Onsdag

Visst ja, jag har ju oxå en blogg. Kanske inte bara ska läsa alla andras blogg utan jag bör väl skriva lite i min oxå.

I lördags va de högskoleprov.. Man skulle väl kunna säga att de gick åt helvete men men de är gjort nu. Tänker nog inte göra de nått mer.
Annars rullar de på med skola och så. Har lyckats få praktik på teamsportia som känns väldigt bra. Längtar tills jag får sätta igång och visa vad jag kan.

Idag är jag ledig. Känns jätte lyxigt att vara ledig en vardag. Hur skönt som helst. De blir nog en sväng på stan med lilla Josse då hon ska försöka hitta en praktik plats. En lunch kan de nog oxå blir. Hihi.
Ha en skön onsdag.

Onsdag

Onsdag. Lill-lördag. Ett steg närmare helgen. Denna vecka får gärna gå lite långsammare än vanligt.. Jag vill inte ha lördag!!! Eftersom högskoleprovet ska skrivas då. Såå nervös. Jag vill gärna ha söndag för då är de över. Hahah.

Idag blev de en sväng på stan då vi skulle ut och söka praktik. Jag fick faktisk på team sportia. Känns jätte bra att ha någonstans att gå när praktiken väl börjar. Ska bli spännande att prova på nått nytt oxå.
De blev även en mys-fika med Josse som förövrigt inte har någon röst så hon fick sitta och viska hela tiden. Men de gick de med. De va kul att få sällskap mendans M är på bortamatch och kommer hem sent.
Nu är de dax att nanna kudden då klockan ringer 06.05 imorgon (som vanligt) kraam o gonatt

Måndag

Idag är de den 22 oktober och de är ingen vanlig dag för de är min systers födelsedag hurra hurra hurra. Tyvärr kan jag inte va med och fira henne eftersom jag har massor med saker och fixa och har en del att plugga med. Så tråkigt. Men så är de när man inte bor i samma stad.

Idag hade vi redovisning i skolan och de gick väl rätt okej om jag får säga de själv. Hade väl kunnat vara lite mer förberedd än va jag var. De får bli till nästa gång. Nu ska jag försöka ta tag i alla mina miljoner saker jag har framför mig.. Och se om jag kan bli klar med nått iaf. Ha en bra måndag.

Gomorgon söndag.

Har redan hunnit äta frukost, duschat och satt mig för att börja plugga. Om en vecka ska jag skriva högskoleprovet ju. Känns sådär eftersom jag inte har pluggat så mycket som jag hade tänkt. Men men de är bara att bita i de sura äpplet och köra på sista veckan.
När provet väl är över behöver jag aldrig mer göra de. Räcker med två gånger känner jag. Så nu ska jag försöka börja plugga igen.

Lööördag.

Lördag lördag underbara lördag. Att få vara ledig är nått som uppskattas.
Måste bara berätta om min dröm jag hade i natt. Jag drömde att jag födde en pojke, han var 65 cm lång.. Fatta den lixom 65 cm lång. Va han vägde de visste jag. Några frågade mig varför jag inte gick på regelbunden bvc, var på jag svarade: Vadå är de nått man måste göra!? De tycker jag verkar dumt. Jag runt och bar på honom hela tiden för han inte kunde somna annars men han va så lång att jag inte visste rikitgt hur jg skulle hålla honom. Herregud så man kan drömma. De va så verkligt så när jag vaknade undrade jag vart vårt barn va. Hahah jobbigt.

Iaf idag blir de en lugnt dag vi är våda lite trötta efter veckan och de är skönt och ta igen missad tid. De blir nog en eftermiddag med film då vädret tillåter de idag. Ha en skön dag.
Bjuder på ett självporträtt på mig själv ;)

Tordag

De är heeelt sjukt att oktober snart är slut. Snart har vi advents ljusstakarna upp i fönstrens och julstjärnan dinglar fint med sitt ljus och ljus är tänt till tusen. Jaa snart är julen här. Ska de fortsätta i den här takten så har man hunnit fylla 30 innan man hinner blinka. Hujeda mig.

Hursomhelst så hade vi "prov" idag och de gick väl inte så jättebra. Men men de är väl vara och göra om de. Nån gång klara man väl de.
Snart är de läggdags och imorgon väntar fredag med helg underbart skönt. M är spel ledig vilket känns fantastisk. Tyvärr måste jag plugga hela helgen för nästa lördag blir de till o skriva högskoleprovet. Ha en skön torsdags kväll. Kraam

Plugg plugg plugg

De är ju redan onsdag. Dagarna går så fort nu så jag hinner inte ens reagera på att jag ska blogga lite. Skapligt illa.
Fullt upp i skolan nu med både prov och grupparbeten. Jag är iaf inte rastlöst för tillfälligt iaf.

