Helgen.

Vilken toppen helg jag har haft. Min "första" helg att uppskatta. Efter en full vecka med skola och väckning klockan 06.00 har denna helg vart mer än välkommen. Nu kan jag förstå när folk börjar längta efter helger.

Tyvärr har den bara flugit förbi. Men jag har haft de hur bra som helst. I fredags åkte jag till Sthlm och firade Sandra och Linnea med god mat, massa gottis och mys med alla tjejerna.
Igår vart med mer kalas då vi var på 40-års kalas. Markus kusin fyllde år och hela hans släkt var på plats. Jag tror han har världens underbaraste morbror. En helt underbar norrlänning som alltid står där med öppna armar och står gärna i centrum. Älskar den mannen.

Idag blev de ett besök på postmuseumet då jag var barnvakt åt Ida. Vi pysslade och gjorde en egen liten brevlåda.
Nu är jag hemma i Västerås igen. Lite lätt ångest över att helgen är slut och måndag imorgon. Men jag kommer nog kunna leva på denna helg veckan ut.
Ha en skön söndagskväll.

Tisdag.

Tisdag idag. Längtar redan till helgen och att få soova. Helt sjukt trött jag är. Fattar inte hur jag ska orka gå upp 06.00 varje morgon efter att ha tre månaders ledighet. Känns tufft men oxå jätte skönt att få rutiner.

Andra dan idag på utbildningen. Har väl inte vart så jätte lärorik ännu. Vi har mest lära känna övningar och lite personliga samtal om våra mål och så. Men ser framemot när de drar igång på rikitgt och kunna Relatera saker och ting till de verkliga livet. Kraam

Lördag.

Gokväll. Om man bortser från vädret så har jag haft en toppen dag. Ma o pa kom hit en sväng och hälsa på. Sååå mysigt att träffa dom när man inte har sett dom på över en månad.
Iaf blev de en sväng till Ikea där de inhandlades lite ljus och en gardinstång. Blev även ett köp av en jacka från jc. Som jag är sjukt nöjd med. Mammsen köpte en likadan fast i beige. Super snygg den med.

Ikväll tillbringar jag kvällen hemma med glass och tända ljus i min ensamhet. Med andra ord är mysfaktorn på hög nivå i den lilla ettan.
M är på sittning med skolan. Förhoppningsvis blir han nog inte så jättesen eftersom han har match imorgon.
Imorgon blir de min första söndag på snart tre månader med söndagsångest. Jag ska ju få ett liv nu med rutiner. Hujeda mig va jag är nervös för hur detta ska gå. Men de ska bli såå underbart roligt. Utbildningen startar på måndag och pågår i tjugofyra hela veckor.


Onsdag

Hej alla vänner.
Motivationen för att plugga till högskoleprovet har blåst bort. När jag kollade på ett gammalt prov och insåg hur jävla svårt de egentligen är känns de hopplöst. Speciellt matten. Har inte läst matte på fem år och redan då var inte jag och matten några god vänner vi var oftast osams och hade ofta olika svar på saker och ting!! Så vi får väl se hur vi ska lösa de. 
 
På måndag drar service utbildningen igång på allvar. Förhoppningvis iaf. Har inte fått någon information om vart vi kommer hålla till så de kan bli intressant och se hur vi löser de. I vilket fall är jag jätte taggad på de och ser fram emot de väldigt mycket. Jag hoppas att de ger nått och att de är kul. service är något man alltid kommer bära med sig av oavett jobb.
De är nog bäst att jag skriver mer någon annan gång innan detta inlägg spårar ur total och jag börjar flabba om annat. Ha en kalas onsdag allesammans. Kram
 
 
 
 
 
 

Måndag.

Ny vecka nya möjligheter. Denna måndag har spenderats med näsan i boken. Har pluggat typ hela dan. Japp ni läste rätt jag har pluggat. Känner mig helt slut körd i huvudet och en aning dum. Om ett antal veckor ska jag skriva högskoleprovet och har bestämt mig för att plugga till de lite mer än sist. Men fy fan va svårt de är. Och plugg motivationen finns inte rikitgt där. Den är precis desamma som på gymnasiet. De minsta fel eller svårighet lessnar jag och gör nått annat. Undra om jag någonsin kommer kunna börja plugga på allvar igen. Tveksamt. Men vill ändå.

Ikväll blir de mys med M som är spel ledig. De tackar vi för. Vi har precis avnjutit en hemmagjord pizza och snart blir se nog film. Hade inte tackat nej till lite glass men är för trött för att gå och handla. Kanske är lika bra de.

Näe nu blir de lite tv innan M har bestämt sig för en film. Kram

Zumba is the **it!!!

Typ död. Ligger i soffan och är heeelt slut. Har testat på zumba idag. De var sjukt roligt men jättejobbigt!! Va en nybörjar grupp och jag hade inte så höga förväntningar om de. Men efter att ha hoppat och dansat konstant i en timme rann svetten och jag var som sagt helt slut. De kommer absolut bli fler gånger. Utan tvekan. Har ni inte testat de så gör de. Helt klart värt att testa iaf.

Ikväll blir de väldigt lugnt kan jag lova. Är öm i hela kroppen och kommer antagligen vakna upp med träningsvärk från helvetet. Hahaha men den är mer än välkommen får jag säga. Skönt och känna att man gjort nått.
Ha en skön söndags kväll och njut innan veckan början.

I'm back!!

Dax att börja uppdatera lite kanske!? Dom senaste dagarna har jag tillbringat framför datorn och kolla gossip girl. Har vart helt fast vid de. Förut när folk sa att de satt o kolla på serier hela dagarna undrade jag om de inte hade nått "liv"!! Nu sitter jag här själv och inte har nått "liv" Ha Ha Ha
Men nu är jag klar för tillfälligt iaf.

Om typ två veckor börjar jag på en service utbildning vilket ska bli jätte roligt. Komma ut och träffa lite människor och framför allt börja plugga lite. Testa på hur de är och plugga. Kan inte vara mer motiverad. Bara längtar.
Så innan jag börjar med de ska jag väl njuta lite till av de lediga och börja plugga lite till högskoleprovet som är planerat i oktober. Känns som att de mesta börjar lösa sig. Tar en dag i taget så blir de mesta bra. Ha en skön kväll.

Grattis på födelsedagen bästa vän.

Idag fyller min bästa vän Amanda år. 24 år. Orden räcker inte till för att beskriva hur mycket jag tycker om dig.

Grattis på födelsedagen finaste.

Idag fyller min fina vän Tess hela 23 år. Jag behöver inte skriva och förklara hur mycket jag tycker om henne för de vet hon mycket väl. Jag är tacksam att jag har henne som en vän.
Älskar dig massor och hoppas på att du får en underbar dag.

...

Dåliga uppdatering? Jo en aning. Är mycket bättre på att läsa andras bloggar än att skriva i min!! Men just nu finns de inte heller så mycket att skriva om!! Söker jobb förfullt och hoppas på att kunna få nått snart för de börjar bli sjukt seg att inte ha något att göra.
M har börjar skolan nu och har fullt upp med både skola och hockey så han är de full fart på. Skönt att nån utav oss gör nått vettigt.

RSS 2.0