Jag siktar mot toppen....

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå... Nja kankse inte toppen. Men om cirka två månadar är de dax för mig att utföra nog de mest jobbigaste jag har gjort i mitt liv.. Ska åka kortvasan som är heeela 3 mil! Ingen lek.

Men idag begav vi oss ut jag och elin för att känna på skidglidet här i Norrköping. Och de gick rätt bra. Nu vart de bara två varv (4km) men de är allti nått. Nästa gång blir de 15 varv hahah.

 

28 December

I konw I konw de va ett bra tag en jag skrev nu.. men jag har inte haft nått sug till och skriva.. sen har jag jobbat en del så jag har väl inte riktigt orkat som jag ska vara helt ärlig. Men de har ändå inte hänt så mycket. Innan jul va de personal fest med jobbet.. Som var hur roligt som helst.. Önskde att man hade lite mer fester med jobbet. De vart även fest med Hästen som också var rikigt rolig. Och vi tjejer hade en toppen eftermiddag då vi tillbringade tiden på laserdome.. sen vidare hem till mig innan de hela avslutades på O´learys.

 

Bjuder på några få bilder från kvällen på O´learys :)

 

3 december. Ikväll åker jag hem...

Ikväll åker jag hem till Stockholm. Ska bli lite skönt om jag får säga de själv. Imorgon ryktas de om att vi ska baka hemma med familjen och lilla Ida sak vara med. Fick just höra att hon skulle baka med moster mia. Mia är bara Idas lillasyster! Hur de nu går ihop. Att jag skulle vara Idas lillasyster hahah. Längtar såå mycket tills jag får träffa de lilla busfröt.

 

RSS 2.0