Snart bär de av till Stockholm

Sitter just nu i soffan och väntar på att Markus och Alba ska komma då vi åker till Stockholm. Vi hade sån tur att Alba oxå skulle till stockholm denna helg så vi får åka med honom. Super snällt. Allt är packat och klart. Hoppas bara jag har fått med mig allt. Har sprungit runt på stan som en tok och leta efter de sista sakerna. Tror jag har fått med mig allt.

Igår blev de nya naglar. Ett besök i hageby och även sväng hem till Kaisa för att fixa till håret. Så nu är man ny fixad. Hår och naglar. Nu måste jag kolla så allt är med innan de är dax och åka!!

Resultatet på naglarna!

Wordfeud

Trodde aldrig wordfued skulle bli min grej. Tyckte bara de verkade löjligt att alla satt och spela med varandra. Svårt dessutom.
Markus ladda ner de i min mobil och tyckte de var jättekul. Ja sa: a okej men då får du spela de för jag fattar nada utav de. Nu får han knappt chansen läängre för jag vill hela tiden. Haha. Va lätt man kan bli beroende. Tror kanske att de är lite extra kul oxå när man spelar med kollegerna.

Även denna dag är snart slut. Vid 6 tiden trodde jag att denna dag aldriiig skulle ta slut då vi satt 3 st i kassan och alla hade meter vis långa köer och korgarna bara staplades bara högre och högre. Men vi gjorde vårt bästa och tyckte vi skötte oss bra. Men va hade jag gjort utan min vän Tess som trodde på oss. Utan henne hade jag nog lagt mig ner på golvet och börjat grina som ett litet barn.
Nu är jag ledig i fyra dar och ska bara njuuuta av de trots ett fullspäckat schema. Näe nu ska jag åter gå till mitt spel igen :) kraam

En evighet.

Har just ätit lite lunch på jobbet. Blev en pasta med kycklingkött bullar. Vet inte om de var någon höjdare. Nu sitter jag iaf i soffan med en red ull och försöker samla kraft. Har jobbat i 3 timmar och har hela 9 timmar kvar. Underbart. Not.
Om tre dar är de bröllop då min syster gifter sig. Just nu är de väl lite panik. Har en hel och fixa. Men de är bara och bita ihop och lösa de vart efter. Näe nu måste jag ut och jobba igen. Hipp hipp

Redbull är mitt enda hopp idag.

27 September.

Ännu en helg har gått. Usch går de inte lite väl fort nu. Tycker bara dagarna flyger iväg och vips så är de jul. Vill hinna njuta av de vackra höst vädret och den härliga luften som ännu inte har blivit så kall.

Helgen som var var toppen. Började med jobb i fredags fram till sex. Då Tessan kom och tog min sista timme så jag skulle hinna med ett tidigare tåg till Stockholm. Tusen tack för de Tessan. Fredags kväll blev lugn då lördagen skulle bli fullspäckad. En möhippa väntade. Redan vid nio blev jag hämtad i stan och begav oss mot äventyrsbanan som bestod av en bana ca 8 meter upp i luften. Låter inte så högt. Ser inte så högt ut på marken. Men när man stod där uppe så slog hjärtat 180. De var riktigt kul med väldigt läskigt. Efter de tog vi oss vidare tillbaka till stan där de blev en goood lunch vin och kaffe. Sen vart de spa. Så mysigt. Kvällen tillbringade vi ute på värmdö. Långt ut på landet i ett jätte fint hus där de bjöds på tre rätters middag och champange provning. En lyckad dag helt enkelt.

 

Idag väntas jobb fast inte förens ikväll. Så innan dess blir de nog en sväng på stan och kankse lite lunch med Emlan som fyller år idag.

Måndag.

 

 

Måndag. Första dagen på en ny vecka. Men de känns rätt okej med måndag idag. Har kvar helg känslan i kroppen. En riktigt bra helg. Fredagen vart de jobb fram till fyra. Direkt efter de tog tag tåget till Stockholm där de väntades party. Fira Amanda. Kvällen fortsätte på 54. Där de var helt okej. Men eftersom de var ett toppen gäng så blev de bättre än förväntat. Klockan var närmare 4 när vi var hemma och cirka 8 skulle klockan ringa för då skulle jag hem till mammsen där syrran och Ida va. Då var de dax för frukost. Sen blev de en hel dag på stan. Rätt så tugnt att gå på stan med bara fyra timmars sömn i kroppen. Men de vart riktigt skönt att få komma hem till Stockholm även om det vart så kort.

