31augusti.

Tänk idag är de sista dagen på augusti. Nu har man bara hösten och långa vintern framför sig. usch. får hoppas att vi får några riktigt härliga dagar i september också.

 

Gu va jag är trött. Konstant. Vaknade med tuppen idag och tänkte vara lite duktig och ta en joggig tur. Lyckades rätt bra. Sedan ner till stan för att träffa Sandra och kolla på byxor vilket gick rätt bra ändå. Hon lyckade hitta ett par snygga svarta. I like them. :) Sen kom Jossan ner i snabbis efter ha sutit hos frisören hela förmiddagen. Kan inte påstå att de va någon höjdare där. De va ju bara raka vägen för henne och köpa ny färg och färga om de. Tur att hon själv är frisör så hon kanske får till det. De såg inte riktigt klokt ut. Hade nästan kunna gjort de bättre själv. :p

 

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli time så man kan åka ner till hallen och kolla lite hockey igen :) De är träningsmatch mot arboga. Hoppas de går bättre denna gång än sist de mötte dem:)

 

Skulle inte sitta helt fel med en kopp kaffe haha kankse blir någorlunda människa då. För kvällen iaf.

 

Kram

Mys måndag.

Måndag är inte de roligaste dagen för mig känns som att de är så långt kvar till helg. men vad gör de nu egentligen har ju ändå inget jobb och passa haha. Dagen har bjudit på massa mys med både Sandra och Jossan. ´Började som vanligt med en fika nere på stan som varade kanske tre timmar hahah. Satt och bara snackade en massa skit om allt och inget. Sen va Jossan tvungen och gå för hon skulle till vårdcentralen men va sa dom där inget som vanligt så de vara ju bara för henne och gå hem igen. haha Så då föreslog jag att vi skulle ses igen haha jag va gör man inte för att slippa vara ensam om inte får man ju ett mycket trevligt sällskap och vara med. Vi drog ner till stan och och käka lite thai buffé mumsis.

 

Nu sitter jag här i soffan och glor på Fortet som för övrigt är något sämre än för några år sen de gick men juist nu finns de inget annat och kolla på. Väntar också på att M ska göra nått gott till oss. Vad de blir har jag ingen arning om jag vet bara att de luktar väldigt gott :)

 

 

Kram

Chicago för vissa Norrköping för andra!

Nu när jag precis har kommit hit åker min kära vän Hella till Chicago. Men jag är väldigt glad för din skull och familjen verkar hur trevliga som helst och världens sötaste barn har dom också. Kan inget annat säga än att jag är galet avis och att jag kommer sakna sig enormt mycket. Jag hoppas att du kommer få de kanon men inte fööör bra för jag vill ju att du kommer tillbaka. Lova mig de?

Skönheten o Odjuret.

Just de  skönheten och odjuret är precis vad jag och Markus kollade på igår/natt och visst är den fin. Som vanligt fick jag en liten tår i ögat. Trodde jag hade vuxit från sånt med att gråta i teckande filmen men nix som vanligt satt jag där och grina. Jag älskar den filmen. Se den om du inte har sett den. Många har säkret sett den men se den igen då. :)

 

 

Då va de klart!

Nu är jag tillbaka efter att ha pudrat på min lilla blogg lite. Annars då. Näe inget nytt söker fortfarande jobb. Får väl ta och ringa lagret snart och kolla om man får börja jobba. Är väl ingen idé och kolla vidare med andra jobb hör ändå inget från nått. Man blir ju så rastlös. Fikar bara hela dagarna och de är ju inte direkt de billigaste man kan göra som arbetslös men nått måste man ju sysselsätta sig med. Fika med de andra söta flickorna i timmar är oandra sidan väldigt trevligt kanske inte lika trevligt för plånboken.

