lilla magen heller så jag bestämmer mig för att gå till affären och handla lite bas saker och promenerar till henne och överraskar henne med lite gosaker. Då fick vi vi även en chans att ses som inte händer så ofta nuförtiden när vi båda jobbar hela tiden.

 

Nu ropar sängen på mig imorgn blir de jobb 7-19 så tack och gonatt för min del.

 

Karlskrona 2010

Lycklig :D

Emma du gjorde min dag :) Nästa helg kommer underbara hemma hit och hälsar på. åhhh va jag längtar. Just nu känns de som en evighet innan du kommer jag hoppas de går jättefort till dess. Va evigheter sen vi sågs nu.

 

 

Rom (2008)

17 November. Laddar inför jobbet

Om 50 min är de dax för jobb igen fast bara tre timmar så de ska nog så rätt bra. Hoppas jag iaf. Idag är de även matchdag Hästen mot Mjölby. Hoppas på att de blir en seger även denna match. Själv ska jag inte dit men jag hoppas på att de änndå kan bli en underhållande match för alla andra som ska dit. Idag har jag bara legat i soffan heeela dan. Jag vet man får egentligen inte göra sånt men ibland är de såå underbart skönt och bara inte gör nått. Speciellt när man inte känner för att göra nått.

 

Nehepp nu ska jag väl fixa nått och äta och sen bär de av till jobbet. :)

 

 

Saknar er massor hoppas vi ses snaaart <3

16 November. Sjuk.

Inge kul och vara sjukt. Speciellt inte när man har feber och måste iväg och jobba. Men sånt får man ta. Förhoppningsvis blir de bättre snart. Tänkte jag skulle skriva nått men jag kommer inte på nått har idé torka. Får återkomma när jag har nått att skriva/berätta om. :)

 

kram

11 November. Kallt. Men spillerill jag är ledig.

När man har börjat jobba och får vara ledig då är de extra skönt att få vara ledig då. Vaknade vid siså där halv tio, tio. Rätt skönt förutom att jag vaknade med huvudvärk. Har antagligen sovit lite för djupt haha. Idag har jag och Markus vart så pass duktiga att vi åkte och byta däck på bilen så nu ha vi äntligen dubbdäck. Känns rätt skönt och köra då. Till skillnad från igår när jag åkte ifrån matchen för att hämta Jossan och bara halkade runt på vägarna fick tvärnita för jag inte såg en cyklist. Som tur så hoppasde cyklisten av cykeln för jag hann verkligen inte få stopp på däcken. haha

Men ni kan man köra igen :) Vi va även och pantade alla våra bukar som blev hela 53 kr. katching för de. Lyckade till och med strula till de för pantmaskinen så Johanna fick göra en insats och hjälpa mig. hihi

 

Nu är de dax för stog städning i lägenheten för i helgen få vi besök och då måste man ha de fint. :)

 

Förövrigt vann Hästen ännu en match med så mycket som 8-1. Kanon. Nu är de bara och ladda om för imorogn är de match igen :)

 

 

Avslutar med ett lyckor hopp från Rom. (2008)

071110-101110 <3

 

Jag älskar dig.


 

9 November.

Jaaaa veet nu har jag vart sådär dålig på att uppdatera igen men jag har vart så trött efter jobbet så jag har inte orkar skriva nått.

 

Idag har de snöat typ hela dan fast de har väl mer eller mindre övergått till snöblandat regn. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla tv sen blir de soova för de är jobb imorgon igen sen blir hockey på kvällen. En fullbokad dag. Jag och Markus har även 3 år imorogn vi får väl se hur de blir med de. Kankse firas med en donken efter matchen haha

 

tack o hej.

4 November. Jahapp då va man utan mobil!

Just nu är det bara jobb jobb jobb. Men jag ska inte klaga är glad för alla timmar jag får. Tacka och tar emot.

 

Igår va en dag med alla blandade känslor. Vaknade vi cirkus nio och gick för att kolla lite på tv. Tänkte njuta av att man hade en lediga dag. Telefonen ringde och de visade sig att chefen ringde. Betsämde mig för att inte svara kände verkligen inte för att jobba. Men i samma ögonblick som han la på fick jag dåligt samvete och ringde tillbaka men de va upptaget då. Skönt tänkte jag. Men ändå men jag få tag på honom iaf de är så att jag måste jobba och de är kaos på jobbet.

Men de fick vänta med att ringas tillbaka. Gick in i sovrummet för att väcka Markus och fråga om vi skulle äta frukost ihop eftersom han inte hade någon skola igår. Och de ville han. Jag gick ut från sovrummet och just då fick jag ett hjärnslätt eller snarare ett utbrott så jag ställde mig och bara skrek rakt ut och sulade in min mobil i väggen som fick i tusen delar. Nja kankse inte tuden delar med tre iaf så jag satte ihop de och skulle sätta på den. Men den va sten död. Så nu va man utan mobil. Känner mig galet handikapat utan den. Hur som helst så lyckades jag få tag på min chef och de va jobb som gällde 12-19. De va ju lättare sagt en gjort att ta de passet för när jag väl kom hem sen så va nästan hela lägenheten fyllda med tända ljus och i dörren möttes jag av en finklädd Markus och blommor i handen. Han hade lagat middag med förrätt och hela kalaset. Supermysigt va de. Och som alla vet så blir de lite extra speciellt eftersom Markus inte är den som är den och tänder ljus och lagar mysmiddag.

Kvällen avslutades på Munken (såklart) med Märtha och Rasmus. BLev nog lite mycket vin och drinkar för de va tugnt och jobba idag. HAHA

 

Imorgon väntas de jobb igen och kvällen bjuds på partay hemma hos Sandra och hela gänget. Vi får även besök från Stockholm. Markus brosa och familj kommer och hälsar på. Ska blir rikigt roligt och träffa dom.

 

Nu ska de städas och fixas här hemma så de är lite fint tills dom kommer. Tack o hej.

 

 

Älskar dig


RSS 2.0