26 mars. En skön lördagsmorgon.

Kände att de kankse var dax att uppdatera lite. Har inte haft så mycket tid över i veckan. Har fått så sjukt långa dagar på jobbet nu. Oftast tolv timmars pass och när man kommer hem efter ett sånt pass är man inte så sugen på att sätta sig framför daton och skriva. Men idag är jag ledig vilket känns helt underbart. 
Igår vart de våffel mys här hemma med lilla Lottie från jobbet. De vart en väldigt lugn kväll. Hon hade hals ont och jag satt bara o nös. Perfekt och göra varandra sällskap då.

Idag blir de nog en väldigt lung dag. Vi har pratat lite om att vi kanske ska hem till Stockholm men vi har inte bestämmt nått ännu... Markus är iväg och skriver tenta så vi får se va han säger när man kommer hem. Han är nog rätt trött med tanke på att han kom hem vid tre i natt efter att ha vart på borta match i tingsryd och sen upp vid sju för att göra sig redo för att skriva tenta.. Näe nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig klar för dagen.


Hur många lingon finns de i världen?

Just de. precis vad som står i rubriken hette filmen som jag och Markus var och såg igår. En helt fantastiskt film med myket skratt. Jag älskade verkligen den och de bästa var att Markus tyckte också att den var hur bra som helst. Så du som inte har planerat och se den tänk om och gå oh se den.. De är en film alla borde se.

 

Snö? Va inte våren påväg!?

Kan de vara sant!? De snöar ute. Massor med snö ligger på marken redan och de har snöat heeela morgonen. INTE OKEJ! Jag som ville ha vår snart. Iaf bar mark så man kunde ge sig ut i löparspåret snart och börja träna på riktigt. Men icke. De blir till och fortsätta inne på gymmet ett tag till.

Ikväll ser jag iaf fram emot bio med älskling och hoppas på att filmen vi ska se är riktigt rolig. Om jag inte redan har nämnt vilken film vi ska se så är de "Hur många lingon finns de i världen"

 

Igår vart de mys hemma hos kaisa med mumsig mat och hockey. Tyvärr vart de inte så rolig match för grabbarna som man hade hoppats på. En förlust på 6-1. Imorgon är de match igen och då får vi hoppas på att de blir en bättre match för grabbarna och att de får med sig en vinst med helst tre poäng.

 

 

 

17 Mars. Idag börjar kvalserien!!

Ännu en underbar dag med strålande sol och blå himmel. Tyvärr hinner jag inte njuta av de vackra vädret eftersom jag ska iväg och jobba snart. Hoppas på att de blir lika fint väder på söndag då jag är ledig. Och då är de inte vilken söndag som helst. Nej. För då får jag fin besök av Sandra och Linnéa. Längtar massor till dess.

 

Idag är de torsdag och snart slut på denna vecka. En vecka närmre sommaren. Men idag börjar även kvarlserien för Hästen. Nu börjar allvaret att föröska kämpa sig upp till en plats i allvenskan. Men vägen dit och lååång och hård. De ända vi kan göra är att heja och stötta dem. Jag hoppas att min lilla älskling snart är tillbaka på isen också.

 

 

Ett hej kan betyda så mycket.

Känner mig så glad idag. En anledning kan ju vara för att jag har vart ledig idag. Fast de är inte de jag syftar på. Nix. För idag har jag fått prata med Hella på skype. De va hur kul som helst och får höra hennes röst och få se henne. Har inte sett henne sen den 25 oktober så de va helt klart på tiden att de va dax nu. Och vi pratade i nästan två timmar. Ja man har ju en del och säga tillvarandra när man inte har pratat på nästan fyra månader.

 

Imorogn väntas jobb igen. Är lite sådär lagom omotiverad till de då jag ska jobba heeela dan. Men va gör man inte på nått sätt måste man ju få ihop pengar.

Sitter här och laddar inför de fösta avsnittet av en ny säsong av Desperate Housewives. Är så jävla taggad så jag hoppas att jag inte blir besviken.

 

Borde man sova nu?

Är super trött men ändå inte.. Är ju trots allt ledig imorgon så då får man sova. Problemet just nu är att jag inte kan sova... Tankarna snurrar bara snurrar runt om allt och inget. Svårt att slappna av då. Tänkte varför inte bara skriva av sig lite då.

 

Hästen vann i fredags... Jipppi. Vilket innebär kvalserien för dom nu.. Så jävla kul. Bortsätt från en liten detalj. Markus vart skaddad på en jävla piss träning igår vilket innebär att han inte kan spela. Han va hos läkaren idag och kolla om de var nått allvarligt. (förövrigt är de knät de handlar om) Inget allvarligt men han blir borta cirka 3 veckor!!! Jaa 3 veckor och om 3 veckor är säsongen slut. Finns de någon bättre tajming och skada sig. Näe. Usch va jag tycker synd om honom. De är ju nu man vill spela. Hoppas han ändå på nått sätt kan vara tillbaka snart helst till på torsdag då de drar igång. Drömmer.

 

 

Älskar dig mitt hjärta

!?!?!

Försöker göra nått men jag vet inte vad!!!

Lördag 12 Mars. Jobb och Melodifestivalen.

Ännu en gång som jag har gjort om min blogg... Men jag har aldrig kännt mig ritkigt nöjd med "outfiten" så jag får väl pröva mig fram till dess jag känner mig nöjd.

 

Idag har de vart en dag som har tillbringats på jobbet. Inte den bästa platsen att tillbringa en lördag när man inte mår så bra. Dock får jag skylla mig själv. Men va fasen de va kul igår så de känns som att de kanske inte gör så mycket. Ikväll blev de lyx middag. Pizza. Mums. De bjöds även på en liten titt på melodifestivalen.. Annars har fifa spelats hela kvällen. suuper trist. Nu ska jag fortsätta njuta av min lördagskväll och bara njuta av att veta att jag är ledig imorgon.

Utan er inget jag.

Finns egentligen inga ord för hur mycket dessa två personer betyder för mig.
Ni vet själva hur mycket jag älskar er.

När katten är borta danar råttorna på bordet!

Fy fan va underbart de känns... Hästen gjorde de... de vann över Enköping och där med vidare till kvalserien. Jag hann till och med gå på matchen tack vara min snälla collega Clarence som stannade en timme exrta.

 

Imorgon väntas jobb igen men de tänker vi inte på nu utan nu blir de party på en lagom nivå iaf för min del. Bara njuter av livet och att de är fredag och helg (trots jobb imorogn) men å andra sidan lever man bara en gång så de gäller och passa på när man får chansen att ha skoj.

 

Dax och fylla på vinglaset och njuta.

 

 

Vissa dagar är bättre än andra

Fy va jag känner mig sämst på att skriva i bloggen... nästan så jag skäms. men jag har heller inte haft någon motivation till de. Känner mig bara irriterad och arg. Kanske ska börja träna så jag blir av med känslan innan de bubblar över. På söndag ska jag förhoppningsvis få prata med Hella och då kankse man kan få prata av sig allt man har samlat på sig. Prata med någon som verkligen förstår dig på en.

 

Imorgon är de match igen mot Enköping. Igår vart de en härlig vinst och även lilla Markus fick chansen och göra ett mål. Vi hoppas på att de blir en seger imorogn med. Själv kommer jag nog inte kunna gå vilket känns piss. Slutar sju så matchen börjar men eftersom de lär vara fullt med både bilar och folk så finns de nog ingen plats över till mig... Kankse är lika bra att stanna hemma med lilla Nalle som kommer vara här. :)

 

Nalle 10 veckor gammal. Idag är han snart ett år. :)

 

Hipp Hipp Hurra :)

Ett stort grattis till mig själv  som fyller hela 23 år idag :) Har just kommit hem efter en middag ute med Markus. Supergott. I helgen va även Jennifer och Victor här och hälsade på. De va jätteroligt. Längtar tills vi ses snart igen.

 

RSS 2.0