26 september. Äntligen är dagen över.

Äntligen är den här dagen över som jag har fruktat så mycket. Sprang Lidingö loppet som va en mil. Sprang in på grygt 1.10 vet inte om jag tycker de va bra eller dåligt. Men de är över nu iaf så nu kan jag villa. Känner mig redan stel och ont i knäna. Hahah vänta bara tills jag vaknar upp imorgon kan ju bli intressant och se om jag ens kommer upp ur sängen.


Hittade min jätte gamla mobil med super gamla bilder. Tänkte visa er några. Från tiden förr.




Blondi


Brunett


Snygging (not)


En av mina första utgångar.


Jag och syster för tre år sen.


Jag o Sandra


Linnéa o Jag


På den tiden man skulle ha voloym i håret


Gymnasietiden


Studentskiva. Jag Salem och Claudia






Blond och kortklippt


Landet


På ett cafe i Spaninen. Dan efter min studentskiva.


Amanda. Glad?


Tove och jag på kvällspromenad. Melon är alltid gott


Jag och Markus. 2007 Nykära?


Jennifer o Jag 2007


Även Makus kan köra singstar


Ylva o Ida. Ida nyfödd.


Maria? Så kul hade vi i skolan!


2006?


Ö-vik




Tack o Hej nu ska jag sova så jag hinner med tåget hem till norrköping imorgon.

Drömmer

Fredag.

Skönt att de är fredag. Fast ändå inte. För de innebär att de bara är två dagar kvar tills jag ska springa milen. Är inte så taggad på de. Ha inte sprungit på evigheter. Men imorgon blir de mys med tjejerna iaf de ska bli riktigt kul.

Annars da. Sitter hemma och kollar på Bert väntar på att Markus ska komma hem då blir de pizza :) mumsfilibabba. Sen blir de idol. Jiihaaa. För övrigt blir de vääldigt lungt.

 

 

Lata Jävlar.

 

 

En bild som jag hitta på Hellas blogg!

Ännu en helg har gått!

Varför ska alltid just helgerna gå så fort? Men jag ska inte klaga för helgen har vart toppen!

 

Fredag: En bra dag för att avsluta vecka lite mys hemma hos oss med Jossan, Ringberg, Fille, Märta, Schellin. Massa vin och skratt. Som vanligt va de hockey för killarna och vi tjejer satt på ballkongen och myste. När alla hade gått hem förutom Fille kände vi för att gå ut men när vi väl kom ner på stan så hamna vi på donken, de är ju inte helt fel heller de har ju rätt god mat när man är lite rund under fötterna :)

 

Lördag: Då blev de en tripp till Linköping med Hella och Jocke. Massa mys. Subways och shopping. Kanske inte de bästa och gå i butiker när man är bakis men de va de värt. Man kan ju inte säga nej till ett trevligt sällskap. Kvällen avslutades hemma hos oss med mat och NHL 11. De va Jocke, Fille, Jossan, Ringberg, Märta, Schelin, Hella o så självklart jag och Mackan. Grabbarna hade tunnering i NHL och vi tjejer hamna på ballkongen med en massa vin och musik. Kanon kul.

 

Söndag: Bakisdag nummer två. Jossan kom hit på frukost och sen har vi bara degat i soffan heeeela dan. Blev en sväng ner på stan och ica för att inhandla pizza, ostbågar, godis, kladdkaka (som vi glömde) och cola. Hella kom förbi och såg på matchen. Grabbarna hade seriepremiär borta mot skövde. Som de vann. :)

 

Nu är de valvakan som gäller. Spännande och se vem som får sitta dom närmsta fyra åren.

 

Tack o hej

Vem kan segla....?



Vem kan segla förutan vind?
Vem kan ro utan årar?
Vem kan skiljas från vännen sin
utan att fälla tårar?

Jag kan segla förutan vind,
jag kan ro utan årar,
men ej skiljas från vännen min
utan att fälla tårar.

Regn. Sol. Sol. Regn.

Välkommen till Sverige där vädret aldrig kan bestämma sig. Vaknar med strålande sol. Som snabbt övergår till regn. Men efter regn kommer ju alltid sol. Men de mörka molnen ligger kvar på himlen och ett hagelväder dra förbi över Norrköping. Just nu är de regn och sol. Ja de är Sverige som är så fantatiskt som har alla väderslag på en o samma gång. haha

 

Nu är heeela lägenheten städad. Iaf nästan hela lägenheten. Inte "gästrummet" som just nu är fullt med prylar och kartonger och kläder.. Ja nästan allt men kan tänka sig.

