27 Nov och första advent.

Go kväll. Tänkt att de redan är första advent. Men när ska snön komma!? Jag som så gärna vill ha snö. Idag har jag bara njutit av dagen. Jag och Tessan bakade lussebullar. Goda. Riktigt goda. När bullarna nästan var klara kom Emelie upp på besök och fick sig en smakbit. Eftersom jag hade glömt i köpa julmust fick de bli mjölk till. Men lika gott vart de för de.

Markus var iväg på match. Hemma. Mot Mariestad tror ja de var. Jag vet iaf att han gjorde två mål. Stolt. Men tyvärr räckte inte de för denna gång vart de förlust. Som tröst blev de en pizza till middag så här på första advent. Lika nöjd för de. Nu ska jag mysa med tända ljus och tv. Kraam

Onsdag.

Redan onsdag. Helgen närmar sig med stormsteg. Mycket skönt. Till helgen väntas städning.jobb.julpynt. Känns som att de kommer bli en härlig helg. Nog om helgen. Idag är de onsdag. De innebär långdag på jobbet som vanligt men även match. Fotboll pratar jag om nu. Barcelona-Milan. Den ska ses på Olearys med härliga kollegor. Känns mycket bra att få avsluta arbetspasset me lite fotboll och ett gals vin. Jag vet. Fotboll och vin hör lixom inte ihop men dricker man inre öl så gör man inte de.

Ny blir de till och dricka upp mitt kaffe som förövrigt fick inhandlas på donken idag då vi har så äckligt kaffe på jobbet. Tack o adjö vi hörs.

Tisdag.

Ännu en dag med jobb. Planen för dagen var att jag skulle gymma imorse med Jennie. Sen skulle jag hem och fixa och så. Jobb skulle de inte bli förens vid fyra. Men så vart de icke. Gym blev de. Fast bara en snabbis för sen vart de jobb redan vid halv elva. Men de gillar vi. Alla timmar är välkomna. Nu ska jag drick upp mitt kaffe sen ut och jobba igen. Hoppas på att de går fort för ikväll är de DH på tv. Mycket viktigt. Tihihi.

Tillbaka på jobbet.

Tillbaka på jobbet igen efter en underbar helg hemma i Stockholm. Lördagen ägnade jag åt och gå i affärer heeela dan men fick inte med mig nått hem. Bra för plånboken dock. Men jag vill ju så gärna ha nått nytt. Kvällen avslutades med en super mysig middag med flickorna. Underbar go mat och massa chips o godis. Lite för mycket nästan. För söndagen kände jag mig bakis. Sockerbakis. Och de vart inte bättre med fem timmars sömn och sen hem till Norrköping.
Igår spenderades mesta delen av dagen i soffan bortsätt från när jag var
Hos Kaisa och fick hjälp med håret. Mycket nöjd!
Nu ska jag äta min lilla lunch och sen ut och jobba. Lite pepparkakor blir de oxå. Såå gott och vi har sååå många i personalrummet :p kan bara inte låta bli och äta då. Hihi

Kram

Välkommen fredag

Alltid lika underbart med fredag. Och speciellt skönt är de när man har en ledig helg framför sig.
Dagen idag bjöd på jobb. Lång passet gick vääääldigt fort. Antagligen för att de är barnbidraget som har kommit för många. Vi har ju mer folk då som handlar än löningsdagen. Men som sagt de gick fort. Nu är de mys i soffan som gäller. Idol.
Vet inte om jag orkar se klart. Är hur trött som helst!!!
Imorgon blir de nog en shopping runda. Eller iaf ögonshopping. Lite knapert nu innan lön.
Näe nu är de nog bäst att jag slutar skriva annars kommer de bli ännu mera luddigt än vad de är nu. Kraam

Jobb jobb o lite gnäll.

Sitter på jobbet och väntar på att jag ska börja jobba. Hoppar in extra. Jag är så snäll ibland. Fast jag gör de nog mest för jag behöver pengar. Haha
Ställde även upp på en timme extra idag. Idag känner jag mig rikitgt snäll. Imorgon väntar ett riktigt häst pass på elva o en halv timme. Inte kul. Men jag måste säga att jag gillar och jobba fredagar för alla kunder.. Eller ja dom flesta iaf är väldigt trevliga och glada. Kan nog vara gör att de är fredag och folk slutar tidigt och sen lediga helgen.

Näe nu ska jag börja jobba. Hoppas på att mina ynka fem timmar går fort så jag får komma hem till min älskling och mysa lite. Behöver lite energi inför morgondagens pass. Kram på er.

Onsdag. 16 november.

Ännu en vecka som börjar lida mot sitt slut. En väldigt bra vecka än så länge. Den har bjudit på en massa jobb. Vilket jag gillar. Känner mig som en "normal" människa som jobbat snart en heel arbetsvecka och sen en ledig helg.

Idag är de onsdag vilket betyder hockey. Denna gång på hemma plan. Men idag fanns de verken energi eller lust att gå. Men jag hoppas de är en spännande match som hästen bjuder på. Själv är jag hemma och pysslar lite. Har just blivit klar med foto väggen. Kanske blir lite fler bilder men den är så gott som klar.
Nu ska jag kolla på Berg flyttar in. Ha en trevlig onsdags kväll. Kraam

Söndag 13 november.

Gokväll. Redan söndag. Känns som att helgen just började. Känner mig inte riktigt redo för att ha måndag imorgon. Idag var de jobb som stod på schemat. Fast bara fram till halv 5. Helt klart värt att sluta så tidigt. Gilla.
I helgen blev de en snabbvisit till Stockholm. Tyvärr hann jag inte med allt jag ville men de vart mycket bra ändå. Hann både träffa syster o Ida då vi var en sväng i Nacka forum. Sen vart de ett fika besök på söder med de finaste flickorna. Som jag har saknat dom.

