24 december. Julafton. God Jul.

Julafton. Tänk att idag är självaste julafton. Än utav de bästa dagarna på hela året. Men just nu känns de som precis vilken dag som helst. Julkänslan har inte riktigt kommit.
Ha en riktigt god jul allihopa och njut. Ny ska jag äta lite gottis mat.

Update

Gomorgon. Insåg just att de var ett bra tag den sist. Men de har vart fullt upp nu hela tiden. Mesta dels har de vart jobb och där är väl en utav anledningarna som jag inte har skrivit för de finns inget att skriva om.
I fredag var de den årliga julfesten med vita hästen. De bjöds på julbord och trevligt sällskap. Var faktiskt rolige än vad jag var inställd på.
Under kvällen fick manesa ett besök där de blev en hel del drinkar. Sedan blev de en sväng till hugo för att skaka loss lite. Hade rikitgt kul där. Tror inte jag har vart på Hugo sen i sommras :/

Resten av helgen bestod av jobb och att vila efter fredagens party.
Förtillfälligt är jag rätt fastklistrad framför tv:n då jag fått låna OC boxarna av Tessan och jag är heelt fast. De är lika bra varje gång man ser på de.

12 december

Godagens. Vilken skön dag. Jag har vart ledig hela dan. Och för engångs skull får jag en ledig kväll oxå. Varje gång jag jobbar så jobbar jag alltid kväll. Så jag njuter lite extra när jag är ledig kvällar.
Idag har jag äntligen tvättat. Så skönt och se tvättkorgen tom igen. Annars har jag bara tagit de lugnt. Har vart väldig seg idag. Antagligen från gårdagens pass som var grymt jobbigt men oxå vääldigt roligt. Träningsvärk idag. Jo en aning i rygg och armar.

Ikväll blir de till och åka o handla. Kylskåpet skriker efter att få fyllas på.
Vet inte inte riktigt vad jag ska skriva. Skrev ju ett rätt långt inlägg men ångrade mig. Vet egentligen inte varför jag skriver nu. Känns som att de bara blir flum flum. Bäst jag slutar inte de blir oläsbart snart. Haha
Ha en skön måndag.

11 december och tredje advent.

Tänk att de redan är tredje advent och bara två veckor kvar till jul. Men jag undrar fortfarande vart snön är!? Kommer det någon snö i år!? De måste göra de. En jul utan snö är inte desamma som utan (såklart!)

Idag har Markus borta match mot grästorp. Den sista borta matchen före jul. Så skönt om jag får säga de. Längtar efter lite ledigt från hockey för att få lite tid till varandra. Eftersom han är borta idag tänkte jag passa på och träna har ju bokat in ett box pass i eftermiddags. Hoppas på lite hårade nu än de tidigare passen. Annars blir de nog en rätt så lugn dag. Har inte så mycket ork  till att göra nått. Samlar kraft till passet.

 

Träningsvärk? Jo vars.

Hej hej träningsvärk. Jo de kan man ju säga att jag har. Går som om jag skulle va gravid eller bajsat på mig. Men den känns skönt att veta att man har gjort nått bra. På söndag kommer väl nästa träningsvärk då box är inbokat.

Imorse ringde strax innan sju. Då kallade gymmet på ett nytt pass. Denna gång blev de core. Men jag trodde de skulle vara jobbigare än va de var. Men jag är stolt över att jag komm upp och iväg. Har även hunnit med en vända på stan och inhandlat mina julklappar. Nästan klar. Skönt att man är ute i tid för engångs skull. Annars brukar jag bara ute bara nån dag innan jul. Ett kniect fick följa med hem oxå. Sjukt roligt att spela de. Snart väntas jobb och ikväll blir de nog en skön spel kväll. Mycket roligt.

Gokväll.

Afrodans.. Nja kanske inte riktigt min grej. De var kul men oxå väldigt svårt. Jag har så svårt att dansa och göra olika steg som man sen ska sätta ihop till en heel dans. När man just har lärt sig ett steg ska man börjar med ett nytt. Näe jag gillar att svettas. Kämpa. Och ta i. Inget mer dans för mig inte.
Annars var de rätt skönt och få röra lite på sig. Nu blir de soffhäng en liten stund innan sängen. Sjukt trött och täppt i näsan. Känns som att sömnen är välbehövligt just nu.

Glömt o visa min fina julnaglar.

7 dec. Onsdag.

Onsdag. Snart är denna vecka slut. Underbart skönt. Än så länge har de vart segt. Idag vart de jobb trots att de stod ledigt på schemat. Men lite extra cash tackar man ju inte nej till. Så nu är de jobb fram till fyra. Ikväll blir de afrodans. Hur de nu ska gå. Men de löser sig. Nu ska jag ta en liten powernap innan jag ska ut och jobba. Har ju åkt på en dunderförskykning. Så man känner sig såå trött. Puss o kram

6 december. Snö!?

Godag. Igår snöade de tydligen. Själv såg jag ingenting. Hörde bara hur kunderna sa att de snöa och läste ett antal status på Facebook där ordet snö stod med. Tyvärr va de inte så mycket snö som jag hade hoppats på när jag lämnar jobbet. Nu hoppas jag på att de blir lite minus grader ute så snön kan falla ner på marken och stanna där. Finns de nått mysigare än snö så här innan jul!? Näe jag tror inte de.

Tvivel.

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?




Lars Winnerbäck.


4 dec och andra advent.

Ja julen närmar sig med stormsteg nu. Ganska mysigt tycker jag. Väntar fortfarande på att de ska komma lite snö. Så härligt med snö. Och de lyser upp vindermörktet.
Idag är de söndag. Vilket innebär match i himpa hallen. Hästen möter Kumla. Hoppas på en vinst.

Igår var de den efter längtade julfesten med jobbet. De bjöds på middag på Enoteket som förövrigt verkar vara en väldigt mysig ställe. De bjöds på italienskt buffé och en sjuhelvetes massa dricka. För många tog kvällen slut vi midnatt men för oss andra hade kvällen just börjat. Så vi drog vidare till Wasa såklart. Mitt favorit ställe. O andra sidan är jag inte så kräsen heller ;)
Avslutningsvis är jag mycket nöjd med kvällen.


Ps. Tessan om du läser de här kan du väl höra av dig på nått sätt. Skulle verkligen verkligen vilja prata med dig <3

Happy

Jag har hittat min favorit spel som jag spelade jäääämt när jag var liten. Bästa. HUGO. Underbart. Jag älskar de så sjukt mycket. Nu kommer jag sitta fastklistrad med min älskade mobil med spelet på. Ständigt. :D

Välkommen december.

Tänk att vi nu går in i december. Julmånande. Såå mysigt. Idag får man även öppna första luckan i kalendern. Och de är skandal. För i år är de första året på mina 23 år som jag inte har någon choklad kalender :/ hur ska detta gå!? De är den ändå månaden på året som jag brukar ha koll på vilket datum de är. Näe måste nog ut på stan och se om de kan finnas nån liten kalender kvar.
Föresten är de någon som har sett årets första julkalender? Jag vet kan tyckas vara barnsligt men de är ändå nått vist med de. I år verkar den rikitgt bra. Tjuvarnar jul. Påminner om de som har vart förr om åren när vi var små. Vissa saker växer man aldrig ifrån när de gäller juletid.



RSS 2.0