Ni tänker säkert. "Ja sa ju de, du skulle inte ha flyttat" men va gör man inte när hjärtat slår för någon som har flyttat hit. Ja de är väl så och vara "hockeyfru" flänga land och rike runt för att få vara med den man tycker allra mest om. Men jag ska säga att jag trivs j*vligt bra här väntar bara på att ni ska komma och hälsa på mig snart. hihi

 

Idag va de lite med och göra. haha eller kanske ska säga lite mer disk än vanligt. Men de va de värt efter den mysiga tacomiddagen som va igår. Och sen va de självklart match som de brukar vara på söndagar. Tänkte vara lite duktig och promenera upp till hallen. Självklart som alltid i detta härliga land ska de börja regna. Vädergudarna är inte riktigt på min sida just nu. Uppehåll hela dan tills jag kommer ut och ska börja knata öppnar himlen sig och där står jag tryckt mot ett träd. Inte så mycket till skydd. Som tur kom Sandra och Cornelia och plocka upp mig, Dagens ros till dom! men sen vart de sjukt kallt och sitta i en iskall hall helt geonom blöt. Men va gör man inte för att få se lite hockey. haha. Tur va väl de att dom vann underbart och se en vinst på 7-3 nu ska de bli grymt kul när sessen sätter igång. Jag tror på de här året!

Som avslut på denna dag blev de en riktigt god pizza och en massa cola i ett mycket trevligt sällskap!

 

Kram

 

saknar er

 

 

 

 

 

 

 

Ombyggnad!

Försöker göra nått nytt med bloggen men just nu går allt bara piss... hoppas på att kunna fixa de snart!

frusna fötter men ett trevligt sällskap

Då har man vart på hockey da.. hade nästan glömt bort hur kallt de kan vara i hallen. glömde vantar och halsduk. Allra skönast vore de om man hade vinter jackan på sig. haha men de är ju trots allt bara augusti jag tror tjockis jackan för vänta några månader till.

Raden med "hockeyfruar" blir bara längre på läktaren och de gillar vi stark. :)

 

Nu sitter jag hemma med lite tända ljus och försöker värma mina fötter haha ingen höjdare och ha ballerina i en is hall. haha

De börjar väl bli läge och krypa ner i sängen och sussa lite.

 

Puss o Gonatt på er alla.

 

Södersbrudar. Alltid lika vackra.

Saknar

Hockey hockey hockey

Äntligen sak man få gå på hockey igen. Ikväll lirar hästen hemma mot arboga. känns som att de va en evighet sen man va på de. SKa bli spännade och se hur de spelar nu efter mycket träning och ny tränare. Förväntningen är riktigt hög. De är trots allt bara en träningsmatch men match som match..

 

Just nu sitter jag hemma och kolla på inte mindre än top model. (ursäkta men de är ett dö tråkigt program haha) och väntar på att Markus pappa ska komma och hjälpa oss med lite lampuppsättning.

Annars har de vart rätt lugnt idag. Hjälpt Hella med lite inför flytten och lunchat med Elin och Hella. Känns som att dagen bara har flygit förbi och vart hur bra som helst de bästa är att de inte är slut ännu :)

 

Hoppas ni alla mår bra där hemma saknar er varenda dag. Jag hoppas verkligen på att vi kommer ses den 10 och att alla är med :D

 

Kram

Saknar dig otroligt mycket.

Jag vet att jag har vart dålig på att uppdatera min blogg. Men jag känner att jag inte haft nått att skriva om. Känner inte samma glöd längre men de kommer nog tillbaka.

 

Måste erkänna att jag har lite hemlängtan. speciellt när man inte har nått o göra på dagarna. Jag läste just på min allra bästa väns blogg och tårarna bara rann ner för kinderna. Jag är så glad att jag har dig som vän Amanda. Så mycket minnen som vi har tillsammans som jag tänker på varje dag nu när vi inte kan ses på samma sätt.

 

Just nu finner jag inga ord för att skriva de är helt stilla. tänker bara på ditt inlägg Amanda. De värmer verkligen och de är nått som behövs nu. Alla borde ha en vän som du. Jag är så glad att jag har får ha dig vid min sida oavsett vänner som ovänner så finns du alltid där. Jag saknar redan att inte kunna träffa dig som förrut. Gå och strosa i butiker, glo på folk, snacka en massa skit och skratta tills tårarna sprutar, äta gosaker tills vi spricker (haha). Men de bästa är att vi fortfarande kan pratas vid i telefon och vi kommer att ses dock inte lika ofta.

