Bye Bye Sverige.

Haha lyckat. Börjar sista jobbdagen innan semestern med att försova sig. Efter att ha jobbat 10 dar i steck varav 9 dagar har vart öppning känner man sig rätt sliten.  Nu väntas 2 sköna veckor i Gekland med sol och bad.

 

Kram kram

7 dagar kvar.

Om exakt en vecka sitter vi på planet påväg ner till Grekland. Sol, värme och en sjuhelvetses god mat. LÄNGTAR!

Finaste!

Nalle blev namnet.









Happy.

I onsdags tog Johannes studenten (Amandas lillebror) så underbart roligt att se alla glada studenter. Kommer ihåg min student som om de vore igår. Jag vill ta igen. haha
 

 




Bad update

Jag vet de har vart en väldigt dålig uppdatering men jag har lixom inte hunnit har jobbat hela veckan som va och de va fullt upp med en massa annat. All min kraft har tyvärr gått till att försöka överleva jobb dagarna med min sura chef som bara är grining heeeela tiden och så har jag suttit och knåpat ihop cv som är så himla svårt.

 

Nu är jag iafledig fyra hela dagar. två dagar är redan över då jag tillbringade dom på landet vilket var hur skönt som helst. Igår hade jag en toppen dag med Maria och en massa sol o mys vi bara njöt och senare sen vart de grilling och massa melon och jordgubbsätande.

Nu är jag hemma hos  Markus igen där man möts av deras underbara nya lilla vovve som ännu inte fått något namn. Någon som har något förslag på hund namn:) (bild på lilla vovven kommer snart)

 

Imorgon drar vi till Norrköping för jobbsökande och kolla på lite färger till den nya lägenheten nu är de inte så långt kvar tills vi flyttar till 011-staden :) HELLA snart kan vi leka heeela dagarn.. eller snarare träna hela dagarna kanske haha. Nu är de dax för lite mys med älsklingen.

 

 

Kramar

RSS 2.0