Skål!! Nu är de lördag eller snarare sönda...

img_4502 (MMS)

Skål!! Nu är de lördag eller snarare söndag. Som ni förstår blir de party ikväll. Med ett härligt sällsakap kan inte kvällen bli bättre. Hoppar ni oxå får en kanon kväll. Nu ska jag njuta av de vackra sällskapet och bara har såå kul. SKÅÅÅL!!

Min bästa vän.

Hittade denna lilla lapp som jag fick för ett år sen av min underbara vän
Amanda. Tänk att denna lilla lapp har fått följa med ett helt år.
Saknar dig jättemycket. Du är den finaste som finns.
Great friend are hard to find, difficult to leave and impossible to forget
(G.Randolf)

Idag är jag ledig. Underbart skönt.

Ännu en helg har passerat och en ny vecka har börjart. Helgen som va bjöd på Augusti fest här i Norrköping med marknad. tivoli. Fyverkerier. Och massa mer. Vart väl inte så mycket för min del. Markus hade träning heeela helgen och jag jobbade men de va trevligt att kika lite på fyverkerierna.

 

Idag är jag ledig. Underbart skönt. Började dagen med en välbehövlig massage. Hoppas mitt onda i skulderbladet akn släppa lite. Nu sitter jag här i soffan och bara njuter av att vara ledig samtidigt som jag springer upp och ner i tvättstugan. Denna gång va de dock väldigt lite för att vara familjen Jonsson. Snart ska jag äte min lyx lunch som består av ägg och bacon helt enkelt. Yammi.

 

 

16 Aug. Ett år har gått.

Ett år har gått. Exakt. Ett heeelt år har gått nu sen jag flyttade till Norrköping. För exakt ett år sen hoppade jag på tåget till Norrköping från Stockholm med stor förväntan om hur året skulle blir. Skulle jag klara de eller skulle jag längta hem för mycket. Ja detta år har vart både med och mot gångar. Men jag ångrar inget att jag har flyttat hit. Självklart har jag längtat hem ett antal gånger men då har jag oxå kunnat åkt hem och hälsat på. Nu är de ett nytt år som väntar och vi får se hur länge de varar Norrköping. Man vet aldrig hur de blir när man är tillsammans med en hockey spelare man kan hamna vart som helst. Men de är lite de som är charmen med det hela.

Näe nu ska jag hem till Ullis och se hur de står till med henne och lilla pyret i magen.

Dom oslagbara. Tove.Maria.Amanda.Johanna.Linnea.Sandra <3

 

15 Augusti. Haft en kanon helg.

Redan måndag. Helgen förvann lika fort som den kom. Hann aldig fatta att de var helg förrens söndagen var kommen. Men jag ska inte klaga. Har haft en kanon helg. Började i fredags med ett besök på Trädgår´n där Tessan och hennes vänner satt. Framåt midnatt kom Markus förbi med några killar från laget. Lördagen väntades med mer party. Då de var kick-off med laget och alla fanz. Jag ska väl inte skryta med att de va succé men helt okej va de. Jag hade iaf Linnea och Kasia vilket var toppen. Dom flesta drog sen vidare till stan. Jag och markus stannade en stund. Men de tog inte lång tid innan vi bestämde oss för att ta cykeln. Cykla hem och sova.

Söndagen blev en riktigt slöar dag i soffan med chips och cola och lite piizza med tre filmen. Cluless. Wild Child. Och Remember Me. Remember Me va en riktigt bra film. Har du inte sett den vilket jag tror de flesta har men om inte, se den!

Idag blev de en kortis dag på jobbet. Bara fram till två. Hade stora planer på att gå hem och städa. De blev häng i soffan och självklart lyckades jag soman där. Så nu ska jag fortsätta kvällen i ett lungt tempo med att kolla på Dear John. Njuter av att jag är ledig imorgon.

 

Helgen är mer än välkommen denna gång.   K...

img_6606 (MMS)

Helgen är mer än välkommen denna gång.   Känner mig sjukt sliten efter allt jobb i veckan. Igår intog vi platserna i himpahallen för att se den stora matchen. Hästen-icebreaker. Enligt mig va de ingen höjdare. Men men. Nu blickar vi framåt o taggar inför morgon dagen med kick-off!! Kram

Göteborg.

