25 Maj. Bloggtorka

Ännu en dag som har gått och helgen närmar sig. Underbart skönt. Idag har jag inte gjort nått. Rätt skönt de oxå. Ibland.

Snart ska de ätas middag här hemma. Då de bjuds på pasta och Markus egna tonfiskröra. Mums. Vart ett kortis inlägg men jag vet inte rikigt vad jag ska skriva om!!

 

 

En omotiverad Maria idag.

Usch idag är en sån dag som man inte känner för att göra nått. Vädret är tråkigt med regn och rusk. För tillfälligt regnar de inte med de ligger i luften. Att vara ledig i tre dagar och sen börja jobba 12-21 är inte roligt. Ett lååångt pass som innebär en hel del kassa sittande. Känner att jag inte har nån energi för att vara trevlig idag.

Näe nu ska jag kolla klart på sjunde himlen och föröska njuta av den sista timmen innan jag börjar jobba!

22 Maj. Söndagsångesten är som bortblåst

Första söndagskvällen på väldigt länge sitter jag här i soffan och kollar på och inte har söndagsångest. Kan ju vara för att jag är ledig imorgon också och känner att jag inte behöver lägga mig tidigt för att jag måste vara pigg.

Helgen som va skulle bli en vit helg. Och de blev de. Till en viss del kan man säga. Fredagen va vit men igår blev de mys middag med Markus på butlers hörna med go mat och goda drinkar. Efter de drog vi vidare till Highlander inn och Trägår'n. Vk fick oxå sig ett besök efter att ha stått i kö till Hugo i tjugo minuter utan att rört på sig en men meter. Är ändå väldigt nöjd med gårdagen. Idag har de vart ballkong mys till fullo. Bara njut utav de härliga vädret.

 

Ska fortsätta kolla på tv nu och bara njuta av att jag inte måste lägga mig ännu.

Min bästa vän.

 

 

Min bästa vän. Saknar dig enormt. I Love You.

19 Maj. Två bra dagar helt enkelt.

Snart är de slut på min två lediga dagar som jag har haft men ingen panik för de jobbar bara imorgon sen så är jag ledig hela helgen. Då blir de till och fixa här hemma eftersom de bara är cirka en månad kavr till vi ska vara ute. Mycket att göra. Annars dessa två dagar har jag tagit de lungt och även tränat lite. Hör o häpnad tränat har jag minsann gjort. Igår vart de en liten jogging tur runt strömmen och idag blev de ett spinningpass med lilla Svärdstrand. Väldigt nöjd med mig själv må jag säga.

 

Vi har även hittat en ny lägenhet som vi ska få flytta in i. När är fortfarande lite oklart men de blir väl nångång i sommar. De blev en mysig liten tvåa som jag tror passar oss perfekt. Längtar så mycket för då får man börja inreda på nytt. De gillar jag.

 

Näe nu ska jag kolla om min potatis har börjat koka så vi får någon middag ikväll.

16 maj. Årets första löparrunda avklarad!!

Japp så sant så sant. Precis som de står i rubriken så har jag springit årets första löparrunda. Bättre sent än aldrig. Känner att träningsvärken är redan på ingång och jag är heeelt slut. Men jag känner mig väldigt nöjd att jag tog mig runt springande. Hade väl kunnat gjort en bättre tid men spela roll jag tog mig ändå i mål. Nu är de bara att börja träna på riktigt. Om cirka tre veckor är de dax för tjej vätten då jag ska cykla hela 10 mil. Är skapligt nervös över de. Är så trött nu ska jag ska nog krypa ner i sängen och bara njuta av att jag sprang idag :)

 

Mitt grönvita hjärta slår dubbleslag idag.

Skönt med en vinst idag. Vi behöver fler vinste för att få tillbaka vår plats i allsvenskan.

15 maj. En kanon helg.

Snart är de dax. VM-final mellan Sverige-Finland. Jag är inte så stört förtjust i hockey men de är ju trots allt Sverige som spelar klart man ska stötta sitt land.

 

Helgen som har vart har varit kanon. Har vart ledig hela helgen vilket har vart välbehövligt efter att ha jobbat en himla massa timmar.

Fredagen bjöd på Trädgå´n som vanligt mycket folk och en hel del dricka. Lördagen blev en tung och jobbig dag. Tvättstugan var bokad redan vid halv 7 på morogn kvisten så jag pallade mig upp och ner i tvättstugan för att slänga in tvätt. De gick inte i många knop. Resten utav dagen bestod av att ligga på golvet där de var svalt och föröska vila även lite balkong häng med cider och öl och en skinande sol. Ur datans högtalare stömmade de skön musik. Kvällen väntade med nya äventyr. så som både bowling och käk på nya hugo's uteservering med Markus, Tess och Harrysson. Superkul med bowling, kan va för att jag vann första omgången. Stolt. Efter de vart de ännu en kväll på Trädgå'n där vi även mötte upp lite folk från jobbet. Men eftersom man inte är 18 längre kände jag att min kväll fick sluta redan efter 12. Orkar inte riktigt hålla lådan två dar i rad. Resten av gängen fortsatte ner till Puls. Rätt okej att jag inte följde med eftersom jag avskyr puls.

