30 Oktober. En lyckad kväll.

Dålig uppdateringa av mig. Jo tack jag vet men jag har verkligen inte orkat skriva nått när jag har jobbat så mycket som jag har gjort. Hahaha en annan är ju inte van vid och jobbba. Men de blir nog bättre snart.

 

Jahapp va händer igår da? Igår va de fredag och jag slutade jobba klockan 19. Markus ringer mig och frågar om va ska äta pizza!? Kanon tänker jag då slipper jag laga  mat och vi kan bara gotta oss i soffan framför idol. Men nja så vart de inte rikigt. Eller de blev ju pizza men efter de ringde jag Jossan för att se vad hon hade för sig och hon och Märtha skulle till munken. Och då var de bara för mig att byta om för man ville ju inte gå miste om ett sånt trevligt sällskap en sådan fredag som var igår. Senare kom även Markus, Ohiln och Fille ner. En hel del dricka vart de igår vill jag lova. Både shots, vin, drinkar, öl, wiskey ja vad man nu kan dricka. Även Ohlsson, Moberg, JP, Jocke, Erkgärds kom för att ta sig nån öl eller två. Runt midnatt hade både Jossan och Märtha lämnat sällskapet och jag och Ohiln bestämde oss för att göra ett besök på Hugo. Där vi drack ännu mer. Efter nån timme kom några till som gjorde att igår kvällen faktist vart riktigt lyckad. Nästa gång hade de vart trevligt om någon tjej hade kunnat följa med. Men jag klagar inte för jag hade ändå väldigt roligt.

 

I dag denna mulna lördag blir nog väldigt lugn. Vi har just vart och lunchat nere på stan med Jossan, Märtha, Viktor och Rasmus. De vart även ett besök på hemmakväll där vi fick med oss sex filmer hem. Underbart bra.

Så nu ska vi tillbringa resten utav dagen i soffan. Skönt.

Har hört rykten oxå om att vi får finfrämande till stan imrogon. Inga mindre än mamma Nettan och mormor Jönsson. Ska blir väldigt trevligt tycker jag. Hoppas bara jag får träffa er. :)

 

Ha en skön lördag allihopa för de ska jag ha. :) kram

 

 

27 Oktober.

Ledsen för min dåliga uppdatering. Har jobbat flera dagar nu och jag är heelt död när jag kommer hem hahah. Men de är väldigt kul att ha nått och göra. Ikväll blir de nog en väldig lugn kväll. Markus är på borta match och är inte hemma förens seeent ikväll och då sover jag nog som ett litet barn har lagt med strax efter 9 dom senate dagarna hahaha helt sjukt va trött man kan va efter jobb.

 

Nu är de tajm för att göra lite matlådor. Sen blir de nog ett varmt bad och sen krypa ner i sängen. Mys mys

Saknar dig massor. När ses vi?

Mysprogam

Ett rätt mysigt program om jag får säga de själv :)

23 oktober. Så mycket bättre.

Sitter i soffan och bara njuter av att de är lördag. Vilket innebär att de är Markus ända lediga dag från hockeyn. Käns underbart skönt. För en liten stund den som Fille förbi och jonia oss väldigt trevligt. Snart blir de filmtajm.

 

Idag gick jag upp 06:45 trots att de är lördag men jag hjälpte Markus att koka kaffe för han skulle iväg och skriva tenta. Och är man morgontrött som han är så är de inte lätt att komma upp så varför inte hjälpa till då. Annars har jag bara fixat lite här hemma städat och haft mig. Sen blev de en vända till Ingelsta för lite mat och shopping. Kom hem med ett par skor som jag har letat land och rike efter. Eller ja kankse inte lad och rike.. överdrev nog lite. Men såg dom i Karlskrona men då orkade jag inte köpa dom. Vet inte varför men de blev bara inte så. Sen letade jag i stan och i Stockholm men slut överallt men nu äntligen fick jag mig ett par.

 

Nu är jag nog hyfast utvildad från gårdagens 10 timmars pass. 17 timmar på två dar de är inte helt fel. Synd bara att man inte får lön förens november. Men då kommer de vara välbehövligt.

