Underbara Öland

Trots att de är söndag så har jag inte de minsta söndags ångesten. Kan vara för jag är ledig två dagar till innan jag börjar jobba. Dom dagarna tillbringar jag på Öland med god mat o dryck och ett toppen sällskap. Kan inte få bättre Valborg. Underbart. Och om har riktigt tur så blir de toppen väder imorgon som metrologerna utlovar. Kan inte bli annat än bääst.

Första brännan. Check!

LedigFredag

Ledig fredag. Hur skönt som helst. Verkligen njuuter av att vara ledig. De ända är att jag inte har någon fredags känsla. Kan nog vara för att jag jobbar imorgon. Men jag försöker tänka att de är fredag och att de blir lyx middag ikväll. Eller ja lyx o lyx vet jag inte men nått lite lyxigare än vardagsmat. Fast va de blir har jag inte betstämt ännu. Haha vet att de blir nått riktigt gott. Kankse nått med en saftig kött bit och god sås eller nått. Får fnula lite på de.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kollat lite tv och slappat. Vet inte riktigt vad jag ska göra eftersom de är skit väder. Kankse blir nån film snart. Typ. Eller nått. Älsklingen är iväg och tränar. Duktig som han är. Borde väl oxå göra de. Men jag har alldeles föör många ursäkter för de. haha
näe känner att detta blogg inlägg inte handlar om nått och börjar spåra ur. så jag avslutar nu och hittar på nått istället. typ zappa på tv. eller så. nä ha en skön fredag och njut av helgen för er som kan.

Tordag.

Vilken toppen dag jag hade igår. Utnyttjade verkligen min lediga dag. Först kom Tessan och hämta upp mig och vi åkte ut till Johanna och lilla Ella och myste lite. Bjöds på dunder goa bullar och glass med jordgubbar. Mums. Sen vart de dax för Tessan att ta stallet då vi hade bestämt att jag skulle med och rida. Lite läskigt var de eftersom jag är så rädd för hästar. Har sån sjukt respekt för dom. Men jag satt till slut på häst ryggen och gick med den. Väldig roligt var de. Trots att jag hade lite svårt att styra. Hihihi.

Idag blev de jobb. Känns jättekonstigt att jobba med Tessan för sista gången på Ica. Har inte rikitgt fattat att hon slutar imorgon. Inte redo ännu. Kommer sakna henne så enormt mycket.


Tisdag.

Härlig tisdag. Dagen har bara flytit på och har gått riktigt fort. Slutade redan vid 18 och direkt efter de blev de massage så underbart skönt. Hade sett fram emot en tre dagars ledighet nu men så blev de inte eftersom de är så mycket sjuka och vab så de blir lite jobb ändå. Men imorgon väntar en hel dag med Tessan och ett litet mys besök hos Johanna och Ella. Ser framemot de verkligen.

Nu har jag iaf sökt en kurs. Efter mycket om och men så kunde jag till slut logga in och söka. Smart som man är valde jag bara en kurs. Haha. Jaja de blir som de blir.

Måndag 16 april.

Hej hej hejsan allihop. Måndag. En rätt okej måndag tror jag. Kollar reprisen från BB igår. Idag är de den 16 april vilket innebär att de är den sista dagen för att söka högskola. Och jag känner mig sjukt stressad. Som vanligt är jag alltid ute i sista minuten och nu har jag bestämt mig för att söka lite kurser. Men problemet är att jag inte kan logga in för jag har glömt lösenordet och jag kan inte be dom skicka mail för jag har glömt lösenordet till de med. Skapligt stressad. Nu när jag ringer dom säger de bara: just nu är de många som ringer men var god och försök senare. Åååh blir så stressad. Får försöka ringa och ringa heeela dan. De måste lösa sig.
Näe nu måste jag hoppa in i duschen och sen tagga jobb troligtvis till 22 eftersom de är sjukdomar nu på jobbet. Ha en toppen måndag.

Ibland vill jag vara liten igen.

Pensionär?

Jag tror jag börjar bli pensionär. Imorse vaknade jag av mig själv tjugo i sju asså 06:40 händer aldrig. Aldrig. Låg och drog mig ett tag och tänkte att jag inte ska gå upp så tidigt på en ledig dag dessutom. Slog på radion och lyssna på "ring så spelar vi" jag kände verkligen lördags känslan fullt ut. Sen upp och få nått i magen. Blev en långfrukost framför BB och lite spel. En sväng på stan har de blivit oxå. Nu ligger jag i soffan och kollar hockey och är mätt i magen. En natco-tallrik stod på menyn (hemmagjord) mycket god och mycket nöjd med resultatet.

Resten av dagen kvällen blir lugn och skön. Imorgon väntas jobb så vi ska bara ligga i soffan och svulla innan måndag kommer då nyttigheten börjar igen.

Torsdag

Gokväll. Sitter i soffan och kollar runt på olika kurser och program. Känner ett starkt sug på att börja plugga men jag vet inte med vad. De gör ju inte saken lättare att de finns en miljard olika saker att plugga med. Usch de är ju hur svårt som helst. Va enkelt de hade vart om man kände att man verkligen brann för något och verkligen ville jobba/plugga med de. Hmm svårt. Jag få fnula lite mer.

Idag har jag haft en toppen dag. Dagen började med en film framför frukosten då jag så "Svensson Svensson" rätt okej film ändå. Sen vart de en mysig lunch med Sandra som jag inte träffat på ett bra tag. Och de vart mycket mysigt att träffa henne och ventilera sig bland allt som är nu. Inte alltid lätt att vara hockeyfru i denna period. Mycket frågor och funderingar. Va händer? Stanna? Flytta? Men skönt att ha någon att få dela sina tankar med nån som förstår.
Imorgon väntas jobb och även helgen väntas jobb. Bra pengar. Ha en skön torsdags kväll. De ska jag ha. Hockey. Såklart. Hahah va annars ;). Kraam

Tisdag.

Inte mycket bloggande på sistone. Har vart mycket nu. Plus att de har blivit mest twitter och instagram så bloggen har halkat lite åt sidan. Just nu blir de väl lite blogg då och då. Känner ingen större motivation.

Tornado

Vilken fantastiskt helg jag har haft. Haft de bästa flickorna på besök hela helgen. Bästa helgen på länge. Tornado.

RSS 2.0