Jag gjorde de!!!

Tänk att jag gjorde de. Jag tog mig i mål efter att ha åkt tre mil på skidor.
 Jag är såå stolt över mig själv.




Gammal bild då jag tränade inför loppet

Ett snabb inlägg...

Detta blir ett snabb inlägg inna jag dra ner till munken för att ta mig ett glas vin. Imorogn är de jobb som väntar så förhoppningsvis blir de rätt lugnt.. inte som förra helgen då man kom hem halv 4 och skulle upp och jobba.. usch de va inte helt okej hahah

 

Satt idag i kassan och drömde mig bort..(fast de va otroligt mycket folk) och tänkte på min vän som är i chicago.. OJ va jag känner att jag saknar henne. skulle kunna betala henne för att få henne och komma hem. Vart inte mycket bättre när jag såg hennes mamma på jobbet... HELENA kom hem snälla du. Jag skanar dig så. Någon att umgås med. någon som förstår mig. Någon som vill dricka cosmo med mig. Någon som vill gå ut och dansa med mig. Någon som vill ut och springa med mig. Miss you baby.

 

Ett STORT grattis till vär...

ETT STORT GRATTIS TILL VÄRLDENSBÄSTA TJEJ SOM FYLLER 3 ÅR IDAG

Idag vill jag bara säga....

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA MAMMA =)



Veckans höjdpunkt är över....

Jahapp då va veckans höjdpunkt över.. Nu är de bara till och vänta en vecka innan man får se nästa avsnitt av de underbara programet solsidan..

 

 

 

Promenix med Emelie nu :)

Nu blir de en promenad med lilla Emelie.. Måste ju försöka få lite frisk luft nu när man ändå är ledig. Sen kankse de blir en sväng till gymmet.. om jag inte är allt för trött efter den friska luften. haha de visar sig. gymmet står ju alltid kvar till imorogn om de är så.. Men vädret vet man inte hur länge de varar bäst att njuta så länge de är här.

Vem kan segla för...

Vem kan segla förutan vind,
vem kan ro utan åror,
vem kan skiljas från vännen sin
utan att fälla tårar?

Jag kan segla förutan vind,
jag kan ro utan åror,
men ej skiljas från vännen min
utan att fälla tårar!



Saknar dig


Ännu en underbar helg har snart passerat.

Såå underbart att vakna upp och se att solen skiner och veta att idag är man ledig. Och de bästa är nog att Markus oxå är hemma denna söndags förmiddag för idag är de ingen match. Just nu sitter jag bara och njuter av den härliga förmiddagen med myshäng i soffan och kolla på störtlopp.

 

Helgen har varit en bra helg trots jobb igår. I fredags blev de mys middag med hemmagjord pizza av Mätha och Jossan. Mycket gott var de. Sen kom även Lovisa och Johan förbi med sina super söta moppsar som fick all uppmärksamhet heeela kvällen :) De blev även ett besök på O'learys och sedan avslutade jag Markus och Mike på Hugo. Mer än nöjd med kvällen.

 

 

Ge mig sommar. Ge mig värme.

De måste varit dig gud...

... De måste varit dig gud tänkte på när han skapade sin man. Just den text raden från Bert har jag nynnat på heeela dagen. I kassan. I personalrummet. På toaletten. Hemma. Ja överallt hela tiden. Håller på att bli tokig snart.

 

De blev ju inte direkt bättre av att jag fick ett mess av Clarence på jobbet där de stod. "Älskade ängel dutdududu"

Men oj så jag skratta när jag läste de. Underbara kollegor man har.

 

Igår va de söndag och de bjöds på hockey som vanligt och ännu en underbar vinst för hästen. Härligt och se att de går så bra nu. Efter vart de självklart ett besök på donken. De vart även ett besök i Jockes superfina lägenhet som snart är klar. Och då blir de inflyttningsfest på hög nivå.

Vart även ett snabb besök i Stockholm där jag fick se Amandas och Oscars längenhet och jag hann även med och se Jennifers och Victors lägenhet:) Hahaha känns som att helgen mest bestod av att kolla lägenheter.

Nu är de time för att sova imorgon blir de ännu en låång arbetsdag.

 

Till mormor Lisbeth!!!

Hon har gjort de igen.. Jossan har fixat mitt hår ännu en gång.. nu även färgat de oxå.. Rött.  Och väldigt kortklippt. Jag är jätte nöjd.

Fick även prata med mormor Lisbeth ikväll och lovade henne att lägga ut en bild på hur resultatet blev. Tyvärr är de inte lika rött på bilden som i verkligheten men de får gå ändå. :)

 

Nu är de bara några dar kvar till fredag.. Är det inte underbart att veckorna går så fort.. om det fortsätter i de här racet så måste de ju betyda att de är vååår snart. Som vi alla längtar så mycket till de.

 

hej hej februari.

Redan inne på vår andra månad detta år. Den tråkigaste månaden är redan över. Underbart skönt. Januari månad känns bara som en ändå lång evighetsmånad. Dagarna bara flyger förbi. Hinner inte ens uppdatera bloggen förens en ny dag har passerat. Måste blir ändring på de. Uppdatera mera helt enkelt.

 

Helgen som var va helt underbar. Med två dagars ledighet och en massa mys. Lördagen bjöd på en runda på stan med Emelie och jag fick med mig både ett par byxor och en shorta med mig hem. Shortan kostade dessutom bara 49 kr så de känns riktigt bra. Mycket nöjd.

Söndagen blev de både träning och hockey.. och avslutades på Gu va´gott med ett skönt gäng. Och sedan ett självklart avsnitt av de älskade programet Solsidan.

 

 

 

RSS 2.0