Nu ska jag kolla vidare på de nya programet har börjat. Så mycket bättre. Sen blir de film.

 

Så här ser mina nya skor ut!

 

21 oktober.Torsdag.Trött

Mumma nu är magen mätt och jag mår bra. Har just ätit god korvstroganoff med ris. Disken är nästan diskad. Resten utav disken får tas efter paradise hotel.

Idag har jag vart duktig väldig duktig om jag får säga de själv. Idag var min förtsa dag på jobbet började vid nio och slutade vid fyra. Ett väldigt långt pass för den som inte har jobbat på två månader. Ska tillbaka redan imorgon vid åtta. Känns rätt bra måste jag säga. Bara en massa plu koder och lära sig nu men de kommer nog med tiden.

 

Igår va de onsdag och de innebar borta match för grabbarna. Själv tillbringade jag min eftermiddag/kväll hos Jossan och Viktor. De bjöds på tacos och Eva&Adam serien. Mycket trevligt om jag får säga de själv.

 

Nu ska jag ta resten av disken sen blir de nog sägen för mig. Är dödtrött och om jag ska orka med ännu en jobb dag så behövs de sömn kan jag lova.

 

Kram

19 oktober. Tråkväder

Sådär ja då har man rena sköna lakan i sängen. Alltid lika skönt när man just har bytt lakan och får krypa ner i dom sen när man ska sova.

Idag har de vart ett sånt där tråkigt höst väder med regn och ruskt. Därför bestämde jag mig för att tvätta lite vilket va på hög tid och göra.

Nu sitter jag och väntar på att desperate housewives ska börja. Inte många minuter kvar.

 

Jossan. Nu ha de gått fyra hela dagar och vi har inte setts. De är inte okej. Jag måste få komma hem till er snart och kolla hur fint ni har fått de. Du får gärna komma hit snart. Vi har lite disk som behövs diskas. Kanske komma och pröva vårt nya diskställ. hihi. Hoppas på att vi kan ses och ha lite hockeymys imorgon.

18 oktober.

Är de inte helt sjukt att de redan är 18 oktober!? jag tyckte nyss att de va augusti. Vart tog hela september vägen?

Sitter här i soffan och känner mig sjukt seg. Som tur vart jag aldrig förskyld. peppar peppar. Lilla Märha har just gått hem men kommer nog snart tillbaka så fort grabbarna åker iväg och tränar. Sitter och väntar på att Jossan ska ringa oxå. Tyvärr är de svårt och fåtag på henne för hennes mobilbajs har gått sönder :( Är ju såå nyfiken på och få se deras lägenhet nu och se hur de ser ut med alla coola tapeter :)

 

Idag åkte Hella till Chicago där hon ska tillbringa de närmsta 365 dagarna vilket jag tycker kännes jätte tråkigt men också vääldigt häfitigt. Hella är modig som gör en sån resa. Just nu är hon min idol!

 

 

Vill tillbaka. Tillbaka till värmen!

Bilder från Fredagens party

Märtha.Fille.Rasmus.Viktor
Märtha
Viktor.Jossan
Jocke.Hella
Fille.Rasmus.Maria.Jossan.Viktor.Gurra.Harrysson
Hella.Andreas
Moa.Ludde
Hella.Markus
Jossan.Maria
Avslöjad! Är de slut på nyttiga veckan nu Jossan?
Anderas.Linda

Lite bilder på Karlskrona

Helena "Hella" Frykholm <3

Minns du första gången vi träffades!? det va 7 november 2009. De va på Klockgjutaregatan. Jag satt i den gråa soffan och pratade med Jocke. Du kom mot oss och mojsa ner din lilla rumpa mellan oss där de egentligen inte fanns någon plats och prestenterade dig som Helena men du kan kalla mig Hella" Vi hade en galen kväll som självklart avslutades på donken. Du hade fått ett hål på strumbyxan och frågade då mig och du såg ut som en hora. Jag svarade bestämt JA! Sen skrattade vi bara. De var bara en av alla fantastiska kvällar vi haft ihop.

