Äntligen fredag.

Finns de nått skönare med fredag och veta att man har två dagars ledighet framför sig :) har jobbat hela veckan så nu känns de riktigt skönt med en fredag. Tyvärr kankse de blev lite föör mycket jobb för min del i veckan för de resulterad till att jag fick gå hem två timmar tidigare idag än vad som stod på schemat.. men jag mådde verkligen inte bra. Gick hem och slocka direkt. Nu känns de mycket bättre så nu ska jag försöka njuta av min fredagskväll.

 

Just nu längtar jag hem till stockholm jätte mycket. Kankse lite extra mycket för att jag vet att mina underbara tjejer sitter hemma hos Amanda och har mysmiddag ikväll.. Saknar er massor.

 

 

23 Januari.

Snart är även denna månad slut. Den tråkigate månaden på heeeela året och den fattigaste oxå.. Nu är de bara 2 dagar kvar till lön. Vilket är välbehövliga pengar som kommer. Igår vart de party med jobbgänget. Började med en drinkkväll hemma hos Jansson som sedan avslutades med utgång på puls. Som förövrigt är ett rikigt dåligt uteställe. Men de va rikigt kul med gänget som man va med. TACK ALLA SOM VA MED!!! Underbart roligt.

 

Bjuder på denna grupp bild... Fler bilder kommer snart :)

 

 

Välkommen hem till....

Välkommen hem till oss.. Tänkte lägga upp några bilder på våran lilla lya vi bor i :)

 

Hallen

Köket

Matrummet

Vardagsrummet

Sovrummet

 

De sista rummet fick inte vara med på bild för de har blivit ett mer slänga- in- onödiga-saker-rum haha

13 Januari.

Usch va dagarna går fort.. inser att jag verkligen är jätte dålig att uppdatera min blogg. Visst att de är skönt att de går fort för då kommer våren snart o va jag längtar till våren och att få vårkänslor.

Imorgn väntas jobb som vanligt och jag ska faktiskt ta mig i kragen och köpa mig ett gymkort. Så nu ska mitt nya liv börja på rikigt :) hihi

 

Vart ett väldigt kort inlägg min jag fick skrivkramp. hahah

 

8 Januari.. Lördagar är min favorit dag!

Jag tror nog lördagar är min favorit dag. Så länge jag inte jobbar då men jag jobbar o andra sidan väldigt sällan på lördagar vilket jag tycket är rikigt skön för då får jag och Markus hela dan för oss själva eftersom de är den enda dagen de är lediga från hockeyn. Skönt om jag får säga så.

 

Igår va de fredag och de va en rikigt bra fredag.. Börjde dagen med en lång promenad med Märtha.. (nått vi har börjat med nu en promenad varjedag) Sen blev de jobb för min del fram till åtta och efter de bjöds de på gooood mat hemma hos Rasmus och Märtha med kött och pommes och super god sås som Märtha hade gjort.. de bjöds på massa vin och självklart blev de yatzy,tecken och lire lire...

 

Idag har jag och Markus bara ledgat i soffan och kollat på film och haft lite kvalitets tid som man missar på veckodagarna eftersom då är de fullt upp med jobb och träningar. Vi har sett bl.a. Vampyrer suger som va riktigt konstig film men vi såg även Änglagård som är en helt underbar film. Nästa gång de blir film blir de Änglagård 2 och sen ser vi den tredje filmen på bio. Imorgon blir de jobb och den hockey. Första matchen hemma sen allettan började.. spännande.

 

En bild på mig och Märtha från Julavslutnigen :)

3 Januari.

Jag har inte riktigt förstått att de är ett nytt år nu. 2010 gick så fort och nu ska vi börja på ett nytt år. Såhär i bärjan på ett år är alltid lika läskigt tycker jag för man vet aldrig vad som kommer och hända. Men vi hoppas på ett bra år i år. Tänkte på de.. nu när de är ett nytt år... måste man verkligen ha nyårs löften!? Känns ändå som att de bara går åt pipan för eller senare.... därför stuntar jag i sånt larv och kör på som vanligt.

Året firades iaf in bra med god mat och trevligt sällskap. Vart lite fler folk än planerat men sånt är bara kul. Jag tror dom flesta hade roligt iaf.. hoppas jag.

Började dagen med frukostmys med Jossan H och Märtha.. sen tog Jossan tag i saxen och klippte mig.. rätt så mycket hår försvann... så nu är de kort och fräsch.. finns inte mycket slitet kvar av de lilla som finns kvar :P

Sen vart de även jobb några timmar och de hela avslutades som jag sa med middag och bra sällskap.

 

Jossan A och jag på nyår.

Blev även en pose i den nya byxdressen och de kortklippta håret :)

RSS 2.0