Oj oj oj vilken underbar  helg jag har haft det. Helt fantastiskt. Tidigt lördag morgon tog vi bilen och styrde den mot Sveriges framsida. Göteborg. Förväntningarna va stora. Väl framme och incheckade och klara bestämde vi oss för att ta en sväng på stan och käka lite mat. Sjävklart kom Fille in till stan och gjorde oss sällskap. Framåt tre gick vi bestämda steg mot liseberg. Helgens höjdpunkt. Vi tillbringade hela eftermiddagen och kvällen där. Vi åkte nästan allt man kunde åka. Även den nya atmosfear fick sig ett besök. De vart en heldel spelande oxå dock vann i bara tre små grisar och en fisk. När pengarna väl var slut och liseberg stängde va de bara att knata hemåt mot hotellet. Självkart skulle väl avenyn få sig ett besök på kvällen och men de blev ett väldigt kort besök. Vi gick gatan ner och kände oss väldigt slitna efter dagen och betsämde för att gå till hotellet och ta varit glas där istället. Sov som en liten prinsessa i de skökna lakanen.

Söndagen började mer en toppen då den stora frukosten serverades. Jag åt allt. Allt. Verkligen allt. Men jag mådde där efter också men så gott de va. Planen för dagen var att shoppa. Så sant som de va sagt så blev de shopping. Favotien blev en kofta i pippimönster fast med knappar och lite längre än orginalet. Även två spel vart inhanlat. Nu blir de spelkväll här hemma vill jag lova. Nöjda och belåtna även den dagen valde vi att styra bilden hemåt igen. Ett vägstopp vid gränna fick de bli då vi handla lite polkagrisar. Alltså var vi vääldigt nöjda med våran helg.

 

Just nu sitter jag i soffan och bara njuter av att jag är ldeigt imorgon då de har planerats ett middags besök hemma hos Ullabella från jobbet. Annars blir de mest o pyssla här hemma och blir klar med de små detaljerna.

 

Bild: google.se

 

Pretty Little Liars

Har just sett ännu ett avsnitt av Pretty Little Liars som för övrigt är en ritkigt bra serie. Har du inte sett den ännu så snälla gör de. Den är otroligt bra, de har blivit som en drog man får aldrig nog. De jobbiga nu för min del är att jag har sett så pass många så nu måste jag vänta en vecka för att kunna få ett avsnitt vilket är frukansvärt jobbigt för de är så otroligt spännande och galet bra. Jag bara älskar den. Som sagt har du inte sett den så börja se den.

 

Igår var man ledigt vilket var välbehövligt efter att ha jobbet över 70 timmar på en vecka. Dagen avnjötas i de vackra sommar värdet med de fina tjejerna från jobbet. Vilket gäng vi blev. Mycket nöjd. Emilie och jag fortsatte sedan ut till Hageby där vi bestämde oss för att fixa naglarna vilket blev superbra. Äntligen har man fina naglar igen.

Nu sitter jag här och försöker välja ut några fina kort till min fotovägg jag ska föröska få upp så snart som möjligt hoppas bara på att jag hittar bilder som jag verkligen vill ha men de är svårt och välja ut vilka man vill ha och hur de  ska hänga. Men jag tror iaf hoppas jag på att de kommer bli riktigt bra när alla tavlor är på plats. Näe nu är de dags att göra sig klar för sängen imorgon väntas heldag på jobbet igen.

 

bjuder på en kvällsbild från ågelsjön

 

 

2 aug. Yeep idag är jag ledig.

Ännu en strålande dag och jag får ta del av den. Yeep idag är jag ledig. Och de ska jag njuta utav med att träffa tjejerna från jobbet och mysa i solen.

Jag vet inte om de bara är jag eller om de är fler som har de så. Att när man är ledig så vaknar jag alltid omkring sju och känner mig hur pigg som helst. Men när klockan ringer vid sju och jobb väntar då känner man sig helt överkörd och nästan vägrar kliva upp ur sängen. Helt pllötsligt känns sängen så underbart skön. Tänk om man kunde vakna och känna sig på när man skulle iväg och jobba så mycket lättare allt skulle gå då.

 

Jahapp om man skulle göra sig iordning innan man ska träffa tjejerna så de inte blir som vanligt att man tror att man ahr gott om tid och sen helt plötsligt har tiden tickat fram till då man ska vara iväg. hipp hipp.

RSS 2.0