 

Idag söndag har vart en skön dag. Mamma o Pappa o Moster kom besök och vi var på stan och kikade lite. Moster köpte födelsedags present till mig vilket blev en söt lite blus från gina och två fina thomas sabo smycken. Sen bjöd mamma oss på pizza som var välbehövligt såhär efter två party dagar. Resten utav kvällen blir soffmys med Markus och laddar infför morgon dagen då den bjuder på jobb och vårruset.

11 maj. Tött som ett as!!

Ännu ett långt arbetspass är över. Nu är de bara två dagar kvar innan vi ta helg. Helgen är med än välkommen denna gång. Igår blev de kurs i Linköping vilket var helt okej ändå. Bättre än vad jag hade förväntat mig.

 

Nu blir de hockey på tv. Redan mål till Sverige. Känner mig helt tom i huvudet för att skriva nått. Får skriva mer en annan dag när jag känner mig piggare. Allt blev bara så lulligt. puss o gonatt nu ger jag upp denna dag.

 

1.2.1.2 Hallå hallå!!

Testing Testing. 1.2.1.2

8 maj. Söndagsmys med Mästarnas Mästare!

Yttligare en helg har gått och en ny vecka knackar på dörren. Trots jobb i helgen har jag haft en kanon helg. Fredagen bjöd på en låång arbetsdag men slutade på Trädgår'n med lite blandade folk. Som sedan blev en fortsättning ner till VK. Känner mig väldigt nöjd med kvällen. Lördagen blev de ännu med jobb och sen blev de Trägår'n även denna kväll då de blev lite lagom. Fast man hade lika gärna kunnat stanna hemma. Måste tänka på att de är ju bara början utav månaden så jag är tacksam om jag har lite pengar kvar.

Idag blev de mys ute i solen med Markus då vi bara njöt av att de var vackert väder och att vi fick tid till varandra. Nu sitter vi och väntar på att Big Brother ska börja så man har nått att kolla på. Imorgon väntas ett helvetespass jobbet som varar i tolv timmar och sedan på tisdagen blir de till och åka till Linköping på kurs. Längtar redan till nästa helg då jag är ledig. Nu ska jag njuta av de sista timmarna innan de är dax och sova.

 

Avslutar med de här vackra bilden från Idre för nio år sedan. Lånat bilden från min underbara vän Amanda.


Solsken och blå himmel.

Gomorogn. Solen skiner och himlen är oskyldigt blå. Frågan är bara hur länge de håller i sig innan dom stora fula molnen kommer. Appropå de här med att himlen är oskyldigt är blå finns ju även film som heter så. Och har du inte sett den tycker jag att du ska göra de för den är riktigt bra för att vara en svensk film. Sen älskar jag självklart låtarna som spelades i filmen.

 

Idag är jag ledig så då ska jag föröska njuta av dagen. Ska även försöka städa här hemma för just nu ser de ut som kriget. Inte helt okej. Redan vid elva ska jag dra med ner till stan för att möta upp söta Tessan. Hoppas på att kankse få med sig nått skojigt hem.

 

4 maj. Vår eller höst?

Vår eller höst? Just nu vet man inte riktigt vad de är. De är ju trots alla maj så då borde de ju vara vår men om vädret får bestämma så är de höst. De är jättekallt och de har snöat. Idag var de regn-sol-regn-hagel-sol. Jag tror vädergundrna är lite oense om vad de ska vara för väder. Hoppas på att de blir bättre snart.

Idag vart de jobb trots att jag skulle vara ledig men lite extra pengar skadar aldrig är ju ändå ledig imorgon. Direkt efter jobbet va de bara att gå hem och och sätta på datorn och logga in på skype där de blev ett samtala med fina Hella. Kändes välbehövligt och få prata med henne. Alltid lika skönt och höra hennes röst. Längtar massvis tills den dagen hon landar här i Sverige och vi kan ses som vanligt igen. <3

 

Måste bara säga att jag har nog den underbaraste systerdotter. Läste på min systers facbook status där hon skrev "Treåringar är underbara! När Thomas hade duschat i morse och stod på ett ben för att torka ena foten börjar Ida sjunga, "en elefant balanserade...." varpå Thomas säger till henne att han minsann inte är en elefant bara för att han står på ett ben. Ida svarar, jo pappa för jag ser att du har en snabel där under..."

 

Är en stolt moster till denna söta trollunge!

2 Maj. Känns som höst!

Idag har de vart en kall och blåsig dag. Känns inte som att vi är inne i maj månad. De är bara en månad kvar till de är den första sommar månaden. Hoppas på lite bättre väder snart.

Idag var en kort dag på jobbet vilket känns hur skönt som helst att börja med en mjukstart efter en hård helg. Imorogn blir de lååång dag på jobbet men de ska man nog överleva. Så länge jag slipper så mycket kassa sittande så brkuar de gå ganska bra.

Nu ska jag bara njuta av att tjockispannkakan ligger i magen och så ska vi heja fram Sverige till en seger. :)

 

1 Maj. Hejdå April. Välkommen Maj.

Kan inte riktigt förstå att de redan är maj månad. En dag som denna så känns de som om de skulle vara tidigt i april. Har just kommit hem efter att ha sett första maj tåget som består av ett antal motorcyklar i följa efter varandra där efter kommer ett rad med gamla bildar. Rätt coolt och se men jävlar så kallt de var.
Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att Markus ska komma hem. Tycker han har vart borta på tok föör länge nu.

Vill bara avsluta med och tacka min vän Tessan som gjorde den här helgen till en kanon helg trots bakisdagar :P







Bild från google.se

RSS 2.0