26/4. En rätt så lyckad tisdag.

Ibland är de riktigt skönt att börja jobb veckan med en tisdag. För då känns de som att veckan nästan är över och att helgen knackar på. Jobbar bara tre dagar denna vecka så jag njuter utav de. Visseligen blir de minde pengar men de slår inte en fritid som man har.
Att jobba idag gick över förväntan bra och sjukt snabbt gick de. Sedan avslutades de med middag på O´learys. Nu blir de Desperate Housewives som står på schemat. Veckans höjdpunkt.

På tordag åker min kära Markus till sälen för ha de skoj med grabbarna och själv får man sitta här i sin ensamhet (oj va synd de är om mig) Näe så illa är de faktiskt inte..Rätt skönt och va själv ibland. Dessutom är ju valborg snart och då blir de till och styra upp nått riktigt roligt.

kramsi

25 april. Hemma igen

Vilken kanon påsk de har varit. Så tråkigt bara att de är slut nu. Har haft 5 fantastiska dagar i stockholm hon har njutits av en massa sol och grill. Nu är jag tillbaka i Norrköping ingen vilket känns helt okej. Hade jag fått välja hade jag nog valt och stanna kvar och jobba några dagar till men jobbet kallar!!
 


Mitt grönavita hjärta har börjat slå igen!

Just idag är jag stark just idag mår jag bra. Jag har väntat så länge på just denna dag. Nu känner jag att jag lever igen. Nu är våren här på riktigt. Ett gott tecken på det de är att fotboll har dragit igång och idag lilar bajen sin första match hemma på söderstation.

Är jätte ledsen att jag inte kan vara med och delta. Känns inte helt okej att sitta hemma i soffan och kolla på matchen men va ska man göra när man har jobb och sköta. I sommar ska jag banne me mig gå.

 

Tillbaka!! Förhoppningvis :)

Näe jag är nog inte vidare på aktiv bloggning.. snarare en periodare.. Skriver massor en period sen går de ett bra tag innan jag skriver igen men jag ska föröska bättra mig på de. De ända jobiga är att jag jobbar så sjukt mycket så jag orkar aldrig sätta mig framför datorn då.

 

Va har hänt da!? ja inte mycket denna vecka har de blivit mest jobb. Jag och Markus har fått mer tid med varandra eftersom hockeyn är över för denna gång. Vi har också börjat följa big brother. Vilket är helt underbart och se på.

 

Ikväll väntas de middag och party med grabbarna och "fruarna" från hästen så de ska blir riktigt kul hoppas på att de blir en bra stämning och att de flesta är iaf på topp. Nu snart ska jag kila ner på stan och se om jag hittar nått kul. Ha en kanon lördag.

 

Kramsi

Äntligen är helvetesveckan över.

Jag visste att att denna vecka skulle bli en helvetsevecka men tidiga mornar och sena kvällar och långa jobb pass. Men de blev nog värre än väntat. Efter att ha jobbat tolv timmars pass och jäktat runt i stockholm en dag säger kroppen ifrån. Ja i torsdags kväll sa min kropp ifrån och jag blev magsjuk. Så i helgen blev de bara vila ock försöka bli frisk.  Bara av att skrivit de här lilla känner jag mig helt slut i huvudet. hahah  Blir nog en tidig kväll ikväll med.

 

Bild. Google.se

RSS 2.0