Vill bara säga att jag älskar och saknar dig oxå enormt mycket. <3

 

 


Du är och kommer alltid vara min bästa vän oavsett vart i världen vi befinner oss!

Vänner är som stjärnor...

 

 

 

 

 

Bild från google.se

 

 

22 aug. Tråkig söndag!

Idag är det en sån där tråkig söndag som man inte riktigt vet vad man ska göra. Syrran och ida har åkt hem och nu har jag städat hela lägenheten IGEN. haha min nya sysselsättning. Städa. haha jag som hatar de men de blir så fint efter. hihi

Funderar på att gå ut och springa men de är så jobbigt innan man väl tar tag i de och gör de. Har frågat om sällskap oxå men de verkar visst bara vara jag som inte är bakis denna söndag. haha den undantag med Hella som flyttpackar :( Inge kul att höra att hon gör de.

Jaja jag får väl dra på mig min kläder och köra ett runda.. synd bara att mina löparskor fortfarande är blöta sen sist.. haha kan sitta o komma på mijoner saker för att unvika rundan men de är ju trots allt inte långt kvar till jag ska springa lidingö loppet. :S hur de nu ska gå hahah

 

 

Kram

 

Äntligen internet.

Jag vet att de va ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen men vi tar inte haft internet tidigare men nu har vi de och de är helt underbart skönt.. men känner sig så galet låst utan de

 

Så va har hänt va har inte hänt. För min del har de inte hänt så mycket. I måndags flyttade jag hit till Norrköping och de känns rätt bra måste jag säga.. förutom att jag börjar bli rastlös av att inte jobba. Har vart på arbetsförmedlingen och kollat läget men inget nytt på jobbfronten. Har även vart ute och sprungit med Kaisa och har världens träningsvärk. haha Tack Kaisa för att du drog mig ut iaf nångång måste ju va den fösta!

Ikväll kommer systeryster o lilla Ida så e blir mys för hela slaten. I Norrköping pågår de även augustifestivelen för fullt med massa karuseller och marknader och så. Mycket trevligt måste jag säga förutom att de är sjukt mycket folk precis överallt och ingen parkeringsplats finns någonstans.

Nu ska jag fortsätta med att pyssla i lägenheten så de ser någorlunda ut när syrran kommer :)

 

Kram

!!!

När alla vännerna gått hem
och festen är slut för länge sen
och man ligger ensam i sin säng
När alla vännerna gått hem

När alla vännerna gått hem
och dörren har stängts igen
och mörkret det skrämmer igen
När alla vännerna gått hem

Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll...
Det spelar ingen roll




låt av gyllene tider.

11 augusti. En mycket bra med ändå sorlig kväll

Onsdag. Alltså är de bara 4 dagar kvar till jag flyttar. Allt känns jätte bra. MEN. Fram till idag vet jag inte vad som är upp o ner ut o in. Dagen började redan vid 05:30 då de va dax att vakna, en timme senare väntades de jobb. Jobb varade bara fram till 2 men innan man fick rast trodde jag att jag skulle dö av hunger, min mage va såå arg att jag knappt kunde stå rakt och humöret va på botten och blodsockret var som bortblåst. Men när man väl fick sin rast var både jag och magen nöjda. Efter jobbet va de bara att rusa ut till Sickla för att sedan hämta Ida för att ta med henne hem. Väl vid liljeholmen väntade Linnéa och Amanda snällt på ica efter att plocka ihop allt som behövdes fär kvällens mys. Så för min del va de bara o punga upp plånkan och betala :P men de va de värt.

Väl hemma efter kånkande och släpandes va de bara och sätta igång med allt. Som tur hade jag Linnéa och Amanda till hjälp utan er hade inte denna kväll blivit så bra som den blev. Tack flickor.
Resten av gänget droppade in vart efter och mycket flirt med Ida vart de. men hon va självklart nöjd med uppmärksamheten hon fick av alla. och ville inte gå hem när mamma kom. varför vill man de när man just har fått världens godaste kakor som Amanda har bakat och alla tjejerna var på plats.

Nu va snacket igång och alla verkade ha de rätt trevligt. mycket skartt o mys. men även denna kväll måste tyvärr ha ett slut oxå. Så när alla tjejerna gick va de jobbigaste kvar. att säga hej då. Tårarna kom och ville inte sluta. JAG KOMMER SAKNA ER MASSOR. och tack för världens bästa present. Jag lovar att utnyttja de.





