Måndag. Ny vecka.

Hej heeej hejsan. Dax och uppdatera lite. Påbörjade ett inlägg igår men kom av mig med nått. Veckan som var flöt på med jobb och träning. Igår var jag ledig då jag fick tid över att rensa min garderob eller rensa o rensa. Jag storterade den och vek ihop alla kläder och la allt då menar jag allt iordning. Nu har jag sten koll på mina kläder. Får väl se hur länge de varar oxå. Haha inte sen bästa på att ha "städat" när de kommer till kläder. Haha

Idag väntas de jobb mellan 16-20 ett skönt kortis pass. Passar perfekt på måndagar lite mjukstart. Fast jag ska vän egentligen inte klaga för som de ser ut nu är jag lediga tis-tors så de är en rätt skön vecka att se fram emot.

Nu är de dax att ta tag i dagen och de börjar jag med att gå till gymmet.

Min fina ordning i garderoben. :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846777/images/2012/pic_186916052.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1846777/images/2012/pic_186916052.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846777/images/2012/pic_186916058.jpg" class="image">

Ledig måndag.

Ibland är de verkligen underbart att få vara ledig en måndag. Men de kanske kompenserar med resten av veckan då jag jobbar även helg och många andra är lediga. Men just nu njuter jag av min lediga dag.
Vaknade redan strax innan sex då Markus skulle upp och jobba. Kände mig hyfsat pigg då men valde ändå att ligga kvar i sängen. Tänkte. Va fan ska jag göra nu! Så här i efterhand skulle jag nog gå upp. Men jag somnade om och vakna av min klocka runt åtta och kände mig överkörd. Dötts trött och seg. Inge kul när man vill ha all energi till denna dag.

Idag väntas en sväng på stan med Emmlan när hon slutar jobbet. Hon ska få vara mitt smakråd då jag ska kolla på nya glajjer. Hoppas på att hitta några jag gillar. Annars blir de nog en rätt så lugn dag. De väntas ju jobb resten utav veckan. Ha en skön måndag.

Här är mina nya tights. Dom är något snyggare i verkligheten. ;)

Söndag.

Vi kör ett litet inlägg från jobbet. Som sagt idag är se söndag vilket innebär jobb för min del. 12-20.15. Dö segt men jag stänger med underbaraste Tessan så min dag är inte så förstörd ändå.

Igår blev de kalas för hela slanten. Fast en shopping runde hann de självklares med oxå. Ett måste när man åker hem. Fyndade riktigt bra saker måste jag säga. Ett par härliga leggings i olika färger och sammet på knäna. En låång linneblus i svart och även en svart vanlig långärmad tröja som är stoor och mysig. Mycket nöjd. Under 500 pix. Kalas gör mig så här innan löningen i januari.
Åter till kalaset där de bjöds på en super god middag med pasta och kyckling. (receptet finns hemma) ska defensivt pröva och göra de. Sen bjöds de på en super god tårta. Tyvärr vart de en väldigt liten bit för min del då jag inte ätit sånt sen nyår och orkar inte så mycket men oj jag njöt utav den biten.

Nu är de nog bäst att jag går ut och jobbar ingen innan de blir ett himmlans liv. ;)

Bästa Tessan o jag stänger denna söndag. <3

Härliga lördag.

Gomorgon världen. Idag är de lördag. Lördag den tjugoförsta januari. Idag fyller Markus broson två år. Som i eftermiddag ska firas.

Just nu sitter jag hemma hos ma o pa och av njuter en god frukost med rostad macka. Har inte ätit de sen i jul. Men oj så gott de var. Och mammas färskpressade juice. Ska försöka hinna med och träffa min syster idag oxå kanske blir en sväng till söder om vi orkar. Annars ska vi bara mysa.
Nu ska jag fortsätta äta min frulle. Hoppas alla får en toppen lördag. Kraam

Tordag

Redan torsdag. Så sjukt fort den här veckan har gått. Och snart vankas de helg. Då blir de en snabb tripp till Stockholm för att fira Markus brorson som fyller hela två år. Herre Gud två år. Kändes som han föddes förra vecka. Haha

Igår var de onsdag. Ledig dag. Började dagen med en skön promenad. Sedan blev de en liten sväng med Ullis och hennes lilla busfrö Vilja. De blev presenterande till hundra procent. Hann även med en fika med Jossan i hageby där jag även fick med mig ett fint halsband hem. Den avslutades kvällen i himpa hallen med hockey och vinst till Hästen. Dagen var riktigt bra bortsätt från att jag fick en ögoninflamation under kvällen och trodde nästan att jag skulle bli blind så ont som de gjorde. Kändes som ögat hade feber. Idag är de svullet. Inte så snyggt. Ibland är de skönt med glasögon för de döljer rätt bra måste jag säga.