 

Idag väntas jobb. Dock inte förrens 4. Vet inte hur jag ska fördriva tiden fram till dess. Hoppas bara på att denna vecka går lika fort som förra för att till helgen väntas nya galej men vad de är kan jag tyvär inte säga förens efter helgen. De är nog bäst jag slutar skirva känns som de bara kommer bli en massa blaj snart.

Kram

 

 

Hösten har kommit på riktigt nu.

Gokväll allihopa. Läget? Nu känns de verkligen att hösten är här. Kallt och blåsigt. Men de är rätt mysigt också. Sålänge jag får vara inomhus vill säga. Ett annat tecken på att hösten är att hockeyn har dragit igång. Nu börjar de sända matcher på tv så ikväll blir de Växsjö-Frölunda. Jippi. Not. Men man överlever en match.

 

Idag blev de en vända på stan som började med en lunch på brödernas med Martin. Då vi planerade lite inför kommande helgen. Han ska ju nämligen också till Stockholm. Rooligt. Jag är så grymt taggad. Känner på mig att de kommer bli riktigt bra. Vill bara att de ska vara fredag nu. nu. nu. Jag vet att de kommer gå fort eftersom jag jobbar bara två pass innan dess. Weeihoo. Näe nog om de. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om de. Men då tröttar jag säkert ut er.

Har just avnjutit en god sallad som jag gjorde nu ikväll. Nu ska jag bara njuta av denna kväll innan morgon dagen kommer och bjuder på jobb. Hoppas på att jag kan få se lite idol ikväll också. Jag tycker de är så roligt att se audition. Ha en härlig tisdagskväll. För de kommer jag ha. Kramar.

Nostalgi

Grattis Amanda.

Idag är de den 13 september.
Därför vill jag säga GRATTIIIIIS till min
bästa vän Amanda som fyller år idag!
Hoppas du får en toppen dag med tårta och presenter.
På fredag kommer vi och firar dig.
Då blir de paarty vill jag lova

Måndag.

Måndag. En rätt okej dag ändå. Är trots allt ledig så jag klagar absolut inte. Just idag känns de exrta skönt och vara ledig för jag har sovit så otroligt dåligt inatt. Har haft så sjukt ont i halsen att varje gång jag sväljer måste jag hålla i den. Känns bättre då. Där emellan har jag legat och hostat en massa. När man precis har lyckast somna komemr en ny host attack. Inte kul. Jag som är så taggad på att börja träna.

Helgen har varit lugn och skön. Igår va de ju söndag. Markus föräldrar va här på besök då vi åkte till Ingelsta och käka lite lunch och bara satt ocg pratade. Jättemysigt. Eftermiddagen bjöd på hockeymys i Himpa. Då Hästen hade träningsmatch mot Huddinge och vinst vart de oxå för Hästen. Resultatet minns jag inte vad de blev. Haha. Typ 4-3 tror jag. Nästa lördag sätter serien igång på riktigt vilket känns jätte roligt. Har längtat lite till att gå på matcherna. Första hemma matchen blir redan den nästa tisdag mot nykomlingarna Gislaved. Som kommer även vara en enkorna match. Vilket innebär gratis entré. Så har ni inget speciellt för er så kom och hejja på Hästen.

 

Idag ska jag bara ta de lungt och hoppas på att min hals blir bra. Är så sjukt taggad på att börja träna nu. Näe nu ska jag kolla på sjunde himlen och fylla på mitt te vatten. Mys.

 

 

9 september. Grattis Sandra min vän.

Jag kan förstå hur de känns att vara i målbrottet för killar. Låter lite så själv just nu. Hes som ett as. Ibland kommer inte en vissa ord fram. Att då sitta i kassan och försöka vara trevlig och säga summan. Då man kan tappa en siffra i summan och då blir de väldigt knasigt. Dagen i sig har vart väldigt upp och ner. Både skratt och tårar. Men de har gått fort. De gillar vi. Ikväll blir de nog en lugn kväll. Dels för att de är jobb imorogn. Och dels för jag har vart sjuk hela veckan. Som sagt de är fredag. De märks. Grannen under har fest som vanligt. Och i vanlig ordning spelas musiken så pass högt att man hör vilken låt de är!