Nu sitter jag i soffan och precis ätit lite middag som bestod av soppa. Passionsfrukt. Kiwi. Känner att jag behöver massa vitaminer. Då nästan alla på jobbet är lite små sjuka. Vägrar bli sjuk nu. Har inte råd med de.
Förtillfälligt är Markus iväg och spelar hockey mot Arboga då de står 7-1 till hästen. Bara slut minuterna kvar. Mycket bra.
Veckan som kommer blir de jobb och förhoppningsvis blir de bio och lite shopping. Ska även göra klart min fotovägg. Hoppas att de blir som jag har tänkt mig. :)
Kraam

Fredag.

Freeedag. Idag är de fredag. Hur skönt är inte de. Känner i hela kroppen att jag. Dessutom jobbar jag bara till fyra så jag har hela kvällen framför mig med mys framför tv:n. Inte framför vems tv som helst utan framför mammas tv. Nu vart de väldigt mycket framför. Dåligt ordföråd kanske!?
Längtar massor. Imorgon blir de mys med flickorna på Söder och lite mys med systeryster.
Näe nu ska jag fortsätta njuta av min lunch innan jag jobbar de sista!
Kände att detta inlägg blev flum flum.
Kraam

11 november klockan 11:11

Love.

Kanske blev lite fel med förra rubriken.. 10/11-2007 - 10/11-2011. Fyra år med älsklingen. INTE fyra dar :p
För exakt fyra år sen åkte jag och hälsa på honom för fösta gången då han bodde i Ö-vik. Kommer ihåg än idag hur lång flyg resan kändes. Som en evighet. Och när jag klev av planet och mötte honom va jag så sjukt nervös.. Och när jag blir nervös blir jag antingen knäppt tyst eller babblar på som bara den. Denna nervositet blev att jag bara babbla på. Om allt och inget. Han fick inte en syl i vädret. När jag tänker efter känner jag mig lite knäpp som vara babblade så mycket. Men inte verkar de som att Markus vart avskräckt för mig.. De har ju hållt fyra år.. Haha
Jag älskar honom mest av allt. Min andra halva. Jag känner mig såå glad.

07-11-10/11-11-10 <3

Övertrött!?

Glömde säga...

Glömde säga att de är inte vilken åttonde november som helst!! De är ju min vän Sandras födelsedag :D GRATTIIIS!! Hoppas du fick en toppen dag. :)

Åttonde november. Skön tisdag.

Gokväll. Dagen har än så länge vart väldigt bra. Trots att jag egentligen skulle ha vart ledig så vart de lite jobb idag. Fast bara ett kortis pass mellan 7-14 men de är alltid bra med lite extra pengar. Efter jobbet vart de en promenad i höst luften. Så skönt att bara få rensa lite tankar och andas frisk luft.
Nu ligger jag bara i soffan och samlar kraft till att laga lite mat. Och sen sätta igång mitt projekt igen. Håller på och göra en foto vägg. Hoppas på att de blir bra.

Ikväll blir de som alla andra tisdagar. Självklart blir de till och kolla på DH. Mitt heliga program som går vajer tisdag. Inget får missas. Näe om jag skulle börja förbereda lite mat så man kan äta när Markus kommer hem från sin träning. Kraaam

Ps. Resultat på de senaste naglarna jag gjorde förra veckan.

Vilken helg.

Vilken helg. Helt perfekt enligt min mening. Jobb. God mat. Vin. Drinkar. Skratt. Kortspel. Dans. Mer skratt. Mer dricka.

Fredag och hockey.

Äntligen fredag. (igen) jag vet inte och de är fler som tycker så... Eller om de bara är jag men veckorna bara flyger fram och de blir fredag och helg. Ännu en dag som bjöds på heldags jobb. Dagen gick jätte fort trots jag fick jobba över. Nu sitter jag i himpa hallen och kollar på när hästen (förtillfälligt) leder över Kumla. Kan ju hoppas på ännu en vinst då grabbarna tar helg på riktigt sen. För min del tar jag helg imorgon kväll då jag blir ledig i tre dagar sen. Känns rätt skönt.
Nu ska jag fortsätta kolla på matchen och hejja fram en seger.
Kraaam

Hej hej november. Hej då oktober.

Tänk att vi redan går in i november månad. Idag är de redan första november. Och vi har även ställt pm klockan. Vintern är här på rikigt eller ja förutom snön da. Men jag tänker mest på mörkret och månaden. Jag gillar dock inte att de blir så mörk så fort. Men ett steg närmare jul vilket jag måste erkänna att jag ser fram emot lite.

Sitter här hemma och väntar på Markus då ska vi laga goood mat och bara njuta av att ingen av oss jobbar imorgon. Förutom att han har hockey. Men de är inte förens på kvällen. De blir nog lite film ikväll oxå.. Kanske nån god choklad bit på de som jag för övrigt inte har ätit på tre veckor snart. Konstigt nog har jag inte vart sugen. Inte likt mig. :/

Avslutningsvis vill jag bara säga GRATTIIIIS till Kaisa som fyller år idag. Hipp hipp hurra. Hoppas du har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll :)

Kraaam

Ett rätt så roligt skämt :)

Hur förväntar vi oss att barnen skall lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, Askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Aladdin är Tjuvarnas konung, Batman kör i 320 km / h, Törnrosa är lat och Snövit bor med 7 killar. Vi borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom får ju allt från sagornas värld.....

RSS 2.0