Snart ska jag iväg och dela ut lite flygblad på Norrköpings matchen. Kul och se lite folk. Känns lite fotbollskänsla. Synd bara att de inte är något roligt lag men va fan fotboll som fotboll. Vi får kolla på matchen när vi är klara men de känns inte riktigt värt att slösa tid på en tråkig match. Nepp istället blir de hem till soffan och tv:n med ett eller två gals vin. Så får vi se hur kvällen slutar.

 

Ha en skön fredag och en härlig helg. <3

15 September. Tråk inlängg

Jesus Amalia.. Idag ringde klockan 06.10. Då va de dax för tvättning. Totalt åtta maskiner fick jag ihop. Hahah

Sen kom Jossan förbi på frukost/lunch. Väldigt mysigt om jag får säga de själv. Sen blev de en snabbis på stan som vanligt. Fick med mig en liten kalender hem. Är ju bra att skriva ner alla viktiga saker man har att göra. Jag är ju sååå fullbokad. haha

 

Nu är Kungarna av Tylösand. Ett sjukt progam men man kan bara inte låta bli att kolla. Haha

 

Detta inlägg vart lite tort. Mest en uppdatering för mina söta vänner hemma i Stockholm. Saknar

 

Puss

Ingen rubrik.

Har just sorterat en massa smutstvätt som ska tvättas imorognbitti. Tro de eller ej men imorgon är de första gången jag ska tvätta så de kan ju bli lite intressant och se hur de går. haha

De är en hel vetenskap de där med tvätt och veta med vad man kan och inte kan tvätta ihop. De är tur att man har mammsen man kan ta hjälp av då för annars vet man aldrig hur de hade blivit.

 

Igår färgade Jossan mitt hår. De vart superfint. Slingade en massa slingor i både lite blont, brunt och rött. Är mycket nöjd. Så fort jag Kommer på vart Jossan la min kamera igår efter städningen så ska jag visa hur de blev ;)  Idag blev de häng hos Sandra. Lungt och skönt och en lite kladdkakebit slank även ner. Mums va gott de va.

 

Nu är de dax för lite fifa. Lite uppvärming inför imorogn kanske. Då man får fin besök från Linköping av Märta och hennes hane. Antagligen blir de lite fifa innan de är dax för hockeymatch. :)

 

Ha de bäst.

Idag vill jag bara säga...


... GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN AMANDA!


 

Älskar dig. Du är bäst.

+ 3 kg.

Hahah Jag fick höra från några nu när jag var i stockholm att jag hade gått ner i vikt. Bland annat min gamla chef tycke jag hade gått ner i vikt och frågade om jag inte åt nått. Och ja sa jo jag äter en hel del pizza, mcdonalds och kebab och en och annan kladdkaka. hahaha. Ja och de resulterade till att vågen visade 3 kg mer än vad den gjorde innan jag flyttade ner. haha men de är ju rätt skönt om de inte syns da :p men jag kan lova att jag inte kommer att fortsätta för jag kommer absolut inte tillåta att vågen visar plus hela tiden. hahahah

 

 

Saknar.

 

Då. Nu. Föralltid. En vänskap som alltid består.

Borta bra men hemma bäst.

Superskönt och få komma hem lite men de är nästan ännu skönare att komma hem.

Känns som att den här helgen bara flög förbi. Satt just på tåget upp till Stockholm och nu sitter jag här hemma igen i min nya soffa. Helgen va underbar. Fredagen va grymt rolig med middag hemma hos Amanda med alla tjejer. Sen på lördagen va jag faktiskt och röstade, vet inte om jag röstade rätt för jag är egentligen inte helt nöjd med nått parti men nu är de gjort iaf. Restan utav dagen bestod av dop vilket var mycket roligare än vad de brukar. Lördagskvällen blev rätt lugn med kräftor hemma hos mamma och pappa och sen lite film mys hos Jennifer och Victor. Idag blev de mys med hela familjen plus Ida och Thomas. Ida har blivit så stoor hon snackar som bara den och nu har hon börjat prata så där roligt och osamanhängande ni vet "och då, då kom han och skämde (skrämde) mig och då på dagis lekte vi, och då i skogen och då..." så underbart roligt att höra.

 

Hela den här helgen avslutades hemma hos Jocke med sjukt god mat och gott vin tillsammans med Ensam mamma söker och Mamma mia. Nu ligger jag bara i soffan och äte massa chips och myser. Undrar lite hur denna vecka ska bli. När man inte jobbar kan vad som helst hända :)

 

Kram

Ja jag är från Stockholm...

Ja jag är från stockholm och därmet pratar jag stockholmska. Punkt.

