Söndag

Hej o hå. Här rullar de på som vanligt, två veckor av praktiken har gått och jag har redan hunnit lära mig massor kläder och kassan. Jag har även vart på personal middag. De ni... Inte helt fel att ha praktiserat på ett ställe i två veckor och bli medbjuden på middag. De var iaf grymt roligt och väldigt lyckad kväll. Mycket skratt och mycket dans. Helt fantastiska personer de kan finnas på denna jord är så glad att jag har valt de här.

Hejdå helg.

Gokväll söndag.
En fantastiskt helg har snart passerat.
Igår blev de en hel dag på stan med M som vi avslutade med bio. Hobbit. En mycket bra film. Har ni inte sett den så se den.
Idag har jag bara njutit av att vara ledig. Tvättat lite. Förberett mig inför kommande veckan på praktiken. Ser framemot att gå dit och få lära mig mer.
Nu ska jag bara slappa i soffan och kolla på tv. Ha en skön kväll.

Praktikvecka ett- check

Första veckan av praktiken är avklarad. Jag överlevde. Hahah. Trodde jag knappast i måndags. Har ju inte jobbat sen i juni men de var grymt kul att känna på arbetslivet igen. Har vart många nya intryck och mycket att lära sig.

Just nu njuter jag bara av att de är fredag. Har just tryck i mig massa pasta carbonara vilket inte va de smartaste eftersom jag inte har ätit pasta på typ 10 veckor. Men oj så gott de var hade nästa glömt hur de smaka. Hel nöjd.
Hoppas alla får en bra helg. Själv ska jag njuta av helgen.

Hejdå skola, hej praktiken!

Nu är skolan slut och praktiken har börjat. Första dagen idag. Allt gick jöttebra och de kändes verkligen bra. Jag hoppas att de fortsätter så här.

I lördags vart de avslut med skolan vilket blev en toppen helg. En mycket lyckad kväll. Och hör på häpnad Västerås krogliv har valt att ha öppet till tre istället för två. Woop woop.
Vi va iaf på ett ställe där man kan sitta och snacka men även dansa. Helt okej ställe. De sjuka va att när vi skulle gå in fick jag ta av mig glasögonen och säga mina fyra sista siffror. Vakten var tveksam på om de var jag. HAHAH. När hände de senast. Aldrig. Hahahha.
Näe nu ska jag fixa lite här hemma innan de är dax för att sova. Imoron väntar en ny dag på team sportia.

Sjunde januari tvåtusentretton

Gokväll kära måndag. Har just avnjutit en utsökt köttfärslimpa. Ibland tror jag att jag överträffar mig själv.

Idag blev de en kort skoldag. Då passade jag på och åka hem till min syster och mysa lite med barnen. De blev både lek, pyssel och spel. En perfekt start på denna vecka. Nu kallar sängen då klockan ringer tidigt imorgon. Ha en skön kväll.

Tredje januari 2013

Ååå jag har separationsångest... Har just kollat klart alla gossip girl avsnitt men man får aldrig nog. Vill bara ha mer. Hahah

Idag har vi vart i skolan som vanligt och gjort klart vårt projektarbete som ska redovisas imorgon. Vill bara få de gjort.
Annars har jag bara slappt här hemma, skulle gått till gymmet idag men jag somna i soffan så de får bli lite fredagspump.

2 januari 2013

Heeej jag hade vist oxå en blogg. Har vart flitigt och läst alla andras medans mig egna glöms bort. Kan vara för att de är rätt trist och jag har aldrig nått att skriva. Men nu så fick jag lusten och skriva några rader.

Då har vi kommit till januari och året är nu 2013. Spännande... Eller!? Lite läskigt är de. Som en oskriven bok som ska fylla sina sidor. Ser fram emot detta år.
Skolan har redan börjat igen så Inge mer ledigt här inte. Rutinerna är tillbaka och klockan ringer som den ska på morgonen. Ingen rast o ingen ro. Men snart ska jag ut på praktik vilket känns sjukt jävl kul. Är såå taggad. Hoppas alla haft en strålande jul och ett glittrande nyår.
Är nog snart tillbaka igen.

Blir lite blandade bilder från senaste två veckorna.

RSS 2.0