Vår är verkligen här.

Vilken underbar dag de har varit idag. Toppen väder med strålande sol och varmt. Underbart. Vinter jackan är dumpad för denna vinter. Nu är de vååår.
Dagen har tillbringats med Emelie. Blev en vända på stan. Med mig hem fick jag den efter längtade mys filten från chilli.
En fika blev de oxå som självklart blev på brödernas. Tanken var att vi ville sitta i solen men de var vi ju inte ensamna om. De va smockfullt på uteserveringen tyvärr. Men maten var lika god för de fast de blev inne.

Börjar bli skapligt sugen på och köpa en one piece och jag hittade en jag fastna för. Så vi får väl se om den får följa med hem till mig imorgon när lönen kommer.
Nu blir de mys i soffan innan sängen kallar. Klockan ringer tidigt imorgon.

Vackra dag.

Är de vår nu? Jag de är de. Vilket underbaaart väder de är idag. Sol och varmt. De blåser till och med lite varmt. Bästa med väret är ju att man blir så otroligt glad. Idag blev de en kort dag på jobbet (egentligen skulle jag vart ledig) Slutade redan vid tre och imorgon väntas ledighet så de är skönt. Välbehövligt för jag känner att de är nått i kroppen som inte ska vara där har inte tid med och blir sjuk. De är redan fleeera på jobbet som har åkt på den där inflensan som går. Vill inte vill inte. Så ikväll blir de lungt och imrogon ska jag bara njuta av att vara ledig.

Idag känner jag mig riktigt nöjd när jag jobbade då jag nekade tre killar som ville handal snus och cigg men ingen hade leg. Sen visade de sig att dom hade  vart kontrollander. Jag blev godkänd! Två gånger nu har jag blivit godkänd. Så jävla nöjd man blir.

Nu dax att ta tag i vardags sysslor sen viiiila och kolla på en massa BB som jag har missat under veckan. Jippi.  Ha en skön onsdag och njuut av de vackra vår vädret! Kramis

 

Måndag

Ny vecka igen. Veckorna går såå himla fort så man knappt hinner med. Tänk att de bara är två veckor kvar på mars månad. Men de är skönt att gå mot ljusare tiden och snart ska vi ställa om klockan oxå vilket känns ännu bättre.

Helgen va väldigt bra. I lördags vart de ute gång. På puls! Fråga mig inte varför men där var vi iaf. Jag som hade lovat mig själv att aldig sätta min fot där men nu vart de bara så. Väldigt fint var de iaf sen dom har renoverat de! Men trots de så vet jag inte om de är dit man ska gå. Kändes verkligen att dom som var där var mycket yngre än en själv.
Igår vart de jobb hela dagen. Och jag mådde oförskämt bra för att ha vart ute kvällen innan. :)

Lånar dessa två bilder som tog i lördags av Jossan. Stadigt!?

Lediga lördag.

Lördag och jag är ledig. De är heelt underbart att vara ledig en lördag. Händer inte så ofta nu för tiden.
Igår var de jobb hela dagen. Men de gick otroligt fort och de var rätt kul måste jag säga. Kan nog vara för jag jobbade med min fina Tessan och hade lunch ihop vilket vi lyxade till de med Burger king som just har öppnat här i
Norrköping. Som man har längtat efter de. Fredags kvällen bjöd på mys kväll med god mat och film. Som vanligt somnade jag i soffan hahah måste vara nått fel på mig.

Idag har vi kikat på stan och jag fick med mig en grön blus från Vero moda och ett par strumpbyxor med mig hem. Rätt nöjd.
Ikväll rycktas de utgång. Lär bli rätt lugnt för min del eftersom jobb väntas imorgon men en liten utgång passar bra. Har ju inte vart ute sen.. Ja jag vet inte när.


Ny kollega? Ny hästen spelar?

Torsdag.

Så börjar även denna vecka börja lida på sitt slut. Rätt skönt måste jag säga för de har blivit otroligt mycket jobb och har två jobb dagar kvar. Ser fram emot lördag då jag är ledig. Har haft två riktiga piss dagar då allt har gått snett och jag har känt mig lite halv krasslig.

I måndag beställde jag ett par skor från Nelly.com och idag gick jag hämta dom. Kan säga att dom skorna gjorde min dag och kommer att användas flitigt i vår. Nu blir de mys i soffan och bara njuta av att man inte jobbar kväll ( för ovanligheten)

Bra dag.

Gokväll. Sakta men säkert börjar söndags ångesten krypa sig tätt inpå. Imorgon är de måndag igen vilket innebär jobb. Jobb heela denna vecka. Fast just nu dämpar jag min ångest med lite "Så ska de låta"

Idag har de vart en toppen dag. Vart en liten runda på stan då jag fick med mig två par byxor hem. Orange och mint gröna. Dom mint gröna är jag lite osäker på om jag ska behålla eller hur jag ska göra. Kan inte bestämma mig.
En lunch på O'learys fick de bli med familjen. Efter de var jag så trött så jag gick hem och somna i soffan. Haha. Markus stanna kvar och kolla lite på hockey.
Nu ska jag fortsätta kolla på tv och njuta av de sista lediga innan veckan drar igång.

Söndag.

Gomorgon soliga söndag. Skulle kunna ha vart en underbar dag med full av energi. Men inte riktigt nu känns de som så. Igår tog hockey säsongen slut för hästen då de förlorade matchen. Finner inga ord för de. Vet bara att de känns väldigt tomt. Har nog inte fattat att de redan är slut.

Igår va de jobb heela dagen. Helt okej ändå eftersom de är bra pengar på helgen. De gillar vi. På kvällen var meningen att jag skulle hitta på nått skoj men så vart inte fallet. De blev en pizza, lite mellofest sen slockna jag som ett litet barn i soffan och sov där så gott som hela kvällen. Kul lördag. Haha

Idag får vi besök av min ma och pa. Även min moster kommer. Ska bli riktigt mysigt att få träffa dom lite. Så nu håller jag på att städa upp lite här hemma :) måste fortsätta så jag blir klar. ;)
Ha en skön dag. Njut av solen. Kraam

Fredag.

Härliga fredag är här. Älskar fredagar. Fast idag känns de lite si så där.. Ikväll kommer jag att befinna mig på jobbet till stäning och Hästen har match som bara måste vinnas för att ha chans att kvala till allsvenskan. Och jag är så sjukt nervös. Och ännu mer nervös blir jag när jag inte kan vara där och kolla.

Veckan som har vart har vart ganska bra mycket jobb och så har jag passert tjugofya. Vilket känns som en rätt bra ålder att stanna vid. Känner att jag inte vill bli så mycket äldre inte just nu iaf. Har så mycket jag vill hinna med innan de är dax för familj. Känner lite att livets klocka tickar.
Vi njuter av livet så länge vi kan. Livet är alldeles för kort för att fundera på hur de ska bli.
Ha en kalas helg alla. Själv kommer jag jobba. :)

Måndag..

Solig söndag.

RSS 2.0