 

Ska bli så fruktansvärt skönt och få komma hem i några dagar. Jag saknar så många där hemma.

Jag trivs otroligt bra här men hemma är ändå hemma. Och de finns ingen som ska få ta ifrån mig de.

Redan imorgon väntas middag med tjejerna. Längtar. Sen på lördag bli de dop. Markus brorson ska döpa sig. Jag är inte så jätte förtjust i dop men jag tror att de kan bli väldigt trevligt. Sen blir de en massa mys med mamma och pappa och speciellt systersyser.

Nu ska jag kolla på biggest loser och hitta på nått gått och laga till middag.

 

 

8 september. Onsdag

Sjukt att de är redan onsdag. Om de fortsätter i den här takten är det ju sommar snart igen. wooho men tyvärr brukar de inte gå lika fort när mörkret faller tidigt och kylan börja komma.

 

Morgonen började inte rikigt som jag hade tänkt mig. Planen va att klockan skulle ringa åtta för att vi sen skulle åka vid halv tio coch hämta upp Jossan. Istället vaknade jag vid tjugo över nio av att jag fick ett mess av Märta. Tack för att du skickade de annars hade vi sovit ett bra tag till. Så de va ju bara att kliva upp och åka. Strax efter tio va vi vid ikea och utsvultna. Vi gick dirket och kolla på de vi skulle ha sen va de bara raka vägen till maten. Men såklart hade dom inte öppnat så det blev en kaffe och bulle. mums de med. Sen kollade vi lite mer på möbler. Lite oense om vad vi ska ha för soffbord. Själv är jag inte på ett runt med de är inte riktigt vad Markus vill ha så de får vänta ett tag till. Äntligen hade maten öppnat så då blev de en god tallrik med köttbullar mos lingonsylt och brunsås. yummi. för bara 24 kr. Bra lunchpris må jag säga. Näe men sen va vi väl klara. Vi tog de vi skulle ha och åkte hem. Kort och gott en mysig liten utflykt.

 

Nu ska vi åka och hämta soffan. Jiiippi sen iväg och lite hockey. Veckanshöjdpunkt för den som inte sysslar med så mycket annat än att glo på tv och fika hela dagarna.

Överskottsenergi.

Japp de är precis vad jag har. Överskottsenergi. Känner att de va ett bra tag sen jag gjorde nått. både träna och jobba. De va för cirka tre veckor sen jag jobbade och kankse två veckor sen jag tränade så nu känner jag att jag behöver göra nått. Och de har relaterat till att ikväll är jag nog rätt jobbig enligt Markus som bara vill sitta lungt och skönt framför tv:n medans jag har både sprungit runt i lägenheten och löjlat mig och även försökt dansa till musikvideon waka waka. Men inget utav de har vart någon hitt.

 

Imorogn bär de av till Linköping då vi ska besöka ikea för att bl.a. inhandla lilla melvins dop present och även kolla på saker till lägenheten. Imorogn väntar även en ny hockeymatch då dom möter Nyköping. Hoppas de blir en härlig vinst då med.

 

Btw imorgon får vi även vår nya soffa som vi har väntat på :)

 

 

Kärlek

Behöver inte säga så mycket va!?
Minns bara inte när de va. 2003?

Enskede ett lag man vill ha tillbaka.

Nu börjar jag få ett starkt sug för att spela fotboll igen. Men jag vill helst spela i enskede. Laget som tyvärr inte finns kvar. Men jag saknar er så mycket. Även om vi inte vann så mycket men jävlar va kul vi hade.

 

 

 

 

Bilder säger mer än tusen ord.

Har nog tagit vatten över huvudet!

Ja jag tor jag har tagit vatten över huvudet. Jag har tänkt att jag ska göra högskoleprovet. A tjena på dig med. Sitter och kollar på när Markus pluggar matte och är de sånna uppgifter då kan jag säga att jag är så gott som KÖRD. Så jag tror jag ska lägga ner de där med högskoleprovet och att börja plugga.. Ja de får nog vänta nått år eller två år till för jag är inte redo. Men tänk om jag aldig är redo för att börja plugga. Va gör man då??

 

Ja de kankse blir som vi sa förut.. Kankse hamnar här i Norrköping får tre barn. Flyttar till ett radhus och jobbar på Lindex eller Ica. Näe de är inte rikigt mina framtidsplaner. Är de någon som har nått förslag på vad man kan plugga? Nått som är kul. hihi

 

 

 

Sååå körd när de gäller högskoleprovet!

(bild: google)

 

kram

 

 

Fredag. En helt okej bra start på dagen.