 

Idag är de den 9:de september och inte vilken dag som helst. Näe för de är ju Sandras födelsedag. Ett STOOORT grattis till dig gumman hoppas din dag har vart kanon.

 

Gomorgon allihopa. Fredag idag. Underbart....

img_9337 (MMS)

Gomorgon allihopa. Fredag idag. Underbart. 10 grader. Hösten är välkommen. Hoppas ni har sovit gott.  Jobb väntas idag. Hoppas på en dag som går fort. Ha en bra dag nu. De är ju trots allt fredag :D kramar

Hopp

Idag har de varit en rätt så bra dag. Vaknade av mig själv vid nio och kände mig utvilad. Skönt. Började med min vanliga frukost som jag har ätit nu när jag har vart sjuk. Te med honug i en liten macka och en halv apelsin. I hopp om att få i mig vitaminer. Idag blev jag tvungen att ta tag i lite viktigare saker också och ringa lite samtal. Gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Satt i telefon kö i 20 min för att komma fram till SJ när jag väl kom fram kunde de inte hjälpa mig. Nähe. Då tog jag tag och ringa nästa samtal. Linköpings universitet. Men hon jag försökte få tag på har bara telefon tid tisdagar och onsdagr. Jipppi. Kände lite att jag ville ge upp allt. Nu  när jag äntligen tänkte tag i mitt liv så gick de bara snett. Men hur som helst så begav jag mig ner till resecentrumet och bokade biljetter till Stockholm. Så nu väntar jag bara på att de ska bli nästa helg för då blir de paaarty.

Linköping universitet fick jag iaf tag på via mail så de löser sig nog där med. Ska nämligen skriva  högskoleprovet i höst och ska börja plugga upp lite betyg för att sedan kunna börja plugga. Förhoppningsvis i höst. Hoppas. Hoppas.

 

Eftermiddagen bjöd på en mysig fika med Ullis som förövligt har gått över graviditeten fyra dagar. Nu får pyret komma ut. Och Emelie. Mycket prat och djupa samtal men även mycket skratt. Väldigt nöjd. Kvällen fortsätter i samma mysiga tempa med filmen Hopp. Hoppas på att den är rolig. Bäst jag slutar nu så vi kan sätta på filmen innan de blir försent. Imorgon väntas jobb. Nästan tolv timmar. Behöver sömn. Mycket sömn.

Kram

 

 

Äntligen frisk.

Äntligen frisk. Usch va jag tycker de är jobbigt och vara sjuk. Vaknade i måndags med halsont. Tänkte väl att de går säkert över. Mmm lite. Efter frukosten vart de lite lättare och prata och jag slapp hålla i halsen varje gång jag skulle svälja men sen kände jag att jag fick jätte ont i kroppen sådär som man får när man får feber. Tempen in i munnen. 37.5. Inte så farlig. Klockan fyra skulle jag jobba och kände att de skulle jag väl klara av. Jag sov nästan hela dan och tänkte de går över. Halv fyra va jag duscha och ombytt klar att gå till jobbet. Bäst jag tar tempen en gång till. 38.1. Hinner inte ringa jobbet och säga att jag är sjuk. Tog en ipren och drog till jobbet. Jo tjena för de orkade jag ju. Näe efter en timme gav jag upp och bad min chef ringa nån annan de gick inte. De vart jobb till sex. Raka vägen hem tog jag ipren och bäda ner mig i soffan. Älskling var på match så jag fick klara mig helt själv. Ringde mamma för att få lite tröst. Känner mig så liten när jag blir sjuk. Kroppen värkte som bara den. Tog tempen ännu en gång och den visade på 38.8. Nu va de synd om mig. Tyckte jag. Som tur hade jag tre dagas ledighet så jag kan vila upp mig. Men samtidigt hur kul är de och vara sjuk när man är ledig. Har ju tänkt att jag skulle börja träna nu när mitt nya inköpta gymkort är fixat. Nog om sjukligheter. Jag är frisk nu och är glad att jag kan ha en dag av min ledighet att göra nåt skojjigt.

