Löradag. Sista juni.

Gokväll. Kör ett litet snabbinlägg om de funkar. Har försökt komma in på blogg appen i några dagar men de verkar inte vilja gå. Men så fort jag får igång den eller Kommer åt en dator så ska jag uppdatera lite :) kramar

Glad tjej

Hej hej hejsan. Mycket glad tjej efter att ha vart hos tandläkaren och fick veta att man har exemplariska tänder. Mycket fina. Känns riktigt bra.
Nu ligger jag i soffan hemma hos Markus och bara njuter av livet. Hade de inte vart för att jag vara så jävla allergisk så hade jag vart ute i solen och bara myst. Men näsan är tjock och ögonen är stora som hus. Onödigt att man ska behöva vara allergisk.

Btw vi har äntligen fått en lägenhet nu i Västerås. En liten lägenhet mitt i stan. Känns riktigt bra. Speciellt att man bor så centralt när man inte kan eller hittar i stan. Ha en fortsatt skön dag själv ska jag åka och handla inför midsommar :)
Kramar

Välkommen till Stockholm!

Gokväll. Nu sitter jag hemma hos mammsen och försöker förstå att jag inte är här några dar... Utan hela sommaren. Idag tog vi vårt sista last från lägenheten och flyttade ut. som jag har såå svårt att förstå. Kan inte få in de, att vi har lämnat Norrköping nu för utmaningar och äventyr. Har trots allt bott och jobbat i Norrköping i nästan två år och nu ingen ting. Tur att man har lärt känna så underbara människor så man har en anledning till o komma o hälsa på.

Nu ska jag bara njuta i några dagar och hämta mig från dessa stressade dagarna och jobb in i de sista. Sen ska jag väl ta tag i livet igen och göra nått vettigt utav de. Haha


Dax att skriva lite kanske.

Gomorgon. Tänkte att de kanske var dax och börja uppdatera lite igen. Jag har vart på väg flera gånger man varje gång jag har loggat in har jag bara loggat ut igen och tänkt att jag skriver en annan gång. Hur som helst är de dax att börja lite igen.

Nu är mina äventyr på ica slut jobbade min sista dag igår. Och på måndag lämnar vi norrköping för nya äventyr. Känns riktigt spännande men samtidigt väldigt tråkigt att inte jobba med mina underbara kollegor man har lärt känna och blivit som ens andra familj. Men ni kommer alltid att finnas för mig och jag lovar att jag kommer o hälsar på... Så lätt ska ni inte få slippa mig... Mohahah

Sista jobba dagen igår. Ica finito.

RSS 2.0