Gick upp halv nio idag. Rätt tidigt för att vara mig nu förtiden eftersom jag har blivit rätt bra på att sova. Haha fast de är inget jag gillar för då känns de som att hela dan har gått. Men iaf halv nio lyckades jag ta mig upp och började med att sätta mig framför tv:n och glo på massa serier. Sen va de dax flr en duscha. De är ju inte helt fel och vara lite fräsch ibland :) men sen va de bara och börja göra sig iordning för att gå ner på stan. Näe ingen fika den här gången utanför att söka jobb. Så klart va inte butikschefen inne så jag får komma tillbaka imorgon. Då skulle han vara där. Men jag fick prata med en mycket trevlig kille så de kändes ändå rätt skönt och ha vart där och känt efter. hihi

 

Sen har jag självklart hunnit prata med söta Jossan och jag fick reda på att hon kommer hem på söndag igen för allt har löst sig. så jävla bra rent utav sagt bara såååå jääävla bra.

Vad händer resten utav dagen da? Jo de blir väl ett besök på systembolaget för lite gottis. Senare blir de nog bio men de verkar inte som att de blir I rymden finns inga känslor om. Men just nu vill jag bara gå på bio och koppla av. Mysa ner mig i biofotöljen med en stooooor popcorn och en jätte cola. Muma.

Näe nu är det dax för lite städning tillsammans med Ugglas låtar som strömmar ut ur spotify eller hur de stavas.

 

Kram

Great Friends...


... are hard to find, difficult to leave
and impossible to forget.



2 september. Redan torsdag.

Ibland förstår jag mig inte på vissa människor. När man bjuder till sig hela tiden men aldrig får nått tillbaka. Varför inte bara ta vara på tiden med vännerna innan de är försent. Om man en gång har gjort ett misstag och mist sina vänner borde man vara extra försiktig med de nya man får. En dag kankse de också vänder ryggen till. och när man väl står där och behöver hjälp kan de tyvärr vara försent.

 

Kände bara att jag behövde skriva av mig innan jag kokar över. Annars da? näe inte mycket har hänt. Lilla Jossan var tvungen och hem till Karlskrona idag för att fixa lite saker. Känns jätte tomt redan nu. Och alla roliga planer vi skulle göra i helgen blir heller inte av tyvärr men då ligger de kvar och väntar till ett mycket bättre tillfälle och oj va kul de ska bli då. Förhoppningsvis kommer hon tillbaka redan på söndag :)

 

Kvällen blir väl som vanligt. Med andra ord äta lite när Markus kommer hem och sen väntar tv:n. En trogen vän som alltid har nått och erbjuda. Imorgon är de mer jobbsökningar som gällar. Gillar inte riktigt och ha något och göra nu. På ett sätt är de riktigt skönt men de kan också bli rätt segt. haha

 

 

Kram

Jag tror mitt grönvita hjärta har slutat slå.

Nu tror jag nästan att mitt grönvita hjärta har slutat slå. De är iaf inte långt kvar. De är som en fisk har kommit upp på land och inte kan andas och man ser hur fisken lider mer och mer. Ungefär så känns mitt hjärta.

Men eftersom jag föddes på söder därmed var mitt hjärta grönvit redan då kan jag inte sluta tro och hoppas på att mitt lag en dag ska ta sig tillbaka till allsvenskan. Kanske inte år men nästa år.

 

 

1 September. Vädergudarna är INTE på min sida.

 

Tredje gången gillt nu. Idag bestämde jag och Jossan oss för att ta en promenad efter att hon hade klippt Markus som förövrigt vart super fint och han vart supernöjd. När vi var inne på andra varvet vid strömmen så började de självklart regna dock inte så att himlen öppnade sig med de regnade på rätt bra. Som vanligt när jag väl bestämmer mig för att vara duktig och springa eller promenera så ska de börja regna. De är bara att inse att jag inte ska träna hahaha. De kankse är lika bra att vi sätter oss på café igen och mumsar i oss kladdkaka eller va säger du Jossan!? :p

 

Tänk att vi redan har kommit in i spetember. Fösta höstmånaden. Usch jag tror inte att jag är riktigt redo för de ännu. Känns som att man nyss satte på sig shorts och sandaler. Men men får väl tänka på alla mysiga saker man kan göra på hösten också. Tända en massa ljus och gå på en massa bio. Bio de blir de nog redan på fredag då de planeras och se i Rymden finns de inga känslor. Verkar vara en lättsam och väldigt roligt film.

 

Nu är de dags för lite skratt time med andra ord Time out. Ett rikigt roligt program som passar bra såhär på vardagskvällar när man inte har så mycket att göra. :)

 

Kram

RSS 2.0