 

Jag kunde alltid ringa dig när jag var arg, ledsen eller glad. Oftast pratade vi om Markus. Du ringde också mig för att uppdatera alla fantastiska kvällar/nätter ni alla hade när jag inte var med. Jag fick alltid känna mig delaktig trots att jag bodde i Stockholm.

 

Om bara några få dagar lämnar du Norrköping för att göra ditt livs största äventyr i fjärranländer. Du kommer att få de kanon på andra sidan jordklotet men du ska också vet att de kommer bli tomt här hemma utan dig en tjej som du finns de inte många utav. Bevara den tjejen inom dig så kommer du komma långa. Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och du betyder oehört mycket för mig. Vi har bara känt varandra i lite mindre ett år men de känns som en hel evighet. Jag vill att du lovar mig att detta år du har framför dig göra de till de bästa året i ditt liv och du vet att vi alla kommer vänta förväntans fulla på dig när du kommer hem med mängder av berätterlser och skvaller. Vill bara önska dig lycka till på färden och du vet att du kan komma hem precis när du vill <3

 

 

Glöm aldrig vilken oehört bra tjej du är!

14 oktober.

Sitter och väntar på att Jossan ska komma. Hon ska hjälpa mig och fixa här hemma. Efter en dag på ikea igår fick jag med mig en hel del hem och nu ska de fixas till och göra fint. Jag väntar också på att Markus pizza och min sallad ska bli klar. Hade vart suverät gott med pizza men jag och Jossan har börjat våra nyttiga liv och då får man inte äta pizza. haha Än så länge har vi klarat oss i två dagar är inne på våran tredje dag.

Näe nu måste jag springa ner och hämta vår mat återkommer snart igen och då blir de bilder från Karlskrona.

 

Fick just mess från min kära vän Amanda som påminde mig om att imorgon är sista dagen för att söka högskola för den som känner för att göra de. Så glöm inte bort de annars måste man vänta ett år till innan man får börja plugga för den som känner ett strak sug för att göra de :p Inte jag! men söka ska jag iaf göra.

 

Tingtjong.

 

12 oktober. Holland-Sverige

Jahapp då satt man hemma i soffan igen. Men de är imte fel de heller. Sitter och kollar på fotboll och hejar fram Sverige, vilket ser väldigt mörkt ut just nu.

 

Annars da!? Förra veckan tillbringas vardagen i Karlskorna eller snarare på svettpärlan kanske man ska säga. 'men de va ju inte helt fel de heller. Jossan tjänade in storkovan. I Blekinge hälsade vi på den kära familjen Harju. Med sig hem fick man en sjuhelvetes massa minnen och en och annan baksmälla men de va de värt för de kan ha vart en av de roligaste resor jag har gjort på väldigt länge. Räkna med att jag kommer tillbaka. För de gör jag. :)

 

Nått annat som känns väldigt bra är att jag har fått extra jobb på ica. Vet dock inte hur mycket jag kommer få jobba men de är en bra början med lite extra :)

 

Nu är de nog kört för Sverige!

 

I rymden finns inga känslor

Idag har vi bara tagit de lugnt. Superskönt. Jossan kom hit vid lunch och myste med oss. De blev en god pizza från gu va gott. Sen vart de lite inhandling till lägenheten. Bl.a. en matta i vardagsrummet och lite kuddar till soffan. Vi har även fixat ett vardagsrums bord så nu börjar de se riktigt hemtrevligt ut :) Ska visa lite bilder snart.. Måste bara ta dom först :p

Kvällen bjöd på en tidigt bio men Jossan, Fille, jag och Markus. Självklart blev de I rymden finns inga känslor. Ett rätt okej film. Sevärd iaf. :)

 

Nu blir de nog bara mys hemma om man inte kilar ner på munken en stund och joinar Elin och hennes kompis.. Den som lever få... :)

 

1 oktober. Hösten är här.

1 oktober och hösten är här. Löven börjar bli riktigt fina i både rött, gult och orange såå fint. Synd bara att de ska bli så kallt så fort. Idag är de fredag så underbart skönt. Då blir de självklart vin hemma på Bryggaregatan och en massa mys. Men först måste de städas upp först så de ser bra ut när de kommer folk.

 

RSS 2.0