 

Imorse hade jag tänkt och göra de vanliga som jag gör varje onsdag. Om jag inte jobbar vill säga. Äta frukost och kolla på pretty little liars men neeeej. De hade inte kommit upp något nytt avsintt. Paniiik. Aja jag tänkte väl att de kommer upp senare. Men Neeeeej de kommer i oktober igen. Nu innebär de att jag måste vänta i en och halv månad. INTE OKEJ! Mår riktigt dåligt nu.

 

Näe nu ska jag kolla om de finns nått bra på tv denna onsdag. Kanske poppa lite popcorn och mysa ner mig i soffan.

 

Söndag.

Som ni säkert ser så har jag gjort om lite här på bloggen men jag är inte helt nöjd. Eftersom jag är sämt på de här med att göra om bloggar får nån gärna hojta till och kanske vill hjälpa mig att fixa lite saker som jag inte fattar själv. Som att ändra bilder!!

 

Dagen har som sagt erbjudit jobb. De har gått väldigt fort och mycket kunder har de vart vilket är kul för då bara flyger tiden förbi. På nått sätt känns de roligare och jobba helg för då är kunderna mer normala än va de är på vardagrna. Konstigt.

Imorgon är det match för hästen. Träningsmatch. Då de möter Södertälje. Tyvärr kan jag själv inte gå för de är jobb till nio som gäller. Men jag hoppas att de ändå kan bli ett bra tyck i hallen. Södertälje är ju trots allt ett bra allsvenskt lag.

 

 

Lördag som känns som fredag!

Ännu en dag som har erbjudit jobb. Gick väldigt fort och jobba så de kändes helt okej måste jag säga. Idag är de tydligen lördagen. För en som jobbar helg känns de som vilken dag som helst. Jag trodde de var fredag idag! De är de tråkiga med när man jobbar helg man känner inte av det. Ikväll blir de nog en lugn kväll. Jobb väntar även imorgon. Men då är de ett kortis pass på bara 6 timmar och de bästa är att de är dubbet betlat. Klagar inte!

 

Har egentligen inget att berätta om direkt så jag passar på att säga GRATTIIIIS till min fin vän Tessan som fyller år idag. Hipp Hipp Hurra. Hoppas du har fått en toppen dag och får en kanon kväll. <3

 

 

Lånade bilden från hennes egen blogg. tesskliintestam.blogg.se

Ingen fredags känsla!

Äntligen fredag hade jag sagt om jag hade vart ledig i helgen men nu är de jobb som väntar och så spelar de inte så stor roll om de är fredag eller inte. Känner inte riktigt fredags ro i kroppen. Imorgon ringer klockan 6 så jag känner att kroppen ropar efter sängen. Men någon sömn vet jag inte hur mycket de kommer bli. Grannen under har party och musiken är så hög så jag både hör vilken låt de är och så att soffan vibrerar med till musiken. Jippi.

Ikväll blev de en donken till middagr. Kände att jag kunde unna mig de efter mitt tolv timmars pass. Nu sitter jag ner myst i soffan och kolla på Sverige och hoppas på en vinst. Hejja Sverige!

 

 

Torsdag.

Idag är de torsdag förtsa september. Kan ni förstå att vi går in i den första höst månaden. Känns... Väldigt bra. Typ. Jo men de känns bra. Jag älskar den klara luften och de härliga soldagarna som kan vara i september. Anledningen till min dåliga uppdatering. riktigt dåligt. Är för att datorn har vart i Norge tillsammans med min älskling. Därav har de blivit lite dålig skrivning.

Igår hade vi inventering på jobbet. Inget att jubla över. Jag jobba 7.30-00.15. Inget pass att leka med. Som tur är jag ledig idag så jag kan ta igen mig innan helgen knackar på och väntar med jobb heeela helgen. Urk va jag inte vill jobba i helgen. Tänker bara pengar.pengar.pengar. Mycket bra betalt då.

Idag blir de nog en sväng på stan. Måste få min klänning uppsydd. Klänningen jag ska ha på min systers bröllop. Måste hitta ett par skor också. Har inte hittat några som har lockat mig. Kommer väl sluta med att jag har gympa skor på mig.

 

Kan längta lite till dessa dagar.

RSS 2.0