Tisdag. 24 juli.

Gokväll. Ännu en tisdag och allsång har passerat. Veckorna går så himla fort och om bara drygt två veckor flyttar vi till Västerås. Känns jättekonstigt. I midsommars såg jag framemot att ha hela sommaren framför mig i Stockholm och snart är de slut. Känns lite som att de "riktiga" livet börjar snart. Har på nått sätt levt i en liten bubbla här hemma. I söndags flyttade vi alla möbler och de kändes väldigt skönt förutom att de blev sjuk jävla trångt med soffa och säng. Men lösningen finns. Vi tar soffan som är på landet och byter så länge vi bor i vår lilla etta. De går nog bra då. Dock är den soffan väääldigt liten men de får gå. Men va gör man inte för att bo billigt. Så till helgen kör vi en road trip till Västerås vidare till Dalarna och sen tillbaka till Västerås. Mycket åkande men de är de värt! Hoppas jag. De är mycket att fixa nu med lägenheten vilken känns rätt rolig att ha nått att se fram emot. Sen kommer nästa steg hitta jobb eller hoppas på att komma in på skola! Men de är nått jag får ta tag i när jag har kommit på plats. Försöker tänka i posetiva banor och hoppas på att de löser sig.

Seg dag.

Fantastiska dagar.

Vilka fantastiska dagar jag har haft de. I onsdag anlände Emelie hit då vi tog oss igenom heeela stan. Vi har även turistat i Gamla Stan, vinmys på Södershöjder och haft underbar kvalitets tid med mina fina flickor. För bara två timmar sen åkte Emelie hem. Känns redan lite tomt och tråkigt. Jag får se till att åka o hälsa på snart. Väldigt snart. I fredags blev jag moster för andra gången till väldens sötaste lilla Erik som äntligen ville kika ut efter att ha gått över beräknad tid. Och igår hann jag med en snabbis upp till sjukhuset o pussa på den lilla prinsen. Såå underbart mysigt. Imorgon flyttar vi våra möbler till lägenheten och då får vi även se om våran soffa kommer få plats. Spännande. Då imorgon är de en fullspäckad dag då vi måste hämta möblerna i Enköping och sen åka till Västerås med dom. Mycket åkande men de ska bli sååå skönt när allt är på plats. Längtar lite tills vi flyttar dit.

Ny vecka.

Helgen är slut och ny vecka är igång. För min del spelar de väl inte så stor roll om de är måndag eller fredag just nu eftersom jag är ledig. Skönt som bara den. Idag har jag haft en toppen dag med både sol och bad. Första gången i år som jag badade. Svin kallt men nångång måste ju bli den första. I vecka väntas Emelie komma upp till mig. De ska bli riktigt roligt att träffa henne igen eftersom jag inte har träffat henne på en månad nu och ännu mindre lär de säkert bli oxå. Tyvärr. Men jag ser framemot att få ha henne här några dagar och bara umgås och mysa.

Fredag den trettonde

Tisdag.Allsång.Sommar.

Tisdag.allsång.sommar. Allt är som de ska. En standard tisdag för min del. Ikväll var de dessutom ett toppen program riktigt bra. Njöd tjej. Hahah. Igår var jag och Markus o hälsa på hans lilla systerdotter som bara är 14 dagar gammal. Såå liten och såå söt. Man blir ju alldeles kär när Markus sitter med henne i famnen och bara myser. Idag har de vart en lugn dag. Vädret vill inte vara på min sida vilket gör att jag tappar suget för de mesta och inte har nån lust att göra nått. Lykades somna i en solstol hemma hos Markus i cirka två timmar så nu är man lagom pigg. Nu ska jag fortsätta sitta i soffan och vänta på att klockan blir tillräckligt mycket så man kan sova. Haha.

Söndag.

Äääntligen kom jag in på bloggen. Eftersom jag inte har någon dator tillhands så har jag kämpat några dagar med och komma in på blogg appen som inte har fungerat. Har vart såå blogg sugen.. Men på nått sätt försvann de när jag väl började skriva. Konstigt. Dom senaste dagarna har jag bara slappat och löst bok. Har inte ork till så mycket mer. Är såå fruktansvärt rastlös och känner sug efter att jobba eller nått. Låter sjukt att man saknar och jobba. Men så fort man börjar ingen så vill man vara ledig. Hahah så jag bör nog njuta av tiden som jag har innan verkligheten drar igång.

RSS 2.0