Tack. Amanda, Linnéa, Johanna, Sandra, Tove, Jennifer, Emma och Anna för ikväll. <3

En kväll vi aldrig glömmer

De va sång de va musik. Skratt från alla håll och kanter. Vädret va strålande och stämmningen va på topp.
Biljetten revs av vid halv sex tiden. Sen va vi inne vi va på plats. Kvällen va här som vi alla hade sett framemot. De spelades musik från scenerna och vi lyssna och njöt. När tiden väl var inne, närmare bestämt 21:00 va de dax för de stora vi va där för. LARS WINNERBÄCK. Han kom ut på scenen prick 21:00 och sjöng Stockholm. Sen va kvällen igång. Den bästa kväll på lääänge. Bästa Lasse. Vi älskar Lasse.























Tack Amanda. Tack Linda. Tack Molly och Tack Lasse för att du är så j*vla bra!

Fullspäckad vecka!

Måndag: Lars Winnerbäck
Tisdag: Mys med flickorna från Tensta
Onsdag: Jobb. Hämta ida från dagis. Middag med järngänget
Torsdag: Jobb. Middag hos syrran
Fredag: Jobb. Fira Emma
Lördag: Jobb. Utgång med jobbet
Söndag: Jobb. Middag med mamma

Varenda kväll är fullbokad.Allt för att hinna träffa alla söta människor innan man flyttar. KOMMER SAKNA ER ALLA!

IDAG!



8 augusti. En vecka kvar.

Nu är de bara en vecka kvar tills man blir Norrköpings bo. Lite nervöst måste jag säga att de är. Som tur så har man redan sin lilla älskling där nere och världens bästa Hella så rätt så trygg kan jag nog känna mig :)

Snart är även dena helg över, men va gör de jag har jobbat hela helgen och ska även jobba idag. men jag kan inte klaga på den har vart en mycket trevlig helg. Fredagen började med att jag jobbade in i de sista ända fram till halv 11 på kvällen. Sen bar de av till Morfar Ginko där man möttes av ett mycket trevligt sällskap. Sen åkte vi vidare till Berns där de blir party för hela slanten. Mycket dans och mycket skratt. Tyvärr vart de lite för mycket för lilla Alex så för honom va de bara och åka hem med hjälp av Netje.
Jag, Emma och Hanna-Sara kände inte för att avsluta denna kväll förrens många timmar senare så vi bestämmer oss för att gå till Viktoria och dansa loss till några svenska klassiker där vi fick sällskap av limo-Robin och hans vänner. Kvällens slut kom och då va de bara och åka hem till Sköna söder och donken. Vart en rätts så bra kväll trots allt :)



Emma min vän jag kommer sakna sig sjukt mycket och alla våra galna party kvällar vi haft. Kom och hälsa på mig sen så gör ni norrköping osäkert :) <3

Längtar efter dig.

Sötnosen

Världens sötaste Ida. Min systerdotter. Älskar henne.

Sallad och Lars Winnerbäck

Vänta o Vänta o Vänta bara ett evigt väntade. Nu går jag och väntar på att de ska bli måndag. Kanske världens bästa måndag. Då ska jag nämligen kolla på Världens bästa Lasse. Så nu sitter jag här hemma och äter min lilla sallad jag har gjort o lyssnar på honom. <3

1 aug. vart tog juli vägen!?

Då har man kommit till augusti månaden vilket känns som att sommaren snart är slut och alla skolor och jobb drar igång på allvar. varför måste allt gå så fort?
Nått jag har tänkt på är man ser fram emot ett datum och hoppas och längtar en massa och vill bara att de ska komma till de datumet men när man väl är där eller de närmar sig känns de plötsligt lite läskligt och skrämande.
Just nu syftar jag på imorogn ett datum jag har väntat på länge då min sakar åker ner till Norrköping och in i lägenheten. ska bli super kul om oxå väldigt läskigt. haha
Nu är de fullt upp med packa och fixa allt.. Snart kommer markus och hämtar alla saker.. wooho


RSS 2.0