I måndags sökte jag lite kurser till högskolan men jag vet inte om jag vill plugga till våren. Har bestämmt mig för att plugga i höst och sätta igång på allvar. Förutsatt att jag kommer in.
Hoppas alla har haft en skön dag. Nu måste jag fortsätta plugga. Ville vara kika in och säga hej. Kraam

Måndag

Gokväll. Va skönt de kan vara med en ledig måndag. Välbehövligt efter denna intensiva men fantastiska helg. Jag var i Norrköping och hade de bäst. Fredagen började hos frisören, sedan vidare till mitt gamla jobb och hälsa på alla fina kollegor. De vart även en härlig lunch med fina Johanna och hennes gulliga dotter som förövrigt har blivit en stor tjej nu. Såå sööööt.
Efter de blev de mer barnmys hemma hos Sandra och Einar där även Kaisa och Arwid va. Underbara små killar.
Kvällen erbjöd bowling på Hugo och en massa dans. Som sagt de var full rulle redan på fredagen. Lördagen blev rätt lugn och mysfaktorn var hög då vi hade tacokväll hemma hos Emelie och myte tillsammans med Justin Bieber.

Igår kom jag hem rätt så tidigt och då avslutade jag helgen med lunch på stan och bio mys med bästa M. Jag känner att efter den här helgen har jag massa fylld energi i mig som jag kan leva länge på. Underbart.
Ha en skön måndagskväll. Jag njuter lite till innan rutinerna sättet igång igen.

Fina fredag är äntligen här.

Godmorgon fredag. Sitter på tåget påväg ner till Norrköping. Känner att jag kanske borde åka tåg oftare. Med musik i öronen och den härliga naturen kan man sitta och drömma sig bort från vardagen och alla plikter.
Just nu sitter jag och tänker på va fort tiden går. Dagarna flyger förbi och vi går in i en ny månad innan man har hunnit säga "hej" typ. Vi är redan inne i oktober. Jag själv är väl kvar i juli, augusti. Lite jobbigt nu när de börjar bli kyligare i luften och mörkret faller på över oss.
Okej nog med flum nu kanske.

Idag är de som sagt fredag och för en del har kanske dagen inte börjat. Om en timme är jag framme och då väntar en makeover hos frissan. De blir väl självfallet ett besök på fina Ica och hälsa på gamla kollegorna och se hur dr mår. Jag tror de blir en bra dag. Många att träffa. Ibland är livet underbart. Önskar att min kära kunde vara här och dela helgen med mig. De får blir senare.
Ha en toppen fredag och ta vara på varandra.

Nionde oktober.

Känner att jag har hur mycket som helst att skriva om.. Idéerna bara flödar men så fort jag ska sätta mig ner och skriva ner de låter de inte alls lika bra som de gör i huvudet. Såå typiskt. I alla fall så är de tisdag idag. En dag närmare helgen. En dag närmare Norrköping.

Ikväll blir de lite plugg och sen sova är så sjukt trött att jag mår illa. Har vart fullt upp idag med nervositet och mycket i skolan. Hoppas alla får en skön tisdag med lite svenska Hollywood fruar som jag tyvärr få se på play imorgon gör att min käraste vägrar se de. Haha

Söndag

Söndag=söndagsångest!!! Fredagar är välkomna Lördagar brukar vara älskvärda och söndagar är oftast bara ångest laddade. Idag känns de ändå som en okej söndag. De är ett strålande höst väder och snart doftar lägenheten underbart gott av all städning och tvätt.

Igår blev de en sväng till Rättvik där de var marknad. Mycket roligt att titta på tyvärr fynda jag inte så mycket. Mest godis. Hahah. Men att bara få va ute i höstsolen kändes underbart skönt. Kvällen avslutades med god mat och en massa film.

Idag blir de som sagt städ och tvätt dag. Vilket känns skönt att få de gjort så behöver man inte göra så mycket i veckan då den är fylld med massor annat. Bäst att man sätter igång så man blir klar och hinner njuta lite utav de innan veckan drar igång med rutiner och allt va man ska göra.

Välkommen fredag

De blir bara bättre och bättre. Rutinerna är på plats. Fredags känslan är där den ska vara. Helgen är på ingång. Utbildningen är grymt rolig. Snart drar jag till Norrköping. Lycklig tjej.

Idag hade vi "finfredag" på utbildningen. Alla skulle vara lite finare klädda än vanligt. De blev gruppfoto, lekar, diskutioner. Intensivt men rolig. Grym power i gruppen.

Onsdag.

De är ju underbart är de redan är onsdag och snart helg. Är så fruktansvärt trött och vill bara slippa höra klockan ringa klockan 06.00. Bara för en dag iaf. Okeej egentligen ska jag inte klaga för jag sysselsätter mig på dagarna och har de rätt kul på utbildningen men de är fortfarande tungt att gå upp. Ser fram emot helg.

1 oktober 2012

Första oktober. Ännu en ny månad går vi in i. En rikitgt höst månad. Rätt mysigt ändå så länge de inte regnar för mycket.

För exakt ett år sen gifte sig min syster. Tänk att de har gått ett helt år sen dess. Kommer fortfarande den dagen som att de vore för bara några veckor sen. Helt underbart.

RSS 2.0