Nu är de dax att göra sig klar för jobb och en litet snabb besök på Apoteket.
Ha en skön torsdag. Kraam

Tisdag.

Godag. Idag kände jag att jag var full av energi och pigg som bara den när jag vakna.. Näe där ljög jag nog lite. Jag har verken energi och va dötts trött när klockan ringde. Ännu segare blev jag när jag för en stund sa att jag kunde stanna till 22.15 idag på jobbet istället för 20.00. Varför gjorde jag de? Känner att jag inte ens kommer orka jobba åtta timmar. Men de är väl bara o bita ihop. Kan ju trösta mig själv med att jag är ledig imorgon vilket ska bli hur skönt som helst.
Ligger i soffan med mjukis kläder på. Egentligen borde jag vara i full gång med att göra mig iordning för jobb och äta lite innan men orkar inte. Lat? En aning.

Vill ha sommar och vara brun!!!

Måndag.

Då var de måndag och ny vecka. Tillbaka till jobbet igen och allt är som vanligt.

Sitter nu i soffan och tittar på idrottsgalan har just vart och stor handlat lite. Även tre böcker fick följa med hem bl.a. Zlatan boken. Har hört så mycket om den så jag tänkte att man kanske skulle ta och läsa den.
Näe nu ska jag kolla vidare på idrottsgalan ;)

Borta!?

Okej hade just skrivit ett inlägg men de verkade inte vilja visa sig. Orkar inte heller skriva om. Energi är som bort blåst.
Skriver mer imorgon förhoppningsvis.

Dåliga dag.

Äntligen snart kväll. Denna efterlängtade söndag blev inte så bra som jag hade hoppats på. Vakna vid tre imorse då var de bara att springa på toa. Helvete tänkte jag, har jag blivit smitatd och kommer ligga i soffan tre dygn. Orkar inte de. Men de verkade inte va så illa som jag trodde eftersom de varade bara i fyra timmar. Jag mår redan mycket bättre så jag hoppas de håller i sig och att de inte vänder.

Nu ska jag äta en liten lussebulle som vart över sen julas. :) hoppas alla andra har haft en kanon söndag.

Lördag.

Äntligen är dessa sex arbetsdagar över (för denna gång)!! Såå skönt. Nu ligger jag i soffa med magen full av lövbiff och beasås med sallad. Mums. Ikväll blir de en skön hemma kväll med älskling. Då de bjuds på bra tv. Imorgon är de borta match för honom vilket innebär att han dra tiiiidigt.

Nu ska jag njuta av lärdagskvällen och bara suga in av att jag är ledig imorgon. :)

Fredag. Närmare bestämt fredag den 13.

Snart är denna vecka över och den efterlängtade söndagen är snart här. Då väntas ledighet. Efter 6 dagars jobb. Nu ser jag ljuset. Bara imorgon kvar sen får jag njuta av lite ledigt.

Som sagt denna vecka ha bestått av jobb och när jag inte har jobbat så har jag väl mer eller mindre tränat och sovit. Så denna vecka känns som en enda dimmig vecka. Men den har flytit på och gått otroligt fort. Ikväll blir de fredags mys med älskling som förövrigt är frisk från sin magsjuka..
De blev en goood kebabsallad till middag och snart vänta de dipp.
Ha en skön fredag för de ska jag ha ;)

Bilden blir på mina naglar som jag gjorde strax innan nyår.

Mobilinlägg

Jag vet. Jag vet. Jag vet. Sämsta uppdateringen på länge. Men de har lixom inte funnits någon motivation till de. Finner inget att skriva om. De senaste dagarna har jag bara jobbat, sovit och haft O.C maraton. Känns som att de inte finns så mycket att skiva om.

Vi har kommit in i januari och även ett nytt år. 2012. Fatta tvåtusentolv!! Tycker alltid att de känns lite obehagligt med ett nytt år eftersom man aldrig riktigt vet vad som händer samtidigt som de är lite spännande. De är bara att vänta och se hur detta pr blir. Jag ser fram emot detta år. :)

Ska försöka skriva lite oftare och se om jag kan hitta min motivation någon stans. Just nu gömmer den sig på någon riktigt bra ställe. Ha de så bra så hoppas jag på att de kommer ett nytt inlägg snart. Kraam

RSS 2.0