Grå Tisdag.

Tänk att vi snart är inne i Mars. Mars som för mig är den första vår månaden och riktgta vår tecken börjar synas. Vi har snart passerat två månader på de nya året. Tider går på tok för fort nu. Visseligen skadar de inte om sommaren är här snart för jag vill ha sol och värme.

Igår var de jobb. Ett kortis pass på bara fyra timmar vilket kändes som en bra start på veckan. Plus att jag knappt satt i kassan. Iaf inte själv då jag lärde en ny tjej hur kassan fungerar så de var jävligt skönt att bara stå där säga allt. Sedan var de en hel del att fixa i mjölken efter som de såg ut som en bomb hade slagit ner där. Inget var gjort om man frågar mig. Hoppas innerligt att någon tar hand om de bättre resten utav veckan!! Nog om de. Idag är de nya jobbtag som gäller då jag jobbar till sent ikväll. Stäning. Så segt men bra betalt. thihi.

Idag är även min Tessan tillbaka efter två veckor i Thailand så just nu känns de inte så jobbigt att jobba för jag vet att jag har henne där. Plus att vi har rast tillsammans. Som jag har längtat efter henne och våra raster tillsammans. hurra. Nu blir de till att dricka upp kaffet och sen göra sig klar. Hej tio timmars jobb!!

ching ching.

 

Solig Söndag.

Solglasögonen på, skinnjacka fram och en take away latte i handen. Vårkänslor till max. En helt fantastisk dag. Själv tyckte jag de var lite för kallt för vår jackan så Johanna och Amanda fick stå för de. Skapar vårkänslor i mig.

Vilken underbar helg jag har haft. En helg som spenderades i Stockholm. Lördagskvällen kunde inte börjat bättre då den grekiska resturangen Faros fick ett besök med god mat och dricka. Jag och Markus va inte sugna på att gå hem utan vi ville känna Stockholms pulsen. Den bjöd på mycket dricka i goda vänners sällskap. Tyvärr blev de ingen dans som jag hade hoppats på men kvällen vart alldels lagom. Idag har de vart massa sol mys på söder med Amanda och Johanna. De är sånna stunder som får mig att vilja flytta hem. Jag är toppen nöjd med min helg och tänker avsluta den med mys i soffan med Markus och en veckofinal av BB.

 

 

Svartvit onsdag.

Sitter i soffan och kollar i min mobil på bilder jag har. Alltid lika kul och se bilder man tog för ett bra tag sen. Tänkte bjuda på bilder från 2006-2010. Kanske stämmer att tiderna förändras. Eller!? Kanske inte.
Bilderna är inte års ordning! ;)


Jobba jobba jobba

Tisdag.

Hej hej hejsan allihopa. Tisdag idag. Ännu en jobb idag. Igår gick de väldigt fort på jobbet. Kanske för de var så sjuhelvetes mycket folk. Då de var barnbidrag och denna vecka är de sportlov här nere så de är sjukt mycket ungdomar som drar runt.

I lördags var de helt underbart och vakna då jag vaknade av att jag låg och as garva. Undrar verkligen vad drömde men de var en skön känsla att vakna glad. Resten av dan hade jag flera skratt attacker. Kan säga bestämt att jag vakna på rätt sida.
Nu ska jag röra mig mot stan och fixa lite saker innan jag börjar jobba.

Måndag

Gomorgon. Fört vill jag börja med och säga grattis till Johanna och hennes Ogge som i natt fick en lite Ella till världen. Helt otroligt. För bara några veckor sen kunde man känna hennes livliga sprkar i magen och visste att de vart en livlig liten flicka. Men vem var hon hur såg hon nu!? nu har hon kommit till världen och jag är såå stolt över dig Johanna. Njut nu av varenda minut. <3

 

Igår läste även Markus ut boken Niceville och vi bestämde oss för att de filmen då. Trots klockan var föör mycket men vi kunde inte vänta en sekund till. Filmen var och väldigt bra dock inte lika bra som boken men så brukar de var ganska ofta. Självklart bölde jag i filmen och böla långt efter att filmen var slut. Den tog rätt hårt. Eller så är jag bara sjukt känslig för vissa ämnen i böcker och filmer.

 

Idag känns de som vår.. Hej vårkänslor. Solen lyser och blå himel och dessutom plusgrader. Vill så gärna ha vår nu. Ser verkligen fram emot att få lämna vinter jackan hemma snart. Är så galet trött på den!!

Nu ska de taggas inför jobb. Inte för jag känner så mycket sug för de men de är alltid kul när lönen kommer. :)

Ha en kalas måndag och hoppas på en bra start denna vecka.

 

 

?

Nu blir jag väldigt ledsen har skrivit ett lååångt inlägg om helgen. Men de verkar inte vilja synas. Hoppas på att de kommer upp snart. Annars blir jag riktigt ledsen!!! :(

En bra helg.

Gokväll allesammans. Ännu en helg snart förbi och en ny vecka imorgon. Helgen har vart kalas. Började med en spontan kväll i fredags efter jobbet med Jossan och hennes kompisar. De ryckte för mycket i benen efter dans så jag och Jossan drog till Hugo för dans. T3 fick sig ett snabb besök och då menare jag verkligen snabb. In hänga av sig jackan, gick rakt fram till baren för en shot och sedan hämta jackan och ut. Hugo bjöd på ett rätt folktomt dansgolv men de störde inte oss. Fram till klockan två blev de dans de kände vi att hungern tog över så då blev de donken och sen hem och sooova.

Lördagen började kanon. Vaknade av att jag log och asgava. Åt vad!? Ingen arning måste ha drömt nått riktigt bra för jag kände mig verkligen lycklig när jag vakna. Tänk om va kunde vakna varje morgon av att man ligger och bara skrattar. De blev en pizza på miami och sen hem och kolla på film. De blev avatar. Eftersom jag aldrig har sett den passade den rätt bra. Lång och väldigt bra. Kvällen fortsatte i samma lugna tempo som dagen men en bok i soffan.

Idag va de jobb som gällde. Som gick för övrigt helt okej. Jätte mycket folk och lite personal. Annars var de bra.
Läste ut min kära bok imorse som jag känner att jag skulle kunna läsa hur länge som helst. Niceville. För er som inte har läst den kan jag rekomendera den starkt. En av de bästa böckerna jag har läst. Läs den!!! :)

Uppdatering kanske!?

Dax att uppdatera lite kanske. Har vart rätt dålig på de känner jag. Men de har vart så sjukt mycket med allt runt omkring. Så tiden har inte riktigt funnits eller snarare har jag inte haft prio ett på att blogga. Mycket har hänt.

Denna vecka har mest innehållit jobb. Vilket känns bra för plånboken. Men de känns lite tomt nu för lilla Johanna på jobbet har gått på mamma ledighet och är inte tillbaka på ett Braaa tag. Leden i ögat. Sen har fina Tessan tagit lite semester och lyxar till vardagen med att ligga på stranden i thailand och dricker drinkar. Inte alls avis!!

Mobilinlägg.

Go kväll allesammans. Vilken underbar dag de har varit idag. Trots kylan har de vart bra.
Klockan ringde strax efter åtta. Då var de bara upp och hoppa och klä på sig vaaarma kläder för de var dax för en promenad. En promenad i 50 min vart de. Lite stel och kall var de riktigt skönt och komma hem och äta lite frukost.

Självklart vart de lite tv-tittande då de var vm final i bandy då Sverige stod för segern och fick därmed guld. Nice. Hann även med en snabbis på stan och en liten volym tång fick följa med mig hem. Inget mer platt skallig. Haha
Avslutningsvis blev de hockey i himpa hallen då Hästen vann med tre-noll. Tackar vi för.

Nu lite soffhäng i väntan på att Äkta människor ska börja. Ha en trevlig söndags kväll.

Mobilinlägg

Gomorgon världen. Vilken härlig lördag de känns som att de kommer bli. Har just ätit lite frukost och ska snart iväg till gymmet och köra ett jympa pass. (om jag får plats vill säga) men jag hoppas de. Sen är nog planen att de blir lunch nånstans med Markus innan jag ska jobba kväll. Eftersom de är hans enda hocktfria dag på veckan så får man göra så gott man kan för att få umgås.
De blir nog en rätt så lugn dag skulle jag tro. Gillar att bara ta de som de kommer.

Ska göra mig redo för att svettas lite innan dagen börjar på riktigt. Kraam

Mobilinlägg

Godagens. Vilket underbart väder denna fredag. Helt underbart. Och jag har hunnit tagit del utav de. Då jag följde med Markus till hallen då han skulle på massage valde jag att promenera hem. Något kallt men ändå så friskt och skönt. När jag väl vara hemma vart de en god frukost med lite turkiskt yoghurt och mina hembakta frallor. Blev även ett avsnitt utav "Äkta människor" har ni sett den? Väldigt bra måste jag säga. Värd att kolla på. Helt klart.
Ikväll väntas jobb mellan 16-22.15. Så de blir inte så värst mycket fredagsmys för min del. Den får kunderna stå för. Haha

Tordag.

Gokväll. Tänk att vi redan har gått in i februari månad. De går så himla fort nu. Vilket känns skönt just nu för jag ser bara fram emot våren. Haha

Denna vecka har bjudit på en hel del. Har jobbat. Bakat bröd. Färgat hår. Fixat naglar. Vart på hockey. Kollat fotboll på O'Learys. Ätit på pizza hut. Tränat. Än så länge är jag rätt nöjd med vart jag har gjort. Annars blir de mest jobb och hem till soffan.

Igår blev de nästan en heldag hos Jenna då hon fixa både hår och naglar. Kvällen bjöd hockey då Clarence. Tyvärr hann vi inte stanna hela matchen för vi skulle vidare till O'learys för att kika på Arsenal. Men vi hann med att kasta en puck i period pausen. Grymt mycket svårare än va jag trodde de skulle vara. Kom låååångt ifrån mitt punkten. Haha

Idag fick jag lite tid med Markus vilket var väldigt mysigt. De blev en sväng till Ingelsta och pizza hut fick sig ett första besök sen de öppnade här i Norrköping. Kvällen fick de bli ett tränings pass med både Ullis och Emelie. Nu sitter jag i soffan och bara könner mig nöjd med min lediga dag.






Idag fick jag lite tid med

RSS 2.0