Släpp känslorna loss för de är vååår

Vintern rasat ut bland våra fjällar,
drivans blommor smälta ned och dö.
Himlen ler i vårens ljusa kvällar,
solen kysser liv i skog och sjö.
Snart är sommarn här i purpurvågor,
guldbelagda, azurskiftande
ligga ängarne i dagens lågor,
och i lunden dansa källorne.


NU ÄR DE VÅR!

Mitt grönvita hjärta fortsätter och slå.

Tack Bajen för att ni är så jävla bra just nu. På Lördag tar vi emot IFK Norrköping. Men Inget ska få stoppa bajen nu.
För vi är bajen vi e fårn södermalm, hovet söderstadion zinkensdamm.



54 dagar kvar

Nu är det hela 54 dagar kvar till vi åker till Grekland. de ska blir så j*vla skönt att komma bort från allt. Helst skulle jag vilja åka just idag nu på minuten. Vill bara komma bort från allt som är just nu. en väldigt suddig tillvaro.
På fredag kommer flyttar min älskling hem, är så tacksam för att du gör de, känns som att mycket kommer att underlätta när du väl kommer hem. Ser framemot att dela våren och sommaren med dig.

Grekland-Lefkas-Nidri

KramKram

Saknar gamla tider

 
Jag har världens bästa vänner. Då.Nu.Föralltid.

!

Inventering är inte min grej. Kom hem vi halv 1 igår kväll från jobbet efter att ha haft inventering i butiken. Men de ingår ju i jobbet så jag antar att man inte har så mycket val. Idag är en ny dag med nya härlig heter :) (förhoppningsvis). Va meningen att jag skulle köra min kära jogging runda nu på morgonen med riktigt så vart de inte. satt i telefon med min kära chef och prata med honom sen va jag tvungen och ringa min kära Sandra för att får några tröstande ord från henne. Hon vet vart skåpet ska stå när de gäller Lidl. HAHA ( Sandra vet precis vad jag menar)
Ska iväg snart på en spontan lunch med Sandra och sen bjuds de på jobb. Känns som att de blir en helt okej dag idag. :)
 

FREDAG!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för att de är fredag, många tycker säkert att de är den bästa dagen i veckan med tankte på att man har två dagar ledigt. men just imorgon finns de ingen sovmorgon för min del, börjar redan klockan 8 och jobbar heela dan, men man får väl tänka på pengarna :)
Imorogn kommer min lilla älskling hem och stannar till på söndag, bara en dag men jag åker med honom till Norrköping sen nåndag så de gillar vi. Imorogn ska vi gå på musikalen Grease. Hoppas bara att den är bra, bättre än va alla kritiker säger om den. De återstår och se imorgon hur den är.



Saknar oss <3

22 april. Tack Emma

Tack Emma för att du gjorde min lediga dag till den perfekta dagen man kan önska sig när man är ledig.
Massa shopping och massa skratt. Nästan som dom härliga dagarna i Rom med skön shopping och en skön känsla i kroppen. Då mådde jag verkligen som en prinsessa, tänk om man alltid mådde så. Drömmer om att vi ska göra en till resa snart tillsammans, gärna med shopping och kankse någon fotbollsmatch!? Barcelona? Låter inte helt fel va?
Jag hoppas att vi kan ses snart igen och att de inte ska behöva ta typ 7 veckor mellan varven bara för att mitt jobb alltid kommer ivägen, Näe de är bästa att vi ändrar på de.
Emma min underbara vän, Tack för att du finns.







(Linnéa, våra vägar bar iaf till Rom.)

Mitt grönvita hjärta slår igen.

I tisdags va de hemma premiär för Hammaby på underbara söderstadion.
Känns oerhört bra att lite över 11000 ville vara hem och heja fram den sköna seger mot sundsvall.
2-1. Känns inte helt fel att plocka med sig 3 pinnar in i tabellen.
Hela 6000 va även med vårt fina bajen tåg som alltid går på premiärmatchen på hemma plan, de hoppas och sjungs från björnsträdgård upp till söderstadion. Äntligen har mitt grönvita hjärta börja slå igen.
Va stolt över ditt lag och stå för att du hejar på HAMMARBY!

Just idag är jag stark!




                                                                                                

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark                                         
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer


 

Sverige vårt älskade namnland.


Va sägs som att bo i Brittas hål eller varför inte Snopptorp. Näe jag är rätt nöjd med att jag bor i Årstadal men det hade ju vart lite kul att bo någonstan med ett kul namn. Tro de eller ej så har vi några ställen i Sverige med lite roliga namn, kan man nästan inte tro att vi har i vårt humorlösa gråa land. Men tittar man efter så hittar man guldklimparna.






Är det nått ställe du känner dig sugen på att bo!? höhö :)

Alla vägar bär till Rom!? eller?

Ja Linnéa hur va de här med att alla vägar bär till rom? eller är det så att alla vägar kankse bär till kungens kurva. Iaf för din del kankse.
Att se Ikea de första man ser när kan kliver av planet i London kan man börja undra om man inte kom längre än till kungens kurva. Alla vägar bär nog inte till rom iaf! Inte när Linnéa är ute på äventyr.


 

 

 

Buzz min nya favorit!

Är det någon som har spelat buzz? Ett frågesportspel. Grymt kul.
Vi samlades hemma hos Amanda igår  och käkade middag och bara myste. Senare mot kvällen bestämde vi oss för att spela lite buzz.. Kan vara Amandas dolda talang! hahaha hon va grym, jag hann inte ens läsa frågan förens hon svarade. Men snart kommer vi igen i alla fall jag och Johanna då ska vi vinna efter ha slutat sista omgången med 0 poäng haha.. Men spelat var superkul ändå.

Efterlängtade söndag äntligen här!

Äntligen är de söndag, vilket innebär att jag är ledig för ovanlighetens skull. I vanliga fall brukar inte söndagar vara några roliga dagar, ofta en bakisdag eller jobb dag om inget utav de så går man bara och väntar på att de ska bli en ny dag och en ny vecka.
Underbart och se lite sol när man är ledig så skönt och får lite sol energi i i vårtider. Nu ska jag bara njuta av de sköna vädret och ledigheten.

RSS 2.0