Bitterfittan nr.1

Rubriken säger exakt vad jag är idag!! En riktig bitterfitta. Igår fick jag ett mess om att jobba och jag tacka ja men icke vart de så för då hade någon annan hunnit tack ja. Senare fick jag ett nytt mess där jag kanske skulle jobba morgon om de inte dök upp nån den tiden. Men icke vart de nått då heller. Imorse fick jag yttligare ett nytt mess. Jag tacka jag halva passet men nu när jag sitter här och har lunch så ångrar jag mig. Ångra med stora bokstäver. Fantastiskt väder jag sitter inne. Jag hatar och jobba när alla kommer in i shorts och linne och en handduk under armen.

Fyra veckor kvar på detta jobb sen är jag fri som en fågel. Så jävla skönt ska de bli. Jag ska bara njuuuta av att ha sommar.
Just nu orkar jag inget.

Humöret på topp.

Hej svej. Vilken underbar dag. Trots att jag jobbar känner jag att energin och humöret är på topp idag. Känns fantastiskt skönt. Tänk om alla dagar kunde vara så här bra.

Mycket händer just nu därav den frånvarande från bloggen. Mitt upp i att jobba planera hejdå party och flytt packa. Som sagt en hel del och tänka på. Men de blir mer blogg när de lugnat ner sig. Förhoppningsvis iaf.

Nu kallar jobbet igen men ha en riktig super dag idag och njut av de härliga vädret.

Mina favoriter.

Snart tillbaka till vardagen.

Denna underbara Öland trippen börjar lida mot sitt slut. de har vart helt underbara dagar med bara en massa sol och frisk luft och massa ny inspiration för att fortsätta jobb ett tag till. Igår var de Valborg då vi åt en massa god mat som grillades och en brasa blev de till kvällen.

Nu sitter vi bara o myser i solen och njuter av att sköna maj har kommit till oss. Snart blir se lunch på en fiskeresturang och sen väntas en lång bil tur hem till Norrköping.
Ha en skön första maj dag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1846777/images/2012/pic_200682883.jpg